Dimun gonił Małkowskiego jak świnie po chlewie haha myślałem że je.bne, śmiesznie to wyglądało
-
-
CRACOVIA - Sandecja Nowy Sącz 18.03.2018 (niedziela), godz.15:30
Następna kolejka:
Arka- legła
Zagłębie-Jagielonia
Jeżeli nic się nieoczekiwanego w tych meczach nie wydarzy to możemy nawet przegrać w polu kukurydzy.
Psy natomiast dzisiaj legła, a za tydzień Lech jak wygramy z Termalicą, to pewnie będziemu od nich wyżej w tabeli.
Ogólnie mecz Cracovii ze słabą drużyną... Nie rozumiem agresji niektórych, co do "drwalskiej" gry Sandecji... Piłkarze z New Sącza więcej nie potrafią...
Dobry mecz z naszej strony, wszystko pod kontrolą do tego jednego stałego fragmentu gry.. Tragiczne krycie, a w zasadzie jego brak, szybkie zorganizowanie drużyny Sandecji nas zgubiło. Ogólnie brawo dla drużyny - jeszcze tylko dwa kroki do upragnionego celu, który jeszcze niedawno wydawał się niemożliwym do zrealizowania w tym sezonie.
jest jest jest odpoczynek
Culina to chodzące nieszczęście. Strach go na boisko wpuszczać.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Męczarnia z haapy endem.Za dużo niedokładnych podań i grania głową.Za co Miro dostał żółtko to nie wiem.Rakels nie powinien wyjść na drugą połowe.
Sandecja niech powalczy w ostatniej kolejce,choć myślę że arcypies moskal tak ich zmotywuje że oddadzą mecz bez walki.
Przypomnę statystyki - Sandecja oddała 1 (słownie: JEDEN) celny strzał po naszym błędzie przy rzucie rożnym.
Brawo za mecz, skrzydła słabo, obrona jak zwykle (chociaż Fink dzisiaj sporo błędów).
[quote='Mr.Crowley' pid='1309474' dateline='1521393450']
Męczarnia z haapy endem.Za dużo niedokładnych podań i grania głową.Za co Miro dostał żółtko to nie wiem.Rakels nie powinien wyjść na drugą połowe.
Sandecja niech powalczy w ostatniej kolejce,choć myślę że [b]arcypies moskal[/b] tak ich zmotywuje że oddadzą mecz bez walki.
[/quote]
Haha arcypies moskal:D dobre!
W takich meczach najbardziej widać brak rozgrywającego
No nie ma rozgrywającego. A moskal się mści na Cetnarskim za te derby na kałuży jak mu wjebał brame na 1:1. Niech Cetnar wróci do nas, na zmiane zawsze dobry :)
Mr.Crowley napisał(a):
Sandecja niech powalczy w ostatniej kolejce,choć myślę że arcypies moskal tak ich zmotywuje że oddadzą mecz bez walki.
Haha arcypies moskalBig Grin dobre!
Z tego co pamiętam arcypsem nazwał Kmicic mości Kuklinowskiego w Potopie. tez lubie ten zwrot
[quote='octop' pid='1309465' dateline='1521391728']
Następna kolejka:
Arka- legła
Zagłębie-Jagielonia
Jeżeli nic się nieoczekiwanego w tych meczach nie wydarzy to możemy nawet przegrać w polu kukurydzy.
Psy natomiast dzisiaj legła, a za tydzień Lech jak wygramy z Termalicą, to pewnie będziemu od nich wyżej w tabeli.
[/quote]
Patrząc na ich mecz z Legią to wątpię, ale my mamy teraz większe szansę na 8 niż Zagłębie i Arka. Myślę, że 4 pkt w ostatnich 2 meczach powinny wystarczyć, więc wszystko w nogach naszych piłkarzy. Cieszy mnie, że wreszcie wygrywamy mecze, których nie da się oglądać.
Nie potrafimy grać atakiem pozycyjnym, do tego zle rozgrywane kontry. Potrzebujemy również zawodników technicznych a nie tylko wysokich wyrobników.
Na tylko stałych fragmentach o wyższe cele nie zagramy. Ciężko się to ogląda ale punkty dopisujemy.
Jak pisalem przed meczem!!!
Najwazniejsze sa punkty, w chwili obecnej nie ma czasu ani pieniedzy na bajeczne zagrania. Walczymy o punkty, natomiast wszystko idzie ksiazkowo. Zespol odpalil teraz czekam na transfery letnie aby podniesc poziom techniczny tej ekipy. Trener sie broni wynikami i gra w defensywie od czego zawsze zaczyna sie budawanie druzyny, kiedy ten element fukcjonuje poprawnie przechodzimy do gry w ofensywie i tego oczekuje od Probierza w nowym sezonie. Czas pokazuje ze jest progres.....stopniowy od defensywy zaczynajac. Na tylach jest w choooj dobrze mimo tego klopsa z dzisiaj
Źle się grało, ale rozumiem, że przy takiej pogodzie, której wszyscy już mają dość, trzeba było grać jak dotąd antyfutbol. dodatkowo Rakels i Zenjow po kontuzjach zagrali słabiej. Za co żółtko dla Czovilo? No za wejście w bramkarza ciosem karate oboma nogami na wysokości klatki piersiowej:) wiedzieliśmy, że to umie, dzisiaj to udowodnił :D
Na finezję przyjdzie czas, jak awansujemy do grupy mistrzowskiej.
Za dzisiejszy mecz największe brawa należą się Kazkowi Moskalowi za decyzję o powieszeniu na poprzeczce ręcznika i posadzeniu na ławce Gliwy, z którym pomiędzy słupkami nie byłoby tak łatwo jak dzisiaj.
Pozdrowienia io sza
Pozdrowienia i szacun dla wszystkich którzy jednak zdecydowali się wspierać Cracovię. Dzięki !
Brawo dla tych, którzy mimo dobrych wyników dalej nie uczęszczają na stadion.
Gratulacje dla całej drużyny, teraz przełamać zaklęte miejsce jakim jest Nieciecza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)