[img]https://pbs.twimg.com/media/Do9zNZ-XkAEPS9Q.jpg[/img]
-
-
Janusz Filipiak musi odejść
Wyjście z tej kompromitacji jest tylko jedno.
BEZWARUNKOWA DYMISJA ZARZĄDU!!!
Dość zgnilizny w Cracovii!!!
- Edytowany
Ja naprawdę jestem daleki od siania nienawiści - jestem wieloletnim kibicem Cracovii ale widząc dzieci kibiców wisły na naszym młynie cieszące się z goli wisły wbijają niesamowicie szpile w moje serce - ja rozumiem, sektor rodzinny, wydzielone sektory a tu nic. Kibice wisły zostali wprowadzeni z otwartymi rękami na sektor dopingujący.
Zero planu ze strony władz klubu, brak jakiejkolwiek weryfikacji kibica - niech jeszcze raz prof. i cała reszta dowodzących w klubie powie, że nie podsysa nienawiści wsród kibiców.
Dodałeś Panie Filipiak "kibolom" o których mówisz tak otwarcie kolejny ogromny powód do mordobicia poza stadionem oraz zabijania się w imię obrony własnych przekonań - wyobraź sobie proszę wykształcony człowieku kibica wisły szydzącego z kibica Cracovii prowokując do dalszych często nieprzewidzianych i niemoralnych a wręcz karygodnych działań, a niestety z pełną świadomością musisz wiedzieć i każdy z nas to wie, że są tacy ludzie dla których będzie to przysłowiowa czerwona płachta na byka.
Kibic Cracovii czuje się teraz zażenowany, opluty i prowokowany - przez Ciebie, tak przez Ciebie wykształcony człowieku. Niestety ale mądry czlowiek, doświadczony biznesmen otaczający się milionem doradców powinien przewidzieć taką sytuację - to niestety pokazuję jak bardzo jest Pan Słaby.
Dodam tylko jedno, w tym wszystkim nie chodzi o dzieci a chodzi o 12-16 latków których wpuściłeś takich którym imponują chuligańskie zachowania - bo tak jest na osiedlach, przyszli i szydzili z naszych dzieci plując na ich moralność. Wykształciłeś własnie kolejnych swoich przeciwników lub kolejnych chuliganów.
Tak to jest..jak złotousty prezes po 15 latach w końcu wypracował świetny model zarządzania klubem....rządzą BUFON,CHAM I BŁAZEN...a efekty tych rządów widać..DNO......
Mam nadzieję, że Ci Filipku przyładują sporą karę finansową (a miało być tak pięknie, bez burd i kar :D). W bonusie będzię się za Tobą ciągnęła łatka najgłupszego prezesa w historii polskiej piłki. Samemu w pojedynke spieprzyć mecz derbowy i to nie biegając po murawie to chyba tylko Ty potrafisz.
- Edytowany
Panowie, było minęło, stało się. Naprawdę dzisiaj nic nie da już wyzywanie Filipiaka na forum, walenie w Probierza, piłkarzy, ogłaszanie prywatnych bojkotów. To co się wczoraj stało jednakże jest [b]ostatnim dzwonkiem[/b]. Jeśli na najbliższych meczach(u) nie pokażemy że mamy ***** dosyć, to znaczy że... nic już niektóych nie ruszy.
Dlatego myślcie już o jutrze.Czekajcie na komunikat STCM nt. meczu ale już szukajcie czasu, urlopów itp. żeby na meczu z Górnikiem być. To naprawdę ważne. Przekonujcie niezdecydowanych znajomych żeby przyszli na mecz i tłumaczcie to co odwalił Filipiak - kujcie żelazo póki gorące. Jeśli jesteście z B to piszcie do @Sterbyego, cała reszta niech też myśli o zaklejeniu loga Komarchu czy o innych pomysłach. Ale też na meczu musi być petarda! Musimy wytrącić Filipiakowi i różnych pismakom argument że tylko na sektorze D jest jakieś niezadowolenie.
Naprawdę, zawieście prywatne bojkoty, poczucie żenady na to co się na boisku dzieje i swoje lenistwo, bo tu się ważą losy Cracovii na długie lata.
