Jeszcze nigdy nie zakładałem wątku meczowego, może będę miał szczęśliwą rękę... ;)
Liczę na pierwsze zwycięstwo w tym sezonie, bo z kim jeśli nie z najsłabszą drużyną ligii.
-
-
POGOŃ SZCZECIN - CRACOVIA, sobota, 11 sierpnia godznia 18.00
Warto by było też się zrewanżować za zamknięcie poprzedniego sezonu. Ale będzie ciężko. Tak czy inaczej zapowiada się "pojedynek tytanów". Zaleca się przygotować odpowiednią ilość środków na ból zębów i oczu.
My wszyscy jak jeden mąż również na to liczymy a więc Pasy Do Boju .
Mecz na dolnym szczycie. Musimy wygrać!
Mecz o 6pkt :D
Jesteśmy idealnym zespolikiem na przełamania,więc wynik może być tylko jeden.
[quote='TOM76' pid='1330090' dateline='1533649466']
Mecz na dolnym szczycie. Musimy wygrać!
[/quote]
Ładnie ująłeś "mecz na dnie" ;)
Ten mecz pokaze nasze miejsce w szeregu i miejsce w hierarchi trenerow Michala...
[quote='Mathauzz' pid='1330119' dateline='1533655599']
Ten mecz pokaze nasze miejsce w szeregu i miejsce w hierarchi trenerow Michala...
[/quote]
Oby twoje słowa okazały się prorocze i zdobędziemy po gładkim meczu 3 punkty :)
Wygramy, a strzeli Rupa
[quote='Pasiak.1906.KSC' pid='1330152' dateline='1533666852']
Wygramy, a strzeli Rupa
[/quote]
Szkoda tylko, że nie ma takiego zawodnika u nas, ale jest jeszcze kilka dni to może takiego pozyskamy ;-)
Tez mam nadzieję, że wygramy i gola strzeli Rapa ;-)
[quote='Pasiak64' pid='1330153' dateline='1533667408']
Wygramy, a strzeli Rupa
[/quote]
Szkoda tylko, że nie ma takiego zawodnika u nas, ale jest jeszcze kilka dni to może takiego pozyskamy ;-)
[/quote]
Szkoda tylko, że nie mamy takiego zawodnika u nas jak Rapa :)
Ten który tak fajnie zadebiutował z Arką nazywa się Râpă i w rumuńskiej wymowie bliżej mu do Rupy, niż Rapy.
Nie czepiałbym się, gdyby nie któryś już post z pouczeniami, kto to u nas gra, kto nie, jak się pisze itp - co jeden to mądrzejszy, szkoda tylko, że sam pouczający najczęściej błądzi. Ale to tak na marginesie, w sumie to najmniej irytująca forma czepialstwa na tym Forum.
[quote='konserwa' pid='1330177' dateline='1533671376']
[quote='Pasiak64' pid='1330153' dateline='1533667408']
Wygramy, a strzeli Rupa
[/quote]
[/quote]
Szkoda tylko, że nie mamy takiego zawodnika u nas jak Rapa :)
Ten który tak fajnie zadebiutował z Arką nazywa się Râpă i w rumuńskiej wymowie bliżej mu do Rupy, niż Rapy.
Nie czepiałbym się, gdyby nie któryś już post z pouczeniami, kto to u nas gra, kto nie, jak się pisze itp - co jeden to mądrzejszy, szkoda tylko, że sam pouczający najczęściej błądzi. Ale to tak na marginesie, w sumie to najmniej irytująca forma czepialstwa na tym Forum.
[/quote]
Kolego wymowa a pisownia to chyba coś innego? Na tym forum na którym się udzielasz jest chyba napisane Cornel Rapa witamy? I nikogo się nie czepiałem bo zamieściłem uśmieszki. A może mnie uświadomisz w czym błądzę? będę miał okazję do poprawy ;-)
MARZYCIELE!!!
Mecz na przełamanie.
To czego się najbardziej, choć dosyć irracjonalnie, obawiam, to to, że rzadko się zdarza, by jakaś drużyna przegrała 4 mecze z rzędu,zwłaszcza pierwsze 4. Pogoń jest obecnie dramatycznie słaba, ale w końcu jakiś punkt zdobyć musi. Gdybym miał obstawiać to remis 0-0 lub 1-1.
Paprykarze się przełamią bo na kim jak nie na Cracovii...Szkoda słów.
[quote='alocha' pid='1330072' dateline='1533646223']
Jeszcze nigdy nie zakładałem wątku meczowego, może będę miał szczęśliwą rękę... ;)
Liczę na pierwsze zwycięstwo w tym sezonie, bo z kim jeśli nie z najsłabszą drużyną ligii.
[/quote]
Gramy sami ze soba? Wychodzi na to, ze bedzie obustronny walkower :D A tak na powaznie to uwazam ze najslabsza i to zdecydowanie jest Miedz i bedzie to widac na koniec sezonu, a Pogon to druzyna zblizona do naszej czyli teoretycznie mogliby powalczyc o puchary, ale w klubie ciagle cos jest nie tak.
[quote='Miszczu2007' pid='1330209' dateline='1533704378']
[quote='alocha' pid='1330072' dateline='1533646223']
[/quote]
Gramy sami ze soba? Wychodzi na to, ze bedzie obustronny walkower :D A tak na powaznie to uwazam ze najslabsza i to zdecydowanie jest Miedz i bedzie to widac na koniec sezonu, a Pogon to druzyna zblizona do naszej czyli teoretycznie mogliby powalczyc o puchary, ale w klubie ciagle cos jest nie tak.
[/quote]
Może lepiej przyjąć, że najsłabsza to taka, która zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, bo inaczej można udowadniać, iż Piast jest najsłabszy tylko fartownie wygrywa. :)
Mozna tak przyjac, ale dopiero po ostatniej kolejce. Piast nie jest najslabszy, ale nieraz najgorsze patalachy miewaly dobry start by potem spasc z hukiem z ligi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)