[quote='Kamaz' pid='1335896' dateline='1535910806']
[quote='kammel19' pid='1335885' dateline='1535909954']
Skończcie już z tym Diego, Wdowiak nic nie grał do tej pory, a Diego daje tyle samo albo więcej w ofensywie, nie mówiąc o defensywie. Rozumiem, że powinniśmy zaatakować osłabionego przeciwnika, ale jak widać nie potrafimy tego zrobić i otworzenie się mimo wszystko będzie ryzykowne.
[/quote]
Diego jest bardzo dobrym, ale bocznym obrońcą, a nie skrzydłowym. Prawda jest taka, że od wejścia Wdowiaka lewe skrzydło zostało rozruszane tak, jak powinno być od początku meczu. To on wypracował setkę Hernandezowi i kilka iinnych okazji. Grajac w przewadze szarpiesz, starasz się rozrywać obronę. U nas przez większość meczu na skrzydłach stali boczny obrońca i rosyjski "skrzydłowy" o którym zbyt wiele nie można powiedzieć.
[/quote]
Cały czas się wszystko toczy wokół piłkarzy i ich formy. Z prawej grał Diego i nie szło mu źle, a z lewej "skrzydłowy" przez większość czasu nic nie grał i całą robotę robił Siplak. Moim zdaniem decyzja z Wdowiakiem na lewej i zostawieniem Diego była dobra, co nie zmienia faktu, że gdyby skrzydła funkcjonowały jak powinny to Wdowiak prawdopodobnie grałby cały czas na skrzydle, a Diego "u siebie" na obronie. Wiem co trzeba zrobić grając w przewadze, ale graliśmy w przewadze ponad 75 min i nic z tego nie wychodziło, bo w środku zanim Javi zaczął się podłączać nie grał nikt i oprócz lag z obrony do przodu czasem ruszyliśmy coś bokiem. Poza tym nadal nie ma kto strzelać bramek.
-
-
[7] CRACOVIA - Legia Warszawa niedziela, 02.09.2018, godz.18:00
- Edytowany
A kibice im jeszcze piątki przybijają i sie cieszą..Z czego kur.wa?
- Edytowany
Biorąc pod uwagę, że zazwyczaj po przerwie na reprę przegrywamy, a dodatkowo jedziemy do Białegostoku, to czarno to widzę.
Chyba, że skrzydłowy Brazilejro okaże się perłą, na co nie liczę.
To jest jakiś dramat co ta "drużyna" prezentuje.
Zbieranina z łapanki wpuszczona na boisko. Wcale nie cieszyłem się z czerwonej dla Pazdana, bo czułem, że nie są w stanie tego wykorzystać. Legia w formie z palcem w tyłku by nas ograła w 10. Nie pozdrawiam trenera i zarządu.
Meczu nie ogladalem, ale po wpisach wnioskuje ze chyba dobrze sie stalo :rolleyes:
[quote='wrobelson' pid='1335915' dateline='1535911641']
[u]Meczu nie oglądałem[/u], ale po wpisach wnioskuje ze chyba dobrze sie stalo :rolleyes:
[/quote]
Zazdroszczę Ci!
[quote='wrobelson' pid='1335915' dateline='1535911641']
Meczu nie ogladalem, ale po wpisach wnioskuje ze chyba dobrze sie stalo :rolleyes:
[/quote]
Zorientowałeś się o 13 minut szybciej niż Pazdan
Dla zdrowia kibiców rzeczywiście nie warto oglądać meczów..
[quote='PrzemoWZG' pid='1335911' dateline='1535911263']
[/quote]
Przyjedź człowieku chociaż raz na mecz a nie pierdol głupoty. Gdzie Ty te piątki widziałeś? Dzieci na sektorze rodzinnym miały wyzwiskami do nich rzucać?
Nie wiem jak to skomentować. Najlepiej grają zawodnicy, którzy zostali kupieni last minute. Cabrera, Repa, Gol + obrońcy i jeszcze Hernandez, do nich zastrzeżeń nie mam. Nadal nie mamy skrzydeł i jak dla mnie do kalek Zenjova i Culiny dochodzi jeszcze Serderov. Wolę na bokach oglądać Wdowiaka, Strózika czy nawet Diego.
