[quote='Jakub88' pid='1276719' dateline='1504862495']
Jestem za!!! Jak jest bęben to przydałby sie megafon do tego żeby więcej osób słyszało i tyle trzeba.
[/quote]
[size=small]Jakubie, skoro się na tym znasz i ogarniasz temat, to zarzuć kwotą ile trzeba, a ja ze swojej strony deklaruję, że wpłacę.[/size]
-
-
Superpuchar Polski 2017 - Kraków, 08.09.2017, godz. 18:30
Tych megafonow to jakos nie umiem zakumac... Przez cale zycie ludzie morde darli (kultowe "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!...) i dawali rade, a megafon to mialy tylko zwarte oddzialy ZOMO... Teraz bez megafonu doping jakos nie cool, czy jak?
[quote='krew na butach' pid='1276723' dateline='1504863745']
Czy będzie gdzieś transmisja w TV z dzisiejszego meczu? (dla tych co są daleko od domu...)
PASY ASY
[/quote]
TVP Sport w tv jak i internecie
[quote='Twixxx' pid='1276732' dateline='1504866671']
Tych megafonow to jakos nie umiem zakumac... Przez cale zycie ludzie morde darli (kultowe "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!...) i dawali rade, a megafon to mialy tylko zwarte oddzialy ZOMO... Teraz bez megafonu doping jakos nie cool, czy jak?
[/quote]
Co racja to racja tez jestem przeciwnikiem wszelkich nagłośnień ale jak bęben napierdziela to cieżko samym głosem go przekrzyczec przez cały mecz, powiedzmy ze megafon jest ułatwieniem w dotarciu do ludzi
Trochę spamuje Wam temat ale wcześniej nie było podanego konta a część osób chcących wesprzeć stowarzyszenie o to pytało także podaję numer konta.
Stowarzyszenia Cracovia To My
Bank Millenium SA
nr rachunku: 45 1160 2202 0000 0001 1540 0797
tytułem: cele statutowe
P.S. W przypadku wpłaty z zamysłem na hokeistki proszę o dopisek "dla hokeistek".
To chyba pierwsza w historii TVP transmisja z naszej hali w prawdziwym HD
Trudno ochłonąć po takiej końcówce, gratulacje!!!
Ale dla Tychów też, tak się podnieść? no nie w kij dmuchał.
Mamy Toooo :D brawo druzyna :)
Brawo, ale dwa minusy do zaznaczenia i poprawy - słabo rozgrywane przewagi plus karygodne zachowanie w końcówce 3 tercji. Da Costa w końcu pokazał sporą jakość, poza karnymi ogólnie bardzo dobre spotkanie z jego strony, no i Sykora wyrasta na chyba najważniejszą postać tej drużyny (o ile już nią nie jest).
- Edytowany
gratulacje.
mam nadzieję, ze te 3 ostatnie minuty to był tylko brak sił, a nie lekceważenie rywala
a co do uwagi przedmówcy o kjarach: Nasi 2 przewagi wykorzystali, Tychy - żadnej. Więc kto powinien poprawić ten element? ;)
Dąbkowski, Dutka i Noworyta... kurwa antyhokej.
A po za tym walka, walka, walka, Brawo!!
Puchar jest nasz ! [emoji146] Zwycięzców się się nie sądzi ! [emoji6]
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Oby tak dalej !!!!
Niech se Tychy wygrywają mecze w lidze. A te ważne jak zwykle wygramy My !!!!
Super....Superpuchar zostaje przy Siedleckiego!!!
Mecz bardzo fajny...lubie takie zaciete mecze oczywiscie jesli koncza sie Happy Endem ;)
Troszku pod koniec regulaminowego czasu gry poczulem sie jakbym dostal obuchem w leb ale leb mam dosc duzy to dal rade ;)
No i kwintesencja esencji...dogrywka :) :) Cos pieknego :) normalnie ogladalem ta dogrywke z rozdziabionym pomyjokiem ...opad szczeny ile sytuacji...ile akcji...ile sie poprostu dzialo :) Ten kto wymyslil taka dogrywke ma ode mnie medal z ziemniaka ;) za innym nie chce mi sie po sklepach lazic ;) Naprawde ...dogrywki grane 3 na 3 sa PRZE ZAYYEBYYYSTE!!!!
