W ten ostatni dzień marca przyjdzie nam zmierzyć się z BBT - zespołem prowadzonym przez naszego byłego trenera, który nigdy nam nie leżał. Dobry to jednak czas by przełamać to co jeszcze do przełamania zostało i zrobić kolejny duży krok do pierwszej ósemki.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze aby nasi piłkarze pokazali pełnię swoich umiejętności. Walczyć i wyrwać kolejne trzy punkty to nasz obowiązek!
Do Boju PASY! :)
-
-
Bruk-Bet Termalica - CRACOVIA 31.03.2018 (sobota), godz.15:30
Z Sehtanem do 2019 roku i sto lat wiecej :D
kolejny ciezki mecz, to chyba wszyscy wiemy, ale jestesmy coraz blizej, czas zdobyc twierdze w Niecieczy ;)
Mamy 2 mecze pod rzad z rywalami ktorymi "musimy" wygrac. Przed meczem z Sandecja mialem obawy, ale sie udalo i oby tym razem bylo tak samo :)
Serce mowi zwyciestwo, a rozum remis.
Trzeba z nimi tam wygrać zanim zdążą spaść:)
Obawiam się tego meczu, bo w Wielka Sobotę zazwyczaj pada wiele remisów. Mam nadzieję, że nasi piłkarze są świadomi powagi sytuacji i nie popadną przedwcześnie w świąteczny nastrój.
Będzie wygrana, tym bardziej, że może będzie to mój ostatni raz w tym sezonie, kiedy zobaczę swoją Cracovie na zywo.
Jest szansa na osiągnięcie czegoś co nie udało się odkąd chodzę na Cracovię ( wrzesień 1982r.) czyli 5 zwycięstw w Ekstraklasie pod rząd !!! :)
Jak do tej pory najlepsza passa to 4 zwycięstwa pod rząd: po jednej takiej serii mieli Lenczyk, Zieliński, od wczoraj Probierz i dwukrotnie ... Stawowy :)
To będzie mój pierwszy mecz na żywo w tym roku! Do boju Cracovia ! :)
Wrobelson: poradzę ci jak ojciec - idź za głosem serca :D
dla spokoju niektórych, trzeba tego Stawowego wymazać, czyli będzie tylko jeden Michał I Probierz Wielki ;)
panowie czy na stadion
w Niecieczy można wejśc bez zadnych fikołków?
Tylko skoki przez kozła i skrzynie.
[quote='RobertoBaggio' pid='1309834' dateline='1521528619']
Tylko skoki przez kozła i skrzynie.
[/quote]
czyli mozna hehe
[quote='leszeczek' pid='1309701' dateline='1521475727']
Obawiam się tego meczu, bo w Wielka Sobotę zazwyczaj pada wiele remisów. Mam nadzieję, że nasi piłkarze są świadomi powagi sytuacji i nie popadną przedwcześnie w świąteczny nastrój.
[/quote]
W dawniejszych latach nasi często fundowali nam , kibicom świąteczny zakalec w prezencie . Mam nadzieję , że do najbliższego meczu podejdą zmotywowani i przywiozą z Niecieczy trzy punkty .
- Edytowany
Ja pamiętam taki mecz na wielkanoc w Grodzisku Wlkp. za Stefana Mejewskiego chyba. Nas na sektorze 27 osób w tym 5 z Cracovii reszta Lech i jedna dziwna grupka - 5 chłopa przyjechało samochodem każdy w innych barwach Lecha Arki i naszych i wywiesili flagę Cracovia F.C. Nowy Tomyśl - widziałem ją tylko raz na tym meczu, do dzisiaj nie wiem kto to był :)
I oczywiście rano cała rodzinka czekająca na mnie ze śniadaniem lekko wkurzona przy stole a ja ledwo żywy po podróży :)
A wynik to był chyba 0:0 - co było dla nas korzystne.
Od bojkotu to pierwszy mecz, który zobacze na żywo. Chyba sporo Pasiaków wybiera do Niecieczy?
Jadę, chociaż to Wielka Sobota, ale z bojkotem nie mam nic wspólnego! Może kogoś ze sobą zabiorę. Jeśli chodzi o "bojkociarzy to jestem gotów zacytować im stare przysłowie o tym zwierzątku, które wór drze i kwiczy.
Prosiłbym jednak, bez inwektyw.
[quote='leszeczek' pid='1309878' dateline='1521546931']
Prosiłbym jednak, bez inwektyw.
[/quote]
A gdzie to inwektywy?
W domyśle
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)