Ciekawym kogo Filipiak tym razem zrobi kozłem ofiarnym. Części kibiców zapewne wystarczy głowa trenera i jakiegoś pionka od mp3. Potem giełda nazwisk, nadzieja (matka głupich) i od nowa...
nie tym razem. dosc.
nikogo nie zrobi.
pr-owcy siedzą i myślą albo już realizują jak to przekuć w zysk wizerunkowy
Filipiaka i Comarchu.
A kogo tym razem obrazi , 50 letnich "kiboli" , dzieci pasiackie czy Michaiła Gorbaczowa
a ch.j go to obchodzi.
Cracovia oberwała i oberwie jak zawsze a prezes ma to w d..e.
Jake, rosnące grono, w tym Ty i ja - jasne- ma dość. Ale obawiam się, ze wciąż wielu to by wystarczyło. Niestety. Obym by złym prorokiem.
Ale wstyd że Cracovii prezesuje ktoś taki!
Nie jest tak źle. Pod pokrywką już wrze.
Ja nie wymagam żeby Filipiak zmądrzał.Jedyne co chcę od niego to żeby WYPIERDALAŁ! I nie straszcie mnie pierwszą ligą bo z nim i bez nie go na to samo wychodzi ,a przynajmniej wstyd mniejszy.
- Edytowany
Powiem Wam jedno, chcę być obiektywny i chcę mieć racjonalne podejście do tematu i powiem tak są takie fakty, że:
1) mamy na stadionie chuliganów i grupy kibicowskie których średnio interesuje sama piłka choć nie mówię, że wcale,
2) mamy na stadionie ludzi którym to przeszkadza, bo chcą poprostu przyjść na mecz i oglądać piłkę czyli coś co głównie ściąga ich na stadion (to wcale nie są gorsi kibice),
W odniesieniu do tych 2ch punktów można wyciągnąć dwa wnioski, sytuacja jest patowa bo nikt nie odpuści i ani dziadki nie zostaną chuliganami ani chuligani nie zostaną piknikami a nie ma co gadać oni są na stadionie i tyle.
My nic nie ugramy do czasu aż będziemy robić takie akcje jak na derbach z racami itd... szczerze dla mnie to była totalna kiepścizna i porównam to do walki 2ch zwierząt przez siatkę bo nie chcę używać słowa "psów" póki są daleko jest ok, siatka się otwiera i często bywa pokornie. Dopóki my nie przestaniemy robić takich akcji i pozwalać sobie na wiele - bo jesteśmy kibicami i wszystko nam wolno, nie płacimy za nic mamy kominiarki i zasłaniamy się flagami niech klub płaci. Ja nie mówię tutaj o usuwaniu tych wszystkich ludzi ze stadionu, ale cały czas takim podejściem nic nie zmienimy i na pewno nie przekonamy grupy kibiców którzy chcą oglądać tylko piłkę do poparcia protestu bo oni nie chcą być porównywani do nazywanych przez Filipiaka "kiboli" o których wyżej piszę. W chwili kiedy na stadionie nastanie spokój i kiedy ziomki bez zębów z huty przestaną gryźć się na stadionie z kibicami drużyny przeciwnej nastanie czas konstryktywnego protestu który może coś przynieść - teraz w zamian robimy tylko Filipiakowi na złość dając powody do nazywania nas kibolami.
Joistick - wbij sobie waść do głowy: powodem obecnej sportowej i społecznej degrengolady Klubu, na wszystkich poziomach zresztą - nie są kibice. Nikt rozsądny nie mówi, że to nie jest problem, ale nie w tym jest clou.
- Edytowany
[quote='kwach' pid='1342031' dateline='1538987367']
nikogo nie zrobi.
pr-owcy siedzą i myślą albo już realizują jak to przekuć w zysk wizerunkowy
Filipiaka i Comarchu.
A kogo tym razem obrazi , 50 letnich "kiboli" , dzieci pasiackie czy Michaiła Gorbaczowa
a ch.j go to obchodzi.
Cracovia oberwała i oberwie jak zawsze a prezes ma to w d..e.
