Jak on tego nie strzelił?
-
-
CRACOVIA - Lechia Gdańsk 24.11.2017 (piątek), godz. 18:00
Diego wchodzi bedzie 2
jeeeee mamy to
ufffffffffff
dobra druga połowa
BRAVO
Oddało nam za Sandecje i Termalice!
Gratuluję, weekend uratowany. Szklaneczka whisky dobrze mi zrobi!
Niespodzianka!)
Bardzo przyjemna niespodzianka) 2:1 dla nas!!!
Z trybun wydawało mi się że faul ewidentny - widział to ktoś na powtórkach?
Pragnę też zauwazyc, że dopiero po stracie bramki zaczęliśmy cokolwiek grać i widać było, że chcą wygrać!
[quote='Sehtan' pid='1291492' dateline='1511550519']
Z trybun wydawało mi się że faul ewidentny - widział to ktoś na powtórkach?
Pragnę też zauwazyc, że dopiero po stracie bramki zaczęliśmy cokolwiek grać i widać było, że chcą wygrać!
[/quote]
karny był ewidentny
BRAWO! JAKIE TO SZCZEŚCIE BYĆ PASIAKIEM! DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEE
Panowie dajcie spokój Przecież wszyscy chcemy zwycięskiej Cracovii...
Prze jaja
Co to było? :) Brawa za walkę i ambicję, bo tego po stracie gola na 0:1 naszym odmówić nie można. Do tego trzeba przyznać, że od straty tego gola tak naprawdę coś u nas w końcu ruszyło, fakt to był chaos, gra na żywioł, ale zaczęło się coś dziać i Lechia praktycznie od tego momentu za bardzo nie stwarzała zagrożenia. Odnośnie pierwszej połowy i początku drugiej, to trzeba to przemilczeć, zresztą potem to też był chaos, chaos i jeszcze raz chaos. Gramy jak gramy, zęby bolą, ale najważniejsze że są cenne 3punkty właściwie to wyszarpane.
PS. Ta cisza na stadionie, gdy sędzia leciał w stronę środka boiska po sprawdzeniu czy był karny czy nie - coś niesamowitego :)
Nie mogłem być na stadionie czyli mi została telewizornia,. Mam takie wrażenie że Maciek Żurawski obiektywnie komentuje już któryś nasz mecz i Majdan też się dzisiaj wzniósł na wyżyny i chwalił nas za II polowę
No zapowiadali dziś jakiś Czarny Piątek
Ci z Gdańska lali z tego, ja też się uśmiechałem
A jednak był :)
Brawo Krzysiu, Brawo Pasy, brawo sędzia za odwagę przy zmianie decyzji i przyznaniu się do błędu.
Oglądać się tego nie dało do 70 min, ale mecz trwa 90 a czasem jak dziś prawie 100 min.
tylko tych gości nie rozumiem, napierdalających w tym temacie od 1 do 70 min.
Ludzie, wyłączcie kompy na czas meczu !
[quote='konserwa' pid='1291510' dateline='1511552408']
[/quote]
Dokładnie. A najlepiej idźcie na mecz a nie w ciepełku, w paputkach, przy klawiaturze napierdalać. Niektórzy na pewno nie mogą to rozumiem - ale wiem, że są tacy co im się nie chce ale komentować przed ekranem to pierwsi...
- Edytowany
[quote='konserwa' pid='1291510' dateline='1511552408']
No zapowiadali dziś jakiś Czarny Piątek
Ci z Gdańska lali z tego, ja też się uśmiechałem
A jednak był :)
Brawo Krzysiu, Brawo Pasy, brawo sędzia za odwagę przy zmianie decyzji i przyznaniu się do błędu.
Oglądać się tego nie dało do 70 min, ale mecz trwa 90 a czasem jak dziś prawie 100 min.
[/quote]
A ja napiszę tak, brawo nasi, a sędzia do okulisty - tak ewidentnego faulu (z perspektywy trybun) dawno nie widziałem. Czy musi być awantura na boisku i "złodzieje" z trybun żeby czarny paralityk zorientował się, że chyba coś jest nie tak...
a ja Wam powiem ze na skyboxach atmosfera przednia ...do tego Tyca,Siekiera ..i inni zacni Pasiacy, dziekuje druzynie i towarzystwu za super czas na meczu.
Wicie,rozumcie ja pierdoła jestem i w związku z tym umknęło mi kilka rzeczy w tym meczy. jak to ze Helik strzelił se samobója i czerwona kartka dla szmaciarza z Gdańska ,ale kurrwa karnego widziałem z trybun i nie potrzebowałem do tego powtórek!
Boże jak ja kocham te emocje. Doskonale to sędzia wszystko podkręcił. To oczekiwanie, karny i zwycięstwo. Za to Kocham ten SPORT. Oby więcej takich meczów!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)