Po ostatnim występie....
Emocje opadły, dymy rozwiał wiatr, temperatura spadła....
Liczę że chłopakom dalej będzie się chciało chcieć
Z Michalikiem w końcu chyba trener da sobie spokój ,
Malarczyk się wykartkował
Wilk na bramkę i gramy... przynajmniej w pełnym składem.
Odrobina szczęścia i może coś z tego będzie...
-
-
Górnik Zabrze - CRACOVIA 18.12.2017 (poniedziałek), godz. 18:00
Nie mam zamiaru tego oglądać. Pierwszy raz w życiu świadomie odpuszczam oglądanie meczu Pasów, bo już mi nawet wszystko jedno czy spadniemy. Kibicuję Cracovii więc trzymam kciuki za odejście Filipiaka.
[quote='Miszczu2007' pid='1295178' dateline='1513336913']
Nie mam zamiaru tego oglądać. Pierwszy raz w życiu świadomie odpuszczam oglądanie meczu Pasów, bo już mi nawet wszystko jedno czy spadniemy. Kibicuję Cracovii więc trzymam kciuki za odejście Filipiaka.
[/quote]
Obawiam się, że kciuki będzie Kolega musiał trzymać do końca świata ;) .
Ja również tego meczu nie będę mógł oglądnąć- praca ale chyba nie mam czego żałować po ostatnim "występie" naszych orłów .
Ja mecz ogladne jak zwykle, ale po tym gownie jakie mialo miejsce w srode, mam generalnie wyjebane na wynik, na te punkty potrzebne jak tlen etc. Mogl Probierz uratowac ten sezon poprzez wygrana w srode, nawet jakbysmy skonczyli na 14 miejscu,a tym jednym meczem spierdolil sobie sytuacje calkowicie. Moga nawet wygrac w Zabrzu 6:0 i tak mnie to nie ruszy, niestety te derby to byl dla mnie zbyt duzy cios. Caly kredyt zaufania dla MP poszedl sie jebac.
Wilk na bramkę i gramy.. Super dowcip...
Górnik Zabrze - Cracovia, godz. 18:00, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń).
Akurat mam wtedy wigilię pracowniczą... chyba dobrze się złożyło...
- Edytowany
Łomot...Ale kij z tym najważniejszy mecz przegrany sromotnie do tego gra jak u amatorów.Probierz won !!!
K...a skończcie z tym Wilkiem.
TO NIE JEST BRAMKARZ na ten poziom, ani nawet na niższy.
[quote='stasiuk' pid='1295205' dateline='1513341327']
Wilk na bramkę i gramy.. Super dowcip
[/quote]
to się chyba nazywa czarny humor...
Patrzac na derby i to co nasi zrobili, w Zabrzu nie napalam sie na zaden wynik .... po prostu bedzie co bedzie. Tym bardziej, ze Gornik u siebie strzela mnostwo goli :sleepy:
Probierz jednak zapowiada Wilka na bramkę w Zabrzu. Albo chce go spalić, albo dla jaj.
A nie chcemy go sprzedać? Albo Sandomierski nie chce odejsc? Przecież u nas to są czynniki decydujace o składzie.
A czy Probierz nie współpracuje z Gtsem bo jego praca wygląda mi na sabotaż.Po poniedziałkowej porażce "umocnimy"się na drugiej pozycji od końca.
[quote='jancrac' pid='1295459' dateline='1513443804']
Probierz jednak zapowiada Wilka na bramkę w Zabrzu. Albo chce go spalić, albo dla jaj.
[/quote]
Jeszcze się zdziwicie bo nie tylko na Zabrze ...
A dajcie spokój Wilkowi. Gość, który ostatni mecz rozegrał z Niecieczą kilka miesięcy wcześniej, teraz miał nas zbawić? Już nie pamiętacie jak był noszony na rękach po meczu w Gdańsku?
Winny wyniku jest Probierz, bo to on ustalał skład. A chłopakowi przyda się wsparcie, tak samo jak Pestce, bo akurat oni na nie zasługują, jako wychowankowie.
Scenariusz na mecz z Górnikiem widzę taki - Dytiatjew dostanie szybkie kartki, albo jedną czerwień, pozostała część obrony jak dzieci we mgle będą łącznie z Wilkiem nas bawić jak kabarecie, będzie parę dzid, Piątek nie odda celnego strzału, a cała nadzieja będzie w sfg... To nie jest pesymizm, to długa obserwacja poczynań chłopaczków Michasia P.
Wszystko się zgadza bo to wina ogrodnika Probierza i jego chorej wizji prowadzenia zespołu którego rozpierdoleni.e zaczął w czerwcu a skończy w grudniu..
Wilk-bardzo dobra decyzja. A co do reszty to chciałbym zobaczyć wściekłe lwy. Pestka i Wilk-walczcie. Malarczyk wykartkowany. A nie można by było go za to co zrobił wykartkować np. do Górnika Wieliczka??
Legia przegrywa i Górnik będzie dodatkowo zmotywowany by na przerwę zimową zasiąść na fotelu lidera.
Przy naszej formie i braku jakiejkolwiek taktyki wdrażanej przez Probierza może być kolejny blamaż !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)