[/quote]
CRACOVIA obrywa....dziwie sie,że do tej pory nie znalazł sie jakiś rzetelny i uczciwy dziennikarz który obiektywnie opisał by rządy Filipiaka i Comarchu w CRACOVII...i to nie tylko na zasadzie jaki to Prezes dobry i ile wydał milionów na klub,ale opisał jak wygląda od wewnatrz sytuacja w klubie jakimi ludźmi sa Filipiak,Tabisz,Bałdys,jak wygląda zarządzanie,jak postrzegana jest w srodowisku sportowym CRACOVIA.....dlaczego pomimo stabilnej sytuacji jeśli chodzi o finanse,od tylu lat nie możemy sie doczekać dobrego wyniku sportowego,itp.itd.
ja sie nie dziwie, gazety sa biedne i nie maja na prawnikow.
Poza tym po co komuś silna Cracovia? Wystarczy że jest gts z układami w prokuraturze i polityce. My jesteśmy potrzebni jako tło i tutaj Filipiak się spisuje idealnie.
Zobacz Januszu futbolu jak jadą po tobie ci sami do których zwracałeś sie o pomoc lub ze zleceniami a zapomniałeś że to wszystko psióry !!!
Michał Knura
@knuram
Cracovia złamała art. 42 uchwały PZPN
W ponad 100-letniej historii derbów Krakowa kibice byli świadkami różnych sytuacji, ale doping z głośników słyszeliśmy po raz pierwszy. To niezgodne z uchwałą Polskiego Związku Piłki Nożnej z 2014 roku.
Następny pies który tak się "troszczył" o Pasy po twoim wywiadzie a teraz daje upust !
Mateusz Miga
@MateuszMiga
Doping z mp3 dla @MKSCracoviaSSA przerywany tylko na komunikaty spikera. To jest niesamowita wiocha, bo odebrano chęć kibicowania nie tylko małym kibicom Wisły ale też Cracovii. Fajne święto utopione w szambie.
Doping z głośników. Lekcja spuszczona w toalecieTakiego wydarzenia w ponad stuletniej historii derbów Krakowa jeszcze nie było. Podczas niedzielnego meczu Cracovia – Wisła puszczono doping z… głośników.
Ale nie wszystkim podobała się taka sytuacja, a już z pewnością nie władzom Cracovii. Pod koniec pierwszej połowy ze stadionowych głośników zaczął płynąć doping dla Pasów. To była zapętlona piosenka „hej Pasy gol” z akompaniamentem bębnów. Gdy pierwsza połowa dobiegła końca, sztuczny doping został wyłączony, ale wraz ze startem drugiej połowy spotkania uruchomiono go na nowo.
Można było zastanawiać się, czy to pomysł jednego z kibiców Cracovii, ale tak nie było. Doping płynął z głośników stadionowych. Wyciszano go tylko wtedy, gdy przemówić miał spiker. Włączając doping z komputera, skutecznie zabito entuzjazm młodych ludzi.
Zarząd klubu podjął taką decyzję wiedząc, że klub spotka za to kara. Puszczenie dopingu z głośników jest niezgodne z regulaminem i Komisja Ligi z pewnością zajmie się tą sprawą.
Mamy nadzieję, że sprawa zostanie potraktowana poważnie. Tym razem nie chodzi u wyrywane krzesełko czy flagę z obraźliwym napisem. Tym razem chodzi o coś gorszego. O zabijanie w młodych ludziach pasji do sportu, do kulturalnego dopingu. Do dopingu, który może być świętem, może być wspólną zabawą, nawet jeśli dopingujemy odwiecznych rywali.
To nie wszystko. Według relacji opiekunów dzieci, do grup kibicujących Wiśle podchodzili stewardzi i przypominali, że na tym stadionie dopinguje się Cracovii.
W niedzielny wieczór w Krakowie młodzi kibice dali starym prykom lekcje jak można dopingować swoją drużynę z pełnym szacunkiem do przeciwnika. Stare dziady spuściły tę lekcję w toalecie.
http://sportdziennik.pl/doping-z-glosnikow-lekcja-spuszczona-w-toalecie/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)