[quote='squier strat' pid='1311551' dateline='1523091038']
[quote='Dziufa1906' pid='1311550' dateline='1523090835']
Tak podpytam. Czy na sektorze B sprawdzają czy siedzi się na Swoim miejscu ?. Wiem ze to może nie to miejsce ale nie wiem gdzie o coś takiego zapytać?
[/quote]
Tak, Tabisz osobiście sprawdza
[/quote]
Kolego. Ja nie mam zamiaru za damski ch.. jakiś zakaz stadionowy wyłapać. Tak samo nikt nie chodził z dowodem a teraz ponoć trzeba. Dlatego jak nie wiesz to nie pisz.
-
-
CRACOVIA - Zaglebie Lubin 07.04.2018 (sobota), godz.18:00
Takie pisanie w stylu "trzeba zremisować bo jak psy przegrają i Arka wygra to gts spada to drugiej ósemki" jest bez sensu. Kiedy w końcu nauczymy się patrzyć na siebie? Mam gdzieś, czy gts będzie grał w pierwszej czy drugiej ósemce - my mamy grać w każdym meczu o trzy punkty niezależnie od wszystkiego!
Ma być walka i poświęcenie. Nie chciałbym oglądać takiego widowiska jak w Niecieczy. Do Boju PASY! :)
Pestka wyleciał nawet z osiemnastki meczowej.
Probierz znalazł kozła ofiarnego widzę
[quote='squier strat' pid='1311575' dateline='1523115101']
Pestka wyleciał nawet z osiemnastki meczowej.
Probierz znalazł kozła ofiarnego widzę
[/quote]
Ale przecież wszyscy się zgadzamy, że zagrał bardzo słabo i zawalił bramkę.
Prowadzenie zawodnika nie polega tylko na chwaleniu i dawaniu szans, ale także na karceniu i odsuwaniu od gry.
Żaden kozioł ofiarny, zwykła motywacja.
Doprawdy nie wiem co łączy Probierza z Zenjovem?
[quote='Dziufa1906' pid='1311553' dateline='1523094753']
[quote='squier strat' pid='1311551' dateline='1523091038']
[quote='Dziufa1906' pid='1311550' dateline='1523090835']
Tak podpytam. Czy na sektorze B sprawdzają czy siedzi się na Swoim miejscu ?. Wiem ze to może nie to miejsce ale nie wiem gdzie o coś takiego zapytać?
[/quote]
Tak, Tabisz osobiście sprawdza
[/quote]
Kolego. Ja nie mam zamiaru za damski ch.. jakiś zakaz stadionowy wyłapać. Tak samo nikt nie chodził z dowodem a teraz ponoć trzeba. Dlatego jak nie wiesz to nie pisz.
[/quote]
Jak nie masz zamiaru wyłapać zakazu stadionowego to siadaj na swoim miastu.
Ma ktoś jakaś transmisje?
Jak to wygląda po pierwszej połowie Panowie bo niestety nie mam jak meczu obejrzeć nawet :|
Czy przypadkiem jakbyśmy wygrali 3-0 to przy tych wynikach nie gralibyśmy w górnej ósemce?
Tylko gdyby za 3-0 dawali 3 punkty zwycięzcy, a przegranemu 1 odbierali jak to było x dziesiąt lat temu.
No tak brakuje jednego punktu nie było pytania moje niedopatrzenie
Co oni tak słabo grają?..
Na chodzonego grają.. Utrzymanie pewne? Nie sądzę.
No i co kurwa? Fantastyczny mecz, emocje do ostatniej chwili a już wszyscy zaczeli narzekać. Grupę spadkową już wygraliśmy zanim się ona zaczęłą!
Probierzu czy ci nie żal???
[quote='starysqrczybyk' pid='1311588' dateline='1523123693']
Grupę spadkową już wygraliśmy zanim się ona zaczęłą!
[/quote]
Podobnie jak wygraliśmy już dzisiejszy mecz zanim się skończył.
[quote='Leesior' pid='1311593' dateline='1523124612']
[quote='starysqrczybyk' pid='1311588' dateline='1523123693']
Grupę spadkową już wygraliśmy zanim się ona zaczęłą!
[/quote]
Podobnie jak wygraliśmy już dzisiejszy mecz zanim się skończył.
[/quote]
Podobnie jak mamy mistrza w przyszłym sezonie zanim się zaczął :D
ważne że Filipiak zadowolony bo nie było antydopingu
Jak wygląda nasz "terminarz" w grupie spadów? Przyznam szczerze, ze jakoś nigdy tego nie ogarniałem.
W przyszłym tygodniu derby 3miasta w Gdyni - ARECZKO ŻĄDAM REWANŻU
Jak można grać przy takim pustym stadionie? Ile to będzie trwało jeszcze kurwa.. Do czego ten bucyfał Filipiak chce doprowadzić...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)