[quote='zubereg' pid='1339489' dateline='1537731747']
Vasago
Filipek to taki skarb że za max. 2 lata hutnik nas przebije frekwencją....
[/quote]
Bazę treningową już mamy taką samą jak gumiory
-
-
Janusz Filipiak musi odejść
- Edytowany
O proteście , wraz z materiałem filmowym i ulotką :
https://gol24.pl/lotto-ekstraklasa-protest-kibicow-cracovii-filipiak-won-a-do-probierza-gdzie-mistrzostwo/ar/13516189
Za przygłuchawym Trelę wszyscy powielają bzdurę "Filipiak Won".
Czekam jeszcze na notkę w Lisweeku i L'osserwatore Romanum.
Bo ludzie śpiewali won. Na B. Dopiero po jakimś czasie gol.
Jakiś ćwierćinteligent odnosi się (także) do naszego protestu:
http://sportdziennik.pl/ligowiec-po-meczach-9-kolejki-lotto-ekstraklasy/
"OK., teraz (Cracovia) jest klubem średnim w Lotto Ekstraklasie, ale dobrze poukładanym, a przede wszystkim – stabilnym." Z artykułu zlinkowanego powyżej. Dziękuje dobranoc.
Tytuł tego artykułu dotyczy jego autora.
Skoro wszystkie pismaki od lewej do prawej twierdzą, że to fatalny moment na protest, to wygląda na to, że lepszego terminu nie mogliśmy wybrać.
Porażająca jest niemoc intelektualna "dziennikarzy". Zero jakiejkolwiek refleksji, prosta kalka, dobrodziej - bezmózgowi troglodyci.
Naprawdę długi marsz przed nami.
Mam nadzieję, że zwolennicy taczek, wyrzucania przez okno itp. itd. też się zastanowią, bo nie sztuka krzyczeć, sztuka zrobić coś skutecznie, a zbytni radykalizm, przynajmniej na początku, więcej nam szkodzi niż pomaga.
Sterby oni dobrze wiedzą o co chodzi .Jak byś był psem i dziennikarzyną to też byś podobnie pisał .Nie napisał byś o istocie problemu tylko o huliganach chcących przegonić ,,dobrodzieja ''.Też byś grał w lidze księgowych .
- Edytowany
[b]Poczuł się Pan dotknięty hasłami, która w sobotę na meczu skandowali kibice?[/b] Nie poczułem się dotknięty. Ci, nie powiem kibice, tylko kibole z sektora D nie są w stanie mnie obrazić. To może niesprawiedliwie oceniany? Jest kwestia, kto ocenia. Mieliśmy 150-200 kibiców, przepraszam – kiboli, i nie bardzo biorę do siebie ocenę moich działań przez tę grupę ludzi. Był też list, napisany bardziej wyważonym językiem. Czytał Pan?
Czytaj więcej: https://dziennikpolski24.pl/janusz-filipiak-protesty-to-proba-przejecia-wladzy-w-cracovii-przez-kiboli-grozono-mi-spaleniem-domu/ar/13521618
KO ME DIA
co za człowiek, brak słów bo brakuje mi tych cenzuralnych
zamknie sektor D, chcemy przejac klub bo sa zle wyniki, boi sie ze jak bedzie w pucharach to beda zachowania jak na Legii... KOSMITA
Ma Pan jedną diagnozę, dlaczego za tym nie poszedł wynik sportowy?
[i]Tak. Nie wchodzimy w układy i układziki PZPN-owskie, okręgowych związków, itp. Staramy się wprowadzić nową jakość. Polska piłka to największy relikt komuny w naszym kraju. Nawet autostrady zbudowaliśmy, a struktury polskiej piłki są tragiczne. Prawdopodobnie ja do nich nie pasuję. [/i]
[i]Ja nie będę rzucał kasą. Gdy powstała potrzeba to sprowadziliśmy Gola i Cabrerę, za znaczące pieniądze, ale ogólnie w tę polską piłkę, w jej obecnym kształcie, nie będę ładował kasy. Chcę to podkreślić. [/i]
Czytaj więcej: https://dziennikpolski24.pl/janusz-filipiak-protesty-to-proba-przejecia-wladzy-w-cracovii-przez-kiboli-grozono-mi-spaleniem-domu/ar/13521618/3
To są jaja. Sponsor klubu mówi że nie będzie ładował kasy. A co Ty łaskę robisz?! Jak Cie nie stać na wyniki to idź do Garbarni albo Hutnika...
Ten bełkot Filipka tylko potwierdza że zabolało go. Cel osiagnięty:)
traci w moich oczach coraz bardziej,Filipiak uwaza, ze ma tylko antydoping... Prezesku kochany miales wyrazenie opinii o waszych wspanialych rzadach w baaardzo delikatny sposob ( i to w mojej opinii za krotko) wiec przestan klamac bo doping pozytywny az za dlugo mieliscie i ten kredyt zaufania, no nie przystoi tak wyksztalconemu czlowiekowi
Mocny wywiad.
Za brak sukcesów Cracovii (zarząd działa wspaniale) odpowiada antydoping i pzpn. Bardziej zakochani w klubie już dawno daliby sobie spokój, ale trafił nam się społecznik co polski futbol będzie naprawiał.
Napisy i krzyki nie bolały, ale ile się rozgadał to jego. Mam nadzieje że zamknie D. To przynajmniej ruszy pozostałe sektory.
Gość ma w swoich rękach zapałki. Niech podpala!
Kogo my mamy u sterów...w co my się wpakowaliśmy. Dramat. Ten wywiad jeszcze bardziej mnie uświadomił, ze nie możemy popuścić ani na krok.
[quote='quentin' pid='1339736' dateline='1537876053']
Mocny wywiad.
Za brak sukcesów Cracovii (zarząd działa wspaniale) odpowiada antydoping i pzpn.
[/quote]
Tu już nie tylko "dola garbata" ???
To się mama zdziwi jak się dowie, że jestem kibolem :D
Taka mała karteczka, a tu taki dym. W najśmielszych snach czegoś takiego nie oczekiwałem.
Dziękuję Ci Generale, miej nas dalej wszystkich za kiboli, debili, obrażaj i poniżaj, niczego więcej na razie nie oczekuję.
Dajcie spokój, jakbyśmy nie grali w piątki i w poniedziałki to bylibyśmy liderem :-P
A mnie ten wywiad utwierdzil ze ona ma wszystko,wszystkich jak i wszystko co kibice powiedza w dooppie i sie to nie zmieni...
Wszedzie dookola bedzie szukal wytlumaczenia dziadostwa w klubie a u siebie tego nie zobaczy...
Nic nie dadza jakiekolwiek protesty... naplujesz mu w twarz a on powie ze deszcz pada... powiesz mu ze jest debilem to powie ze dziekuje za komplement...
Mowiac ze zamkneli trybune po derbach bo tam sie to wydarzylo na tym sektorze jest tlumaczeniem tak qrwa debilnym ze ja bedac laikiem bym wzial monitoring qrwa z dwoch meczow i od razu widac kto gnoju narobil i "nasral"na tym sektorze ze do dzis smierdzi!!! kolejene jego slodkie pyyyerdolenie o tym jaki on jest slodko pierdzacy...
Gosc jest oderwany od rzeczywistosci...zyje w swoim swiecie...
Dramat. Ten człowiek nigdy niczego nie zrozumie.
Kruszyna, szef wielkiej korporacji 72 godziny po meczu udziela wielkiego wywiadu regionalnej gazecie.
W ogóle go nie zabolało, w ogóle :rolleyes:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)