Jak mu mało dali to nie podpisuje i gram na maxa pokazuje jaki jestem kozak i na 6 miesięcy przed końcem kontraktu stawiam swoje warunki a nie pajacuje.
-
-
Javi Hernandez-witamy w Cracovii
Dlatego właśnie żadnego skandowania nazwisk poza wychowankami. Nigdy nie wiadomo kiedy taki "ulubieniec trybun" odwali taki numer. Żegnam javi.
W opisanej przez Ciebie sytuacji Potterze mówisz ile chcesz, jak Ci nie dadzą to czekasz ten ostatni rok na który podpisałeś umowę i odchodzisz do innej firmy a nie uprawiasz bunt. Spróbuj na umowie o pracę nie wypełniać prawidłowo obowiązków czy co gorsza odmówić wykonania pracy to Cię wypierdolą dyscyplinarnie i nigdzie nie znajdziesz zatrudnienia.
Skończcie z tymi porównaniami do pracy zwykłego Kowalskiego bo każdy piłkarz ma jak w niebie przy tym. Nie podoba się to gnij w rezerwach.
Chęć odejścia do innego klubu i to za darmo w trakcie trwania ważnego kontraktu, to nie zawodostwo, to zwykłe szmaciarstwo. I nauczcie się wreszcie szanować własny klub a nie tych, którzy robią Cracovię w chuja.
popatrzmy na to z innej strony ,grajek w drugim lub trzecim roku kontraktu gra ,,kichę,,i co zgodzi się na obniżenie nie kontraktu ?Nie ...będzie machał świst kim kartki i głośno krzyczał ze trzeba respektować umowy ,,,!w
[quote='3lvis' pid='1385268' dateline='1561220793']
Skończcie z tymi porównaniami do pracy zwykłego Kowalskiego bo każdy piłkarz ma jak w niebie przy tym. Nie podoba się to gnij w rezerwach.
[/quote]
Są tu tacy - na szczęście coraz ich mniej - którzy za każdym razem będą brali stronę anty klub, nawet gdyby piłkarz nie wiem jak dymał Cracovię... Szkoda.
Podobnie jak przy Covilo.
Bez odbioru - wyłączam się z tego szamba związanego z Javim
ja bym mu jeszcze wpi.e.r.d.ol spuścił na do widzenia ;)
„Tu popieram Santo Javi to bardzo ważny element układanki .Sportowo nie do zastąpienia”
Już pomijając wszystko inne - nie rób z niego jakiegoś Dawida Silvy dobry grajek ale na początku roku nie łapał się do składu i wskoczył dlatego bo Budzik złapał kontuzje wiec z tym nie do zastąpienia odleciałes i to grubo
Nie wazne co to za grajek ... klub w takich sytuacjach musi byc nieugiety.
Szkoda ... taki dobry pilkarz z niego byl .. a teraz rok w rezerwach.
Gość ma 30 lat za rok jak wypełni kontrakt w rezerwach 31, ktoś mu da dwa razy więcej???
niech sp...ala .... do Klubu Kokosa. Elady - teściowa, Oliva - tajne operacje, Cabrera - kontrakt dla rentiera, Javi - odchodze jak Covilo.... Skoro Javi szantażuje klub, to niech klub zastosuje w jego przypadku manewr a' la Przemysław Kulig.
Niech wypie.. rdala gwiazdor pier...dolony.
Focus to jest ten zawodnik któremu Tabisz oferował 2k podwyżki?
Chyba należy założyć osobny wątek.....
Kmiecik, Jelonek, Covillo, Javi...
[quote='kapalin' pid='1385279' dateline='1561221805']
niech sp...ala .... do Klubu Kokosa. Elady - teściowa, Oliva - tajne operacje, Cabrera - kontrakt dla rentiera, Javi - odchodze jak Covilo.... Skoro Javi szantażuje klub, to niech klub zastosuje w jego przypadku manewr a' la Przemysław Kulig.
[/quote]
No niestety tak to wygląda jak przedstawiłeś, a że pewne znane wszystkim osoby po stronie MKS działały podobnie to piłeczka skakała z jednej na drugą stronę. Myślę, że MP wiedział co się kroi już na konferencji przed rozpoczęciem sezonu, gdy mówił: "Jak jest wszystko dobrze to należy się spodziewać, że zaraz pi..."
Kiedyś rozmawiałem z Profesorem po Święceniu Pokarmów ( 2-3 lata temu ) i ze smutną miną mówił, że z piłkarzami jest taka gadka: "Nie ma sianka - nie ma granka", na co On odpowiada: "Nie ma granka - nie ma sianka".
Myślę, że każdy przypadek trzeba analizować indywidualnie, a że moje doświadczenie życiowe wskazuje, że tam gdzie jest kasa, tam skrupuły idą spać to najczęściej po obu stronach są "brudne paznokcie".
Nie wiem czemu, ale łudziłem się, że Hernandez nie jest skończonym chu.jem.
Najwyraźniej się myliłem.
A jak tak bardzo mu się tutaj nie podoba, niech razem z menago znajdą klub, który przedstawi ofertę transferową, która zostanie przez Cracovię zaakceptowana.
Murem za klubem, bo zaraz będziemy mieli takich dziesięciu.
Karwinie 10 goli jako pomocnik i kilka ważnych asyst mało ?To ci odświeżę drugi strzelec w drużynie .Cabrera 14 ,Javi 10 a następny 6 Piszczek i potem długo długo nic .
Teraz dla tych wszystkich co bronią tabisza i bałysa wierząc w te brednie i kłamstwa .
Tylko ostatni rok .
Covilo -sporo winy po stronie tabisza i bałdysa .Była obiecana podwyżka wynegocjowana nie z woźnym tylko z PREZESEM I WŁASCICIELEM .Syf dlugo się ciągnął .Covilo nie był bez winy ale TYLKO Z niego zrobili szmatę .Taka jest prawda że za aferę z Covilo Tabisz z Bałdysem również powinni stracić posady
Siemieniec -w teorii sam zrezygnował .W praktyce miał serdecznie dość Tabiszmentu czyli traktowania wszystkich jak szmaty
Bojkot i konflikt kibice -Filipiak .Chodzi o pion sportowy i odsunięcie tabisza od kontraktów .
Zrobienie z Probierza typowego słupa .Dalej tabisz ,,zalatwia ''sprawy transferów .
Więc mamy kolejne kwiatki .
Cabrera i brednie o 100 tyś co się domagał
piłkarz X i kilkukrotne potraktowanie go jak szmatę nie poważną ofertą przedłużenia konktraktu .
MV -focus pisze sprawa dogadana oby tabisz z bałdysem nie spiepszyli czegoś .To też się ,,udało ''
Javi kolejny raz własna nieudolność ,traktowanie ludzi jak szmaty ,dylatanctwo doprowadza do tego że piłkarz ma dość grania w klubie .
Alibi pazerny piłkarz chce uciekać .
Podsumowanie .
wszyscy winni jak zwykle tylko nie tabisz i bałdys
Wnioski pozostawiam każdemu z was osobno
[quote='kapalin' pid='1385279' dateline='1561221805']
[/quote]
Coś nie tak z tymi hiszpanami, mam nadzieję, że Michniewicze ich dzisiaj pierrrdolną, bo mi na nerwy zaczyna działać ta nacja.
[quote='Bucky Nome' pid='1385269' dateline='1561220808']
Chęć odejścia do innego klubu i to za darmo w trakcie trwania ważnego kontraktu, to nie zawodostwo, to zwykłe szmaciarstwo. I nauczcie się wreszcie szanować własny klub a nie tych, którzy robią Cracovię w *****.
[/quote]
Dokładnie. Jeżeli tak było jak myślimy to z niego jest kawał chuja i zasługuje na zeszmacenie w rezerwach. Oczywiście nawet minuty na boisku.
- Edytowany
Współwinna tego typu sytuacjom jest UEFA.
Nie wiem kto zawinił w sprawie Covilo ale JUŻ DAWNO powinni to zawyrokować. I wtedy może jeden z drugim piłkarzyk by się zastanowił, czy mu się takie "odejście" opłaca (albo alternatywnie wszyscy piłkarzykowie by sp....li ::) )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)