W sumie to się nie mogę doczekać już :D
-
-
CRACOVIA -Śląsk Wrocław 10.02.2018 (sobota) godz.18.00
[quote='KruszynaKSC' pid='1302801' dateline='1517842858']
No to jakim skladem wyjdziemy??
Wilk
Diego Dytiatjew Niko Datković Pestka
Drewniak Covilo
Rakelss Hernandez Culina
Piatek
Choc Wdowiak bardzo fajnie pogral w sparingach i moze wskoczyc do pierwszego za Culine wtedy Denis na lewo a Wdowka na prawa strone bo Wdowka na lewej slabo...
[/quote]Podobnie widze sklad na Śląsk poza Pestka. Wydaje mi sie ze MP postawi na Siplaka w pierwszej 11.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Raczej Peskovic , bronił najwięcej w sparingach i najbardziej pewnie , Wilk raczej nawet na ławce nie będzie
też uważam, ze Siplak wygrał boczną obronę z Pestką. Bramka Peskovic. Ależ mam "kryzys" z powodu zamknięcia stadionu :(
[quote='ian thorpe' pid='1302805' dateline='1517851238']
Ależ mam "kryzys" z powodu zamknięcia stadionu :(
[/quote]
Ojtam, ojtam. Są tacy, którzy uważają, że "dla tej magicznej chwili" było warto. Nie bądź egoistą jak ja kiedyś, bo cię shejtują.
[quote='leszeczek' pid='1302807' dateline='1517856140']
[/quote]
Ojtam, ojtam. Są tacy, którzy uważają, że "dla tej magicznej chwili" było warto. Nie bądź egoistą jak ja kiedyś, bo cię shejtują.
[/quote]
Jak się chodzi tylko na mecz z gts to można tak uważać. Przecież ich na tym meczu i tak by nie było więc mają to pewnie gdzieś. Możecie mnie też hejtowac. Ja mam gdzieś taką magiczną chwilę przez którą nasza Cracovia nie ma naszego wsparcia z trybun.
[quote='leszeczek' pid='1302807' dateline='1517856140']
[/quote]
[/quote]
Dwa mecze to nie problem. Było warto. Problemem są chore ceny narzucone przez zarząd za karnety i brak biletów.
Co do samego meczu. Mam zwyczajnie przeczucie że wygramy. Bez konkretów bramkowych. Może jeszcze mnie najdzie. Wiem że ich zdominujemy.
Santo, albo nie złapałeś sarkazmu, albo kompletnie się nie zgadzamy.
Bo z Twoich słów wynika, że to nie debilni bywalcy 1 meczu i miłosnicy sztucznych ogni są winni tylko ten zły Filipiak.
Pora dorosnąć.
To gramy z bramkarzem, czy bez?
Peskovic na bramkę, ale mamy obsadę, MP sam to sobie wymyślił i my kibice przy każdej akcji będziemy obgryzać paznokcie.
Leszeczku winni karze bywalcy jednego meczu. Ale niezapomniane show warte kary dwóch meczów bez kibiców. Dalsze konsekwencje to już Filipiak. Durnota i debilizm. Powinien dostać kopa. Dalsza część dyskusji na ten temat tylko u mnie na priv jeśli będą chętni. Nie chciałbym rozmywać tematu piłkarskiego.
Trener ma największy ból głowy w środku pola nie tyle że Covilo i Drewniak nie powinni być pewniakami, chcoiaz STRASZNIE podobał mi się Luciusz ostatnio ALE przez fakt że niewiadomo jak lepiej ustawić Rakelsa. Jeśli za Piątkiem to ma problem z Hernandezem który jest naszym absolutnie czołowym graczem. Jeśli na skrzydle to wtedy zostaje jednen slot dla pozostałych.
Ale skoro mówił że Rakels dla niego to skrzydłowy to pewnie tam nie zagra
a co jest z Helikiem? Kruszyna, ominales go podajac swoj sklad, bez formy czy jakis uraz?
Ian sugerował że się Probierzowi nie podoba jego rzekomy regres. Oczywiście informacje tego typu to wróżenie z fusów i wyciągnie wniosków z nikąd. Helik z całą pewnością ością zagra w pierwszym składzie. Nie ma co do tego nawet najmniejszych wątpliwości
Z pewnością zagra ością.
przeciwko Śląskowi nie zagra nikt, kto da się przepchać silnym Robakowi i Piechowi
Chyba w tunelu. Śląsk nie będzie ani przez moment w naszym polu karnym
Obyśmy ich zabiegali na smierć.
- Edytowany
[quote='Diabel' pid='1302829' dateline='1517868408']
a co jest z Helikiem? Kruszyna, ominales go podajac swoj sklad, bez formy czy jakis uraz?
[/quote]
Ominalem go bo w sparingach Ukrainiec grał bardzo dobrze a ten nowy nie przyszedł siedzieć na ławie. . A Helik... sporo bl3dow w zeszłym rundzie i musi zrozumieć że za piękne.mlode oczy miejsca w składzie nie dają... owszem strzał bramki ale wi3cej było przez niego straconych.
[quote='HC2008' pid='1302819' dateline='1517866099']
To gramy z bramkarzem, czy bez?
[/quote]
Jeśli nie załatwimy Gostomskiego, to gramy bez bramkarza.
Myślę że będzie tak:
Wilk
Diego Helik Dytiatjew Pestka
Drewniak Covilo
Mihalik Hernandez Rakelss
Piatek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)