Nasza pierwsza 11 delikatnie mowiac nie powala nazwiskami... nasza lawka rezerwowych to juz jest smiech konkretny :D
Mierzmy sily na zamiary Panowie, w tym sezonie musimy sie utrzymac ... a jesli Probierz bedzie dalej pracowal i ten progres sie utrzyma to moze w nastepnym sezonie zagramy juz o cos wiecej :)
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA 10.12.2017 (niedziela), godz. 18:00
Żenada.
Tak zagramy o coś więcej, o awans :)
Tylko nagle gramy lepiej ,chwalą wszyscy a tu taki mecz sie przytrafia... Jaki prognostyk przed środą?
Ale cyrk z tym rumunem, drze ryja jakby mu noge urwali, w ogole beka z Lecha, ze musza sie uciekac do przetrzymywania pilki w narozniku w obawie przed Wielka Cracovia:)
Ufff d9brze że się skończyło bo zaczynałem się martwić czy dentystka mi coś zawalila w czwartek jak byłem i bola mnie zeby czy od oglądania tego czegoś w naszym wykonaniu... jednak po gwizdku i po wyłączeniu przestało... także to od tej padaki co była na boisku.... straszne dno i wielkie g....
Tak jak pisalem 2 dni temu, ze remis bedzie ogromnym sukcesem i dlatego ta przegrana mnie jakos nie dziwi. Ale derby musza wygrac :exclamation:
Szkoda że nie przytarlismy Lechowi nosa w 95 minucie za to pajacowanie.
[quote='MakuKSC' pid='1294035' dateline='1512931845']
Po co Lechowi taki duzy stadion jak na mecz w pierwszym mistrzem Polski nie potrafia zapelnic jednej trybuny?
[/quote]
Pierwszy mistrz Polski ma pod tym względem większy problem...
Lech zdecydowanie lepszy. Sporo pracy jeszcze przed Probierzem. Teraz derby które musimy wygrać!
Lech dużo lepszy niż ostatnio, my dzisiaj słabiej. Na dzisiaj, nie ma co marzyć o równoważnej walce z drużynami aspirującymi do MP. Takie mecze pokazują, gdzie są słabe strony naszej gry, i gdzie należy sprowadzić zawodników od razu do pierwszej 11-tki.
Ja wiem, że Probierz tłumaczy czasem czyjąś postawę innym wejściem w sezon, ale nie wszystko można tym tłumaczyć. Pewnym graczom po prostu brakuje umiejętności sportowych.
Wynik nie zaskakuje, teraz są derby, a w tym meczu należy się wznieść na wyżyny umiejętności.
[quote='Jarek44' pid='1294052' dateline='1512932554']
Po co Lechowi taki duzy stadion jak na mecz w pierwszym mistrzem Polski nie potrafia zapelnic jednej trybuny?
[/quote]
[/quote]
Tylko ze zawsze bedzie pierwszy, chocby skaly sraly. Cracovia jest Wielka!!!
Faktycznie to umieranie na ciężka kontuzję ucha połączone z tupaniem nóżką wyglądało zabawnie.Najweselszy w sumie moment tego smutnego meczu.
[quote='MakuKSC' pid='1294058' dateline='1512932713']
[quote='Jarek44' pid='1294052' dateline='1512932554']
[/quote]
[/quote]
Tylko ze zawsze bedzie pierwszy, chocby skaly sraly. Cracovia jest Wielka!!!
[/quote]
I tu 100% racji!!! Cracovia jest Wielka, nas nie będzie, a Ona będzie do końca Świata!!!
[i]Pewnym graczom po prostu brakuje umiejętności sportowych.[/i]
Niestety, to prawda.
- Edytowany
[quote='Blady Niko' pid='1294065' dateline='1512933281']
Niestety, to prawda.
[/quote]
niestety dotyczy to ponad 90% graczy.
Brak siły, szybkości, techniki, ambicji. Dzisiaj to było dno dna.
Mecz tragedia !Szlag trafi takie "widowisko".
Lech jest lepszy niż jego wyniki. Spokojnie, nie oszukujemy się, na taką drużynę na wyjeździe jeszcze nie jesteśmy gotowi...
[quote='Blady Niko' pid='1294065' dateline='1512933281']
Niestety, to prawda.
[/quote]
Tak to prawda, ale, mimo to jeżeli między słupkami bramki stał BRAMKARZ, a nie przyspawany do linii bramkowej, przestraszony koleś to i punkcik można byłoby przywieść z Poznania!
Cóż, uprawę Probierza dotknął dziś przymrozek...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)