[quote='Diabel' pid='1294329' dateline='1513076244']
zniszczymy te szmaty jak nasi juniorzy
ps. przedwczoraj obsrał mnie gołąb, znak jasny, 2-0 minimum
[/quote]
Jeśli będzie dobrze to trzeba gołębia jakoś nagrodzić , w innym przypadku wystawić rachunek z pralni . ;)
-
-
CRACOVIA - UB-eccy zdrajcy Ojczyzny 13.12.2017 (środa), godz..20:30
WOJNA! WOJNA! WOJNA!
Ani sekundy rozkojarzenia, dodatkowo 100% walki i zaangażowania. Koncentracja przy próbie każdego szybkiego rozegrania piłki przez przeciwnika(wolne, auty, etc). Wsparcie z trybun mają zagwarantowane! Wszystko w nogach i głowach kopaczy!
Będzie dobrze! A dobrze to znaczy 3 punkty!
http://weszlo.com/2017/12/12/bruk-betowi-nalezal-sie-karny-legii-pilkarze-pozwolili-pomoc/
sędziowie najbardziej przyjaźni dla ........ sąsiadki...
A oni jak zawsze psioczą jacy to pokrzywdzeni.
Cóż, u nich zawsze mentalność Kalego odkąd pamiętam .
Żeby tylko nie przemotywować, tak by się jakaś głupia kartka na początek nie zdarzyła.
Dziwi mnie pompowanie balonika przez niektórych , derby to derby i wyniku nie da się przewidzieć , co pokazały nawet ostatnie derby Liverpoolu . Tak samo chora mobilizacja na jeden, czasami dwa mecze w sezonie , nagle się okazuje że da się żeby na stadionie było 14 tys a nie 4 tys ludzi.. Naszą główną przewagą przed tym spotkaniem jest własny obiekt + drużyna głównie złożona z Polaków , którym nie trzeba mówić co to są derby i specjalnie jakoś ich motywować
Po konferencji Probierz ma takie same przemyslenia jak wiekszosc osob na forum, np. ze sobolewski postawi zapewne na bardziej "polski sklad". Sedzia nie moze po 3 naszych faulach dawac juz zoltej kartki, a kiedy Sadlok fauluje 6 razy i to nic nie ma .... :rolleyes:
No to albo dobry obserwator albo... nas czyta! :D
- Edytowany
[quote='darkos7' pid='1294366' dateline='1513086015']
http://weszlo.com/2017/12/12/bruk-betowi-nalezal-sie-karny-legii-pilkarze-pozwolili-pomoc/
sędziowie najbardziej przyjaźni dla ........ sąsiadki...
A oni jak zawsze psioczą jacy to pokrzywdzeni.
[/quote]
Przepraszam, może się czepiam, ale określenie "sąsiadka" jakoś mi nie pasuje... Wolę bardziej adekwatne - "k.u.r.w.a z sąsiedztwa", ale pewnie się czepiam...
https://www.youtube.com/watch?v=l3lKNdZNKUg --------> Prosze jutro o powtorke :cool:
[quote='wrobelson' pid='1294418' dateline='1513106395']
https://www.youtube.com/watch?v=l3lKNdZNKUg --------> Prosze jutro o powtorke :cool:
[/quote]
Ten film wideo jest niedostępny.Tak brzmi komunikat na tle kleczacego Mira.
[quote='ssj' pid='1294375' dateline='1513089761']
Dziwi mnie pompowanie balonika przez niektórych , derby to derby i wyniku nie da się przewidzieć , co pokazały nawet ostatnie derby Liverpoolu . Tak samo chora mobilizacja na jeden, czasami dwa mecze w sezonie , nagle się okazuje że da się żeby na stadionie było 14 tys a nie 4 tys ludzi.. Naszą główną przewagą przed tym spotkaniem jest własny obiekt + drużyna głównie złożona z Polaków , którym nie trzeba mówić co to są derby i specjalnie jakoś ich motywować
[/quote]
No no, tylko bez obiektywizmu tutaj proszę, w tym wątku nie piszemy obiektywnie! ani estetycznie! :dodgy:
Lepiej przed derbami być pesymistą bo gdy byliśmy optymistami niestety nie wygrywaliśmy. A po meczu z Lechem o pesymizm nietrudno.
Przepraszam, że wpis po wpisie ale sprawa jest ważna.
Wielka szkoda, że z okazji rocznicy wprowadzenia stanu wojennego 13 grudnia 1981 r. nie udało się przygotować transparentów anty gts-owskich w stylu np.:
[b]"13 grudnia Wisła była po stronie ZOMO i jej działacze strzelali do robotników!"[/b]
albo
[b]"13 grudnia Wisła wraz ZOMO walczyła przeciw niepodległości Polski"[/b]
albo
[b]" Pamiętamy 13 grudnia - gdyby nie ZOMO i UB Wisła była by dziś niczym".[/b]
albo jakiś inny transparent tego typu przypominający ich haniebną historię.
- Edytowany
12h do meczu a u mnie już stresik i niepokój......
Czy kiełbasa b3dzie odpowiednio wypieczona i ci3pla bo ostatnio była zimna w środku :D ;)
Mam to samo. od rana jak na szpilkach. była by juz ta 20:30 :D
WOJNA WOJNA WOJNA ! CRACOVIA !!!
Dziś mam nadzieję zobaczyć moja ulubiona flagę na płocie...
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY
Ja proszę tylko o jedno, aby zapierdalali i uszanowali tych, dla których ten klub to coś więcej niż pracodawca.
CRACOVIA PANY!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)