[quote='bodzio969' pid='1325642' dateline='1532008217']
Śląsk Wrocław - Cracovia, godz. 15:30, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa)
[/quote]
Za zeszły sezon mamy z nim bilans remisowy. Śląsk zresztą też. Ale znalazłem takie fajne kwiatki z przeszłości (i to w meczach wyjazdowych):
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1139002
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1139066
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1139066
-
-
Śląsk - Cracovia sobota 21.07.2018 g. 15.30
brakuje mi typowania składu, a więc: Gostomski - Danek, Helik, Dytiatiev, Siplak - Covilo, Dimun - Culina, Hernandez, Zenjov - Piszczek
[quote='del_piero' pid='1325731' dateline='1532031096']
brakuje mi typowania składu, a więc: Gostomski - Danek, Helik, Dytiatiev, Siplak - Covilo, Dimun - Culina, Hernandez, Zenjov - Piszczek
[/quote]
[size=small]Gostomski - Danek, Helik, Dytiatiev, Pestka - Covilo, Dimun - Culina, Hernandez, Budziński - Piszczek[/size]
U STS faworytem Śląsk - chyba nie czytają naszego forum.
Po wygranej we Wrocławiu i Poznaniu to balon uniesie nasz stadion i na mecz z Arką będziemy musieli szukać połączeń z Balic.
Dlatego trzeba stawiać na nasze pewne zwycięstwa bo można się nieźle wzbogacić :D Potem w dalszych kolejkach jak się na nas poznają to już nie będzie tak korzystnych kursów ;)
Gostomski - Danek, Helik, Dytiatiev, Diego - Covilo, Serafin - Culina, Hernandez, Budzinski - Oliva
Panie Michale, piszesz pan pod nickiem Wodzitsu?
Niezła zasłona dymna :)
Gostomski - Siplak Helik Dytjatev Diego - Covilo Dimun Javi Budziński Culina - Oliva
Panowie... dajecie Siplaka do składu który ponoć jest kontuzjowany... nie grał w sparingach... także raczej odpada...
[quote='Wódzitsu' pid='1325742' dateline='1532033742']
Gostomski - Danek, Helik, Dytiatiev, Diego - Covilo, Serafin - Culina, Hernandez, Budzinski - Oliva
[/quote]
Ten skład wydaje się najbardziej optymalny na jutrzejszy mecz z tym , że w ustawieniu na ostatni sparring mogła zadziałać taka mała zasłona dymna .Oliva czy Piszczek , Serafin czy Dimun , Pestka czy Diego w końcu Culina czy Zenjow ?
Jak się to czyta, to człowiek nie wierzy - ile my teraz mamy opcji na różne pozycje... Nie to co drzewiej :)
- Edytowany
[quote='Jarek44' pid='1325809' dateline='1532082097']
Jak się to czyta, to człowiek nie wierzy - ile my teraz mamy opcji na różne pozycje... Nie to co drzewiej :)
[/quote]
Jeszcze tylko brakuje skrzydłowego/ofensywnego pomocnika, a dokładniej takiego zawodnika, który będzie mógł grać i podwieszonego i na skrzydle. Wiadomo, że o takich zawodników na poziomie jest ciężko.
Mamy jeszcze grupę, która wróciła z wypożyczeń, więc można zawsze uzupełnić kadrę którymś z nich. Ja osobiście liczę, że dostanie prawdziwą szansę Karaczanakow.
A co do nadchodzącego sezonu, to jednak mam dziwne przeczucie, że będziemy przeżywać więcej radosnych chwil, niż tych smutnych :)
[quote='hank' pid='1325790' dateline='1532079181']
[/quote]
Ten skład wydaje się najbardziej optymalny na jutrzejszy mecz z tym , że w ustawieniu na ostatni sparring mogła zadziałać taka mała zasłona dymna .Oliva czy Piszczek , Serafin czy Dimun , Pestka czy Diego w końcu Culina czy Zenjow ?
[/quote]
Uważacie że Zorro jest jeszcze nie gotowy?
[quote='eredin' pid='1325820' dateline='1532086443']
[quote='hank' pid='1325790' dateline='1532079181']
[/quote]
[/quote]
Uważacie że Zorro jest jeszcze nie gotowy?
[/quote]
Sam chyba przyznal,ze w pierwszym meczu nie spodziewa sie wystapic I potrzebuje troche czasu,zeby poprawic forme fizyczna. Lepiej,zeby doszedl do formy niz zeby sie spalil po nieudanych wystepach.
Wg mnie granie Budzińskim, Hernandezem i Serafinem to proszenie się o lej po bombie w środku pola. Patryk Serafin to typowa 10, Hernandez też, Budzik wg mnie też, ale na 8 też zagra w związku z tym nie widzę możliwości żeby zagrać na jedną 6 i dwie 10 w środku pola bo skończy się jak Polska Senegal. Dodatkowo żaden z nich nie nadaje się na skrzydło. Wg mnie powinniśmy zagrać 4-2-3-1 grając Covilo + drugi defensywny (Dimun, ostatecznie Budzik) i ktoś na 10.
Ale konkretnie dlaczego Hernandez nie nadaje się na skrzydło?
Gostomski - Danek (Diego), Helik, Dytiatiev, Pestka- Covilo, Budziński - Culina, Serafin, Hernandez - Oliva
I ciśniemy ich 3:0 po jednostronnym spotkaniu
[quote='Miszczu2007' pid='1325854' dateline='1532096363']
Gostomski - Danek (Diego), Helik, Dytiatiev, Pestka- Covilo, Budziński - Culina, Serafin, Hernandez - Oliva
I ciśniemy ich 3:0 po jednostronnym spotkaniu
[/quote]
W tym zestawieniu dokonalbym tylko roszady Budzinski - Serafin. Szkoda trzymac Budzika zbyt daleko od bramki z jego uderzeniem, chyba,ze bierzesz pod uwage to,ze czasem strzelal z 30-40 metrow.
Jak to dobrze, że skład ustala trener. :)
[quote='leszeczek' pid='1325827' dateline='1532090712']
Ale konkretnie dlaczego Hernandez nie nadaje się na skrzydło?
[/quote]
Dlatego że jest za wolny, nie ma odejścia, mało mobilny, brak przyspieszenia itp. Gdyby to był Melikson to dałoby się go tak ustawić czy Kapustka, ale Hernandez jest typową 10.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)