Świetny sztab medyczny, poruszali mu kolanem, przestał jęczeć z bólu - a tam może grać :-|
Mecz tragedia, ciężko się to ogląda. Plan na to spotkanie jest ale do tej pory nie odkryłem jaki :-D
-
-
CRACOVIA - ARKA GDYNIA poniedziałek, 6 sierpnia godznia 18.00
- Edytowany
Mówiłem że nie może grać razem w środku budzik i javi... Parodia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przynajmniej oszczedzamy na naglosnieniu I gosc tam zaglusza bluzgi tylko tym na dole, balkon sie moze delektowac, dobra zmiana
Qrwa, ale my jesteśmy słabi...
"Jest super, jest super więc o co ci chodzi?"
Od 60 minuty zaczyna się coś dziać. wreszcie jakieś składne przemyślane akcje, dobre podania.
Tak lekko zaczynam watpic w tego mistrza w tym sezonie.
Emocje jak na grzybach.Nie wiem co na boisku robi Budzik bo gra to nie można nazwać środka nie ma w ogóle skrzydeł zero pomysłów zero.Arka słaba a my jeszcze słabsi
Oglądając 3ci krok januszowego marszu po mistrza kątem oka zobaczyłem transparenty o jakimś Bednarczyku i o metalu konfidencie. Może mi ktoś wytłumaczyć o co kaman? Na urlopie wypadliem chyba z obiegu.
Uczta dla specjalistów od wyrafinowanej taktyki!
- Edytowany
Jak może zejść strozik który robi akcje a budzik który chodzi od połowy nie... No kur.... Nie mamy napastnika. Co za kółko wzajemnej adoracji ja pierd...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Edytowany
Piszczek to odpowiednik murzyna, którego wódz wg. Bohaterów pewnego filmu sprzedał za paczkę fajek. Kurwa, chłop jest synonimem żenady.
EDIT: Jedyny pozytyw - Rumun. Może coś z niego będzie.
Słaby mecz kandydatki do mistrzostwa. Râpă rewelacyjny, reszta słabo lub przeciętnie.
Podsumowując, nasza gra się nie zmieniła i raczej nie zmieni, bo wątpie żeby się podczas rundy zespół nauczył grać dokładnie i poprawnie przyjmowac piłkę. Jak co roku byle jaka gra w tej śmiesznej lidze, nudno, od czasu do czasu jakieś zwycięstwo jak się od kogoś piłka odbjie, ewentualnie po strzale głową, ale ta zaleta naszego zespołu po odejsciu Covilo spadła bardzo nisko. Obrońca Helik też cały czas nie będzie strzelał za resztę wyrywając jakieś punkty żeby się utrzymać poza miejscami spadkowymi. Czasami jak sie na to patrzy to brakuje gry takiej jak za Stawowego, wiadomo że WS wtedy porwał się z motyką na słońce chcąc grać tiki-take z takim składem, ale to było cos co zaskakiwało przeciwnika w ekstraklapie i też nieraz Nas kibiców, czasem było co oglądać, a teraz nie wiem czym możemy zaskakiwać, chyba kolejną kontuzją..
Rapa fajnie zagrał - czyli da się z miejsca wskoczyć do składu bez jakiejś tam aklimatyzacji. W obronie to jakoś wygląda ale już środek, skrzydła, napad... Nie wiem gdzie są większe braki :-\
Grande, grande partido.
Bucówa tak piękna, że aż można było mlaskać.
Brawa dla "trenera" i "drużyny".
Cennik na Cracovia.pl powinien stać się tabelą wycen, stawek ile klub płaci kibicowi za obejrzenie tych wytrawnych spektakli.
Bez przesady. Obrona poprawnie. Widać, że kilku podstawowych grajków z przodu przyszło późno. Muszą się nauczyć szukać się nawzajem na boisku i nie powinno być źle po 3-4 kolejkach. Sytuacje bramkowe wypracowywali już teraz. Zgrają się lepiej, to zaczną wykorzystywać.
Susza w kraju na roślinki naszego pseudo trenerka musimy jeszcze poczekać to jedno co można napisać po takim meczu
Czepiacie się, dość marudzenia. Powinniście się cieszyć, że mogliście dziś zobaczyć na boisku przyszłego mistrza Polski i jego fenomenalną taktycznie grę! :) A na serio, to mam dość. Prezesie!!! Czemu nie utrzymałeś cen karnetów z poprzedniej rundy? Byłby na B po 400-500zł, to bym w życiu tyle kasy nie dał i dziś miałbym święty spokój, a tak jeszcze 16meczów będę musiał się męczyć...
Co do naszej gry to co tu dużo pisać. Jedyny pozytyw to chyba gra bloku defensywnego, wyglądało to dość solidnie i prawa strona i środek swoje zrobił. Z przodu praktycznie nie istniejemy, więc nie ma co pisać, to już lepsza była chyba taktyka grania dzidy na Piątka. To co dziś widziałem to jest dno dna, naprawdę poziom koszmary. Hiszpan skrzydłowy, który miał być takim wzmocnieniem póki co jest kompletną porażką, Sróżik pokazuje, że za dużo z niego nie będzie, może i szybki, ale kolejny drewniany piłkarz bez techniki. Piszczek? Przemilczę. Albo 2-3realne transfery, ale szkoda sobie zawracać głowę i przejmować się tą kopaniną.
Z takich poza boiskowych spraw. Po pierwsze na kolejny mecz dajcie głośniej muzykę przed meczem i w przerwie z głośników bo nic nie było słychać!!! (teraz na serio, bo jeszcze Tabisz czy ktoś tam przeczyta i nie zrozumie ironii - macie ściszyć głośniki, bo nie da się normalnie przed meczem i w przewie z ludźmi obok pogadać, chyba że krzycząc komuś do ucha).
Po drugie. Brawa za pożegnanie Siemiona (dla ludzi z klubu znowu instrukcja - to także jest ironia!) Naprawdę to pożegnanie to pokazanie w pełni dziadostwa jakie panuje w klubie. Pieprzenie coś przez prezesa o tym, że legenda etc., a pożegnanie w stylu - szybko, szybko i spier.... Jak ma się robić takie pożegnanie na odwal się, to lepiej w ogóle pożegnania nie robić. Super pożegnanie jak połowa stadionu wyszła.
Po trzecie jakiś pozytyw, moja nowa karta zadziałała! To jest naprawdę sensacja i się tego nie spodziewałem. Choć dodam, że jakoś dziwnie się czułem dziś na sektorze B.
Po czwarte, czy jakiś bojkot nadal obowiązuje? Bo jakoś mało ludzi na sektorze D.
Po piąte, sporo tu było napinania się na Tabisza, Bałdysa, czy obrona Covilo, a na trybunach cicho sza. O co chodzi?
Po szóste - po tym co dziś widziałem na boisku mam totalnie dość, więc nawet nie chce mi się więcej pisać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)