Dalej nie wiem jak można zremisować z tak słabo grającą Legią cisnąc niemal cały mecz w przewadze i jeszcze doprowadzić pod koniec meczu do dwóch sytuacji, gdzie warszawka mogła strzelić zwycięską bramkę... Może dobrze, że jest ta przerwa na reprezentację.
- Edytowany
[quote='3lvis' pid='1335928' dateline='1535912974']
[quote='PrzemoWZG' pid='1335911' dateline='1535911263']
[/quote]
Przyjedź człowieku chociaż raz na mecz a nie ***** głupoty. Gdzie Ty te piątki widziałeś? Dzieci na sektorze rodzinnym miały wyzwiskami do nich rzucać?
[/quote]
W C+ kurwa widziałem.. Chodzi o sektory przy ławkach rezerwowych.. Chodziłem do derbów.. Ale powiedzialem juz to kiedys ze FRAJEROM nie mozna dawac zarabiać...Wróci normalność ,Bedą ogarnięci ludzie prowadzić Cracovie to wtedy możemy rozmawiać.. Broncie jeszcze tych najemników jebanych..
Najlepszy na meczu był ...transparent BALDYS WON
Śmiem twierdzić, że tak grającą ladacznicę (i jeszcze w 10-ciu) pokonałaby dziś cała ekstraklapa plus połowa drużyn z II levelu.
Nie wiem czy w dającej się przewidzieć przyszłości zobaczymy tak słabego przeciwnika.
Dzisiejszy remis tak odległy od zimowego jak Aldebaran od Kańczugi.
Michałku drogi, jaką Ty kur.wa masz koncepcję gry? Proszę o szybką odpowiedź, bo na dzisiaj, to jest dno i w ch.uj metrów mułu... Idze, idze bajoku z tym co reprezentują Twoi "piłkarze".
Mam pomysł. Wypier.dolmy wszystkich grajków. W sumie to fajne chłopaki więc dajmy im szansę. I sobie, żeby móc się ekscytować ich dalszymi poczynaniami w wątku o naszych byłych.
Najgorsze "że to wcale nie wymagało wielkiego charakteru. Wystarczyłaby odrobina koniecznej odwagi, niezgoda i upór. Lecz w gruncie rzeczy to kwestia smaku"
Powyższe taka mała parafraza z Herberta.
Idźta pany w ch.uj że wszystkim...
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Podsumowanie tego meczu to - ŻENUA.PL
K....a jak można tak grać z tak słabym zespołem i to z przewagą jednego zawodnika przez 75 min....? Co to miało być? Do tej pory chodziłem na każdy mecz, ale dziś widząc jak słaba jest legła, to aż prosiło się ich posłać do domu 3:0 a my zamiast strzelać, to jeszcze w końcówce dajemy im stworzyć dwie 100% sytuacje i możemy mówić o dużym szczęściu, że nie przegraliśmy tego meczu. I nie jestem wstanie pojąć jak można nie trafić w światło bramki z pięciu metrów ????? Codziennie powinni biegać przez najbliższe trzy dni za karę do klasztoru w Tyńcu i z powrotem na Wielicką. Może by się wtedy nauczyli, że nie da się na stojąco w pikę grać !!!!!!!!!
Nie zapowiada sie, zebysmy byli w stanie z kimkolwiek w tej lidze wygrac.
Tego się nie dało oglądać ,kopanina w środku pola, bezmyślne granie.Strzały beznadziejne, jak słyszę że oni ciężkie mają treningi że mocno pracują to ogrania mnie pusty śmiech. Ten zespół to zbieranina leni bez żadnej ambicji z komicznym, pajacowatym trenerem. Takiej szansy na ogranie cwelki szybko mieć nie będziemy o straconych dwóch punktach nie wspomnę.
ręka do góry kto przed spotkaniem brał remis w ciemno
ŻENUJĄCY POZIOM, DWA CELNE STRZAŁY W CAŁYM MECZU I PUDŁO ROKU W OSTATNIEJ MINUCIE MECZU... WIĘKSZOŚĆ NIE NADAJE SIĘ DO NICZEGO...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)