Niech napierdala na sędziów jak najwięcej i jak najgłośniej. Jeszcze niech złoży protest do PKS
-
-
CRACOVIA CLJ
PKS, MPK, MO i UB
Prze debil .... :)
[quote]#post1594979 Królewski mógł napisać, że Rózga chuchnął na tego psa i tamten padł rażony odorem przetrawionego alkoholu.
Niestety na YT nie ma zapisu z tego zdarzenia. Widać tylko jak ten zawodnik z nr 3 dostaje piewsza żółtą za wycięcie naszego idącego z kontrą, a potem już jest jak leży w ich polu karnym, a dad nim stoi sędzia z żółtą kartką. Ale bardzo bym się zdziwił, gdyby sędzia po "brutalnym faulu" naszego zawodnika pokazał zółtą kartkę temu szczeniakowi. Królewski to kretyn. Nie zawsze ten, który bardziej ucierpi jest faulowany. Przypomnę faul na Oshimie w meczu z Radomiakiem, gdzie to też faulujacego zniesli z boiska. [/quote]
w tweecie kurewskiego jest zapis z tego zdarzenia, jak dla mnie ciężkie do oceny, Rózga dużo mocniejszy fizycznie dlatego psa mocno sponiewierało przy zderzeniu.
Bardzo dobra seria zespołu U19 - sztab wykonał solidną pracę wyprowadzając drużynę z kryzysu, a Trener Ankowski po raz kolejny udowadnia, że jest bardzo dobrym Trenerem dającym radę nawet w trudnych momentach.
Cieszy mecz bez straconej bramki i może to krok w stronę stabilizacji w obronie.
KRAKÓW JEST NASZ!
- Edytowany
Znalazłem. Cięzkie do oceny jest to czy się należała zółta kartka, jednakże faktem jest, że nasz szybciej znalazł się przy piłce, a Wislak w niego wpadł. Sędzia potraktował to, w mojej ocenie słusznie, jako atak na zawodnika, który był w dogodnej pozycji do zdobycia bramki. W zasadzie mogło być bezposrednie czerwo. Na usprawiedliwienie zawodnika gts idzie to, że mógł naszego nie widzieć bo patrzył na płkę. Nazwanie zajścia "brutalnym faulem" naszego zawodnika to jest wyraz odjazdu Królewskiego. A nawiązywanie do alkoholowej afery w Indonezji to zupełna kpina.
- Edytowany
dokładnie tak było,
widział, nie widział...
nasz dochodzi do czystej pozycji, jest faulowany więc żółta z automatu,
fakt, że uległ kontuzji w tej akcji ratunkowej nie powinno wpływać na decyzję sędziowską,
nie umieją grać, to niech spierdalają klasę niżej.
Pięknie skasował psa, no takie wejscie w takim