Jeżeli miał infekcję przed meczem z Piastem to NIE MIAŁ PRAWA w nim zagrać. I nie ma, że nie ma zmiennika. Jest Lusiusz, Dimun, Loshaj, Fiolić. Niech grają. Każdy zdrowy zawodnik zagra lepiej od chorego, a co ważniejsze, jak chory będzie grał zamiast się leczyć, to będzie chory dłużej. Dlatego mam o to pretensje do Probierza. Gdyby dał Januszowi odpocząć w jednym meczu może zamiast 3 z rzędu przegralibyśmy tylko jeden.
-
-
Janusz Gol - Witamy w Cracovii !
[quote='Matthias89' pid='1425675' dateline='1583401687']
[quote='pawelski' pid='1425631' dateline='1583360718']
Czy piłkarz może mieć 3 tygodnie infekcję?
Miał na meczu z Lechem, to chyba jako zahartowany bardziej niż 99% populacji, dawno się wyleczył...
[/quote]
Do końca tak naprawdę nie wiemy co mu było, na ile to było poważne? Gdzieś czytałem przed meczem z Legią, że mówił, że przez 2tygodnie zmagał się z różnymi infekcjami, stąd nie wytrzymał kondycyjnie meczu z Piastem. Nie wiemy czy jechał na jakichś lekach? Pewnie skoro grał, to tak, to też mogło osłabić organizm. Do tego można dodać, że zamiast wyleczyć, odpocząć, to grał, trenował, więc to też korzystnie na pewno nie wpłynęło na jego stan. Jeśli to wszystko tak wyglądało, to z dnia na dzień nie wróci do swojej dyspozycji. Oczywiście to tylko domysły. Faktem jest jedynie to co widzimy na boisku, czyli, że jest bez formy.
[/quote]
Chciałbym zauważyć, że: [b]Janusz nie jest bez formy!!!! Jest słaby Fizycznie !![/b]
Jak oglądacie mecze to przecież widać, że słania się na nogach jak trzeba zawrócić, przyśpieszyć albo zatrzymać się.
Słaby fizycznie - bo jest po chorobie . Wolę na boisku widzieć nawet słabszego ale zdrowego zawodnika aniżeli gotowego na 50 % do gry rekonwalescenta .
Błędne decyzje , nikomu nie wyszły na zdrowie .
Dodam jeszcze, że jak gra i trenuje z infekcją, to jest ryzyko, że pozaraża innych. I coś może być na rzeczy, bo drużyna w derbach i nie tylko nie miała zupełnie dynamiki. Była ociężała, nie biegała, nie strzelała podawała niecelnie, zawodnikom zbyt wiele czasu zabierało wykonanie czegokolwiek. Dramat.
Wychodzi na to, że cała nasza gra zależy od firmy jednego zawodnika.
O tym to wiadomo już od dawna.
Jeśli się nie mylę to wygraliśmy wszystkie mecze bez Janusza. Wolę zdrowego Dimuna niż chorego Gola i nawet Pirlo
Przypomnij sobie mecz z Korona.
łooo curva. nie chcę. dzięki
40 dni później
Wg Leśnodorskiego Janusz Gol jest jednym z piłkarzy, który nie chce się zgodzić na obniżkę kontraktu i ma zostać przesunięty do drugiej drużyny. Byłbym bardzo zawiedziony Januszem, gdyby była to prawda.
- Edytowany
Którym Januszem?
Bo jeśli faktycznie zagrozili Golowi zesłanie do II zespołu to nie mam pytań.
Mam jednak nadzieję, że to pierdy Leśnego.
[quote='Rock' pid='1429787' dateline='1586979006']
Którym Januszem?
Bo jeśli faktycznie zagrozili Golowi zesłanie do II zespołu to nie mam pytań.
Mam jednak nadzieję, że to pierdy Leśnego.
[/quote]
Golem. Gość jest kapitanem, ma najwyższy kontrakt w zespole i jest ulubieńcem kibiców. Jeśli nie zgodził się na obniżkę kontraktu, to jest spalony w moich oczach. Ale też podejrzewam, ze to wymysły Leśnego.
- Edytowany
żeby się nie okazało, że sytuacja jest rozwojowa jak z Mirem i Xiavim
Dorota Gol (albo Janek) zaprzeczyła na twitterze. Uff, je*ać Leśnodorskiego.
Trzeba czytać rękę na pulsie bo z tymi ludźmi nigdy nie wiadomo. Już straciliśmy Covilo i Hernandeza bo mieli obiecane podwyżki. Jak chodzi o dużą kasę to oni potrafią cuda i nie ma znaczenia nazwisko.
A śmialiśmy się w jesieni że w lecie czeka nas grillowanie Gola.
Pasjonaci potwierdzają, że jest kwas
https://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/878678/pko-ekstraklasa-zaskoczenie-w-cracovii-tylko-janusz-gol-nie-zgodzil-sie-na-obniz
https://twitter.com/kmita_maciej/status/1250517000750850050
A miałem nadzieję że zostanie w klubie na dłużej tzn żeby został trenerem jakieś grupy młodzieżowej na nowym ośrodku treningowym Cracovii. Chłop z niejednego pieca chlebek jadł....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)