https://www.youtube.com/watch?v=VjqbJWaEft8
-
-
Daniel Pik - Witamy i powodzenia!!!
495 dni później
Fajny temat, szkoda, że podupadł.
Ale jest dobra okazja odświeżyć!
Efektowny powrót do drużyny . Brawo. Życzę przede wszystkim zdrowia .
Najpierw piękny strzał z ok. 35 metrów tuż pod poprzeczkę, który jeszcze jakoś bramkarz Świtu wyciągnął a potem przepiękna bramka. Brawo Piku. Oby Cię tylko kontuzje omijały bo póki co to są Twoją zmorą
[quote='bodzio969' pid='1460811' dateline='1605364895']
Najpierw piękny strzał z ok. 35 metrów tuż pod poprzeczkę, który jeszcze jakoś bramkarz Świtu wyciągnął a potem przepiękna bramka. Brawo Piku. Oby Cię tylko kontuzje omijały bo póki co to są Twoją zmorą
[/quote]
Właśnie nie wiedziałem, kto to strzelał. Jeżeli Pik, to w takim razie gratulacje Daniel, niejednego piłka by skończyła 20 metrów nad bramką.
Umiejętności są , gorzej ze zdrowiem . Pamiętam jak w 2018 wiosną wchodził na końcowki i wyglądało to mega spoko. Przypomina Jóźiwiaka nie tylko wyglądem
[quote='Gitarz' pid='1460813' dateline='1605365212']
[quote='bodzio969' pid='1460811' dateline='1605364895']
[/quote]
Właśnie nie wiedziałem, kto to strzelał. Jeżeli Pik, to w takim razie gratulacje Daniel, niejednego piłka by skończyła 20 metrów nad bramką.
[/quote]
Tez nie jestem pewien czy ten strzał to był Pik czy Dawid Szymonowicz vel Szymon Dawidowicz. Przy tej jakości trudno się było zorientować, a na komentarzu bym się nie opierał, gdyż kartkę Loshaja też przypisali Pikowi.
Gratulacje za bramke. Mam nadzieje ze z Zaucha na dobre zadomowicie sie w pierwszym sskladzie na obu skrzydlach.
https://www.youtube.com/watch?v=gITgUDMUe50&feature=emb_rel_pause
97 dni później
[quote='gusto' pid='1460791' dateline='1605360513']
Fajny temat, szkoda, że podupadł.
Ale jest dobra okazja odświeżyć!
[/quote]
Dawaj młody!
Podobno gra w Piki daje wyniki :)
Forma Pik(uje) do góry :D
Występ KOZACKI. Obrońcy rozjeżdżani jak dzieci, w obronie zazwyczaj obecny. Brakło tylko bramki.
Obecnie nasz najlepszy grajek, super występ.
Niestety nasz wodzirej zdjął go, mimo że nie było widać aby opadał z sił- po zejściu naszą grę szkoda komentować.
Wpływ na zmianę miała pewnie żółta kartka i ryzyko drugiej.
Bardzo fajny występ. Szkoda cholernie tej sytuacji strzeleckiej co piłka podskoczyła, a Riva też miałby ładną asystę.
Obok Niemczyckiego najlepszy w zespole :)
Bardzo dobry występ. Brawo Daniel!
Extra występ, nakrył czapką obcokrajowców
Dla przypomnienia - Daniel będzie młodzieżowcem również w następnym sezonie.
Gosciu musisz odejść do innej drużyny bo sie tu zmarnujesz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)