Karne jak karne ..loteria... ale wygrali lepsi ;) Brawo i gratulacje dla celgo zespolu i calego sztabu trenerskiego!!
A teraz lyzka dziegciu... mistrzostwa mistrzostwami...puchaty pucharami...Liga mistrzow liga mistrzow....ale.... Kruca fuks....obroncy dzis jakby dopiero w zawodowy hokej wchodzili a przeca maja meczow rozegranych tle ze fiu fiu... ehhhh ciagle ta obrona...Spasowalo by ze dwie takie naprawde sztuki ala Dudas sciagnac i jedziemy z cala liga jak ze stonka na wykopkach ;)
Jeszcze raz dziekuje za bardzo fajny mecz z emocjami...i oczywiscie z happy endem!!
Może nie powinienem być zły na drużynę bo wygranych się nie sądzi, ale ... Jak można na 70 sekund przed końcem spotkania dać wbić dwie bramki na remis?! :@ Kiedyś przepłacę zdrowiem te hokejowe nerwówki. Nadal gramy padakę w przewagach, już lepsza jest nasza postawa w osłabieniu, wtedy nawet kontrujemy. Ktoś pisał przy okazji meczów w CHL-u, że Da Costa poniżej oczekiwań, czyżby? :D Ważne, że mamy to!!!
[quote='KruszynaKSC' pid='1276859' dateline='1504901859']
Troszku pod koniec regulaminowego czasu gry poczulem sie jakbym dostal obuchem w leb ale leb mam dosc duzy to dal rade ;)
Mnie się przypomniał przegrany mecz w 1/4 z Unią. Tam też dwa prezenty w końcówce zmieniły niemal przesądzony wynik meczu. Ale dziś Radzik w dogrywce, i w całym meczu, był genialny.
A moja łyżka dziegciu to... no cóż, o ile bramka na 4-4 to po prostu fatalny błąd, o tyle ta trzecia dla Tyszan to skutek czegoś gorszego. Tam chyba Wajda przy bandzie zupełnie odpuścił...
[/quote]
[quote='k0la' pid='1276733' dateline='1504867196']
[quote='krew na butach' pid='1276723' dateline='1504863745']
Czy będzie gdzieś transmisja w TV z dzisiejszego meczu? (dla tych co są daleko od domu...)
PASY ASY
[/quote]
TVP Sport w tv jak i internecie
[/quote]
Waszym obowiązkiem jest być w hali na Siedleckiego a nie przed TV. WSTYD. KURWA
Czyżbyśmy widzieli (ci co byli na meczu) zalążek dopingu przy Siedleckiego?
Świetny i udany pomysł. Graty.
Co do rozgrywania przewag to tak jak napisał Tomex. Tu nie liczy się efekt wizualny ale skuteczność a dziś mieliśmy ją zaj...stą - 33% (na 6 kar Tyszan 2 wykorzystane).
[quote='CHT' pid='1276863' dateline='1504902329']
Może nie powinienem być zły na drużynę bo wygranych się nie sądzi, ale ... Jak można na 70 sekund przed końcem spotkania dać wbić dwie bramki na remis?! :@ Kiedyś przepłacę zdrowiem te hokejowe nerwówki. Nadal gramy padakę w przewagach, już lepsza jest nasza postawa w osłabieniu, wtedy nawet kontrujemy. Ktoś pisał przy okazji meczów w CHL-u, że Da Costa poniżej oczekiwań, czyżby? :D Ważne, że mamy to!!!
[/quote]
[url=https://www.wikipasy.pl/Plik:Hokej.png][img=30x30]https://www.wikipasy.pl/images/thumb/7/7b/Hokej.png/30px-Hokej.png[/img][/url]
[b]1 kolejka, 3 runda, etap Play-off, [url=https://www.wikipasy.pl/2008/09_Ekstraliga]Ekstraliga[/url]
Kraków, poniedziałek, 9 marca 2009, 19:00[/b]
[size=large][b]Cracovia[/b] - [b][url=https://www.wikipasy.pl/GKS_Tychy_-_hokej_m%C4%99%C5%BCczyzn]GKS Tychy [/url][/b][/size]
[url=https://www.wikipasy.pl/Grzegorz_Pasiut]Pasiut[/url] (59:33)
[url=https://www.wikipasy.pl/Leszek_Laszkiewicz]L.Laszkiewicz[/url] (59:49)
3:4
4:4
Można, można w 27 sekund :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)