wypierdolmy chłopaka który coś soba prezentuje w defensywie zamiast popracować nad nim.
a co ? stać nas!
-
-
Oleksiy Dytyatev - ukraiński wieżowiec. Witamy!
Ale co to za usprawiedliwienie, że koniec końców rywalowi nic się nie stało? Następnemu się stanie i jednym głupim wślizgiem skończy komuś karierę. Nie ma miejsca w piłce nożnej dla takich zagrań. Chwilę teraz odpocznie więc ma czas żeby się ogarnąć. W innym wypadku niech spada skąd przybył.
[quote='3lvis' pid='1280348' dateline='1506072008']
Ale co to za usprawiedliwienie, że koniec końców rywalowi nic się nie stało? Następnemu się stanie i jednym głupim wślizgiem skończy komuś karierę. Nie ma miejsca w piłce nożnej dla takich zagrań. Chwilę teraz odpocznie więc ma czas żeby się ogarnąć. W innym wypadku niech spada[b] skąd przybył[/b].
[/quote]
I w tych słowach (wyboldowane) zawarłeś wszystko. Już wczoraj pisałem, że gdyby nie był Ukraińcem nie było by tego hejtu.
Gdyby wszystkich, którzy popełnili takie faule eliminować z futbolu, to nie miałby kto grać.
Aha. Czyli jak napiszę, że największego prymitywa w tej lidze Tetteha nie znoszę to wyjdę na rasistę? Tymińskiego też nie cierpię. Co teraz?
Mam gdzieś czy dany piłkarz pochodzi z Lwowa, Ghany czy Ciechocinka, za atak wyprostowanymi nogami z takim impetem zawieszenie na kilka spotkań bez patrzenia czy atakujący kogoś połamał czy nie. Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Jakoś i Tetteh i Tymiński grają. I wielu, którzy podobne wejścia mają na sumieniu gra. Tylko u nas się po własnych zawodnikach jeździ.
Dytyatev też będzie grał. Każdy z nich gra dalej co nie przeszkadza mi każdego z nich uważać za nieodpowiedzialnego kretyna i napisać, że wolałbym takich ludzi w piłce nożnej nie oglądać.
o.k.
Czerwona kartka, gol z różnego to też jego zasługa bo w ogóle gościa nie krył, pozatym nie wiem czy na 2:0 to on tak chujowo nie zagrał z tej główki do zawodnika zaglebia. Gdyby to był Polczak to nikt by na nim suchej nitki nie zostawił a że jest to wynalazek Probierza to są osoby które go bronia. Masakra jak dla mnie debilizm do potęgi faul pod ich polem karnym bez zadnego zagrożenia dla nas, nawet juniorzy tak nie grają bezmyślnie a to krycie przy różnym to szkoda strzepic ryja. Co wy kurwa robicie na tych treningach do chuja pana
Stanowski donosi na twitterze o możliwym rozpatrzeniu sprawy Olka już dzisiaj w trybie pilnym oraz prawdopodobnej karze czasowej a nie na ilość spotkań, która będzie obowiązywała również w spotkaniach ligowych.
Z jednej strony dobrze, uważam że takie rzeczy powinno się karać. Z drugiej jednak wlepią mu karę miesiąc czy dwa bez gry żeby zrobić pokazówkę (na kim jak nie na Cracovii, przecież i tak nikt od nas nie zareaguje) a później wejdzie taki Tymiński czy inny Tosik, połamią kolejnego zawodnika i dostaną dwa mecze zawieszenia.
[quote='3lvis' pid='1280348' dateline='1506072008']
Ale co to za usprawiedliwienie, że koniec końców rywalowi nic się nie stało? Następnemu się stanie i jednym głupim wślizgiem skończy komuś karierę. Nie ma miejsca w piłce nożnej dla takich zagrań. Chwilę teraz odpocznie więc ma czas żeby się ogarnąć. W innym wypadku niech spada skąd przybył.
[/quote]
przybył to sędziuje z rzeką płock - i rzeczywiście - po tej rozdmuchanej aferze, to teraz dla 3.14zdzielców może być "pociągiem pod specjalnym, nadzorem" (kartki, karne i wydumane faule), więc mu przybył może kaz[size=small]ać spaść[/size]
[size=small]swoją droga - te sku.rw.ysy.ny dyspozycyjne pismaki (bo ostatni dziennikarz umarł ze 20 lat temu) nie lubią Cracovii.[/size]
[size=small]Założę się, ze gdyby taki wślizg zrobił psiknajpiarz albo jedrzejczyk, to w mediach byłaby na ten temat zupełna cisza[/size]
[size=small]a różni "pożyteczni" z tego forum dają im jeszcze pożywkę[/size]
już kiedyś pokazówkę na Sovorowie zrobili.
jesteśmy idealni do takich akcji.
a Ukrainiec to zwykły "FLUSTRAT" ;)
Jak tak dalej pójdzie to takich "FAULstratów" będziemy mieć co mecz. Te chłopaki są w ciężkim dołku i wychodząc na mecz już wiedzą że znowu będzie porażka. Jeszcze nie jednemu nerwy puszczą. Dopóki nie przyjdzie nowy trener, nie odstawi dzieci na bok to oni już nie uwierzą że może być lepiej.
Zaraz dojdą reakcje trybun i "12zawodnik" dobije coś co zamordowal trener - wiarę w siebie.
- Edytowany
Zawieszony na 4 mecze ligowe.Źródło-Stanowski twitter.
jakim sposobem na mecze ligowe?
chyba, że miesiąc bezwzględnej dyskwalifikacji.
najwyraźniej polska piłka ma dość buractwa rodem z Bydgoszczy i Kańczugi
ja im się wcale nie dziwię
[quote='squier strat' pid='1280425' dateline='1506088561']
[b]jakim sposobem na mecze ligowe?[/b]
chyba, że miesiąc bezwzględnej dyskwalifikacji.
najwyraźniej polska piłka ma dość buractwa rodem z Bydgoszczy i Kańczugi
ja im się wcale nie dziwię
[/quote]
A co ma zostac zawieszony na mecze Pucharowe, z ktorego odpadlismy ? :) .
no kur..., będziesz naj...ny w samolocie to mają ci prawo jazdy zabrać?
kara obowiązuje w rozgrywkach, w których doszło do zdarzenia.
kara może przejść na rozgrywki w przyszłej edycji PP
ukrainiec sie nie popisal ale to ze dostal w lidze 4 mecze to juz jebanie Cracovii po calosci .Marciniak za swoje decyzje nie dostal zadnej kary
ale to przecież Wy tutaj w temacie daliście na to przyzwolenie i wielu innych pożytecznych idiotów na twitterze. faul jak fauł widziałem gorsze zagrania chociażby aguero jak ciął luiza od tyłu na wysokości kolana dwoma nogami i dostał 3 mecze. nikt nie mówi, że to yebany rzeźnik i trzeba go wyeliminować z piłki. GDybyśmy wczorja wygrali też nikt by się nawet nie zająknął o tym zdarzeniu ale wylała się Wasza życiowa frustracja i masz.
yebią nas wszędzie. w lidze odbierają nam punkty, dają kary na lige za mecze pucharowe a Wy i tak zrobicie klask klask bo słabo graliśmy i się należy.
zwyczajny skandal. ta decyzja i Wasze zachowanie
tu potwierdzenie http://www.90minut.pl/news/281/news2811641-Oleksij-Dytiatjew-zdyskwalifikowany-na-cztery-mecze.html
widzę, że kręcą nas na wszelkie sposoby
Znalazłem regulamin Pucharu Polski.
Kilka spraw:
16.7. Kary za czerwone lub żółte kartki zawodników drużyn uczestniczących
w rozgrywkach I etapu na szczeblu Związków Piłki Nożnej wykonywane są w kolejnych etapach
lub cyklach Pucharu Polski.
16.8. Po rozegraniu meczów 1/4 Finału, żółte kartki otrzymane przez zawodników na szczeblu
centralnym zostają anulowane.
16.9. Kary za czerwone lub żółte kartki zawodników drużyn, które awansowały do 1/2 Finału, są
wykonywane w kolejnych meczach lub cyklach Pucharu Polski.
16.10. Kary za czerwone lub żółte kartki zawodników drużyn, które nie awansowały do 1/2 Finału
są wykonywane w kolejnych cyklach Pucharu Polski.
Nie ma ani słowa o meczach ligowych,więc niech spadają na drzewo.Tylko czy ktoś się tym zajmie? :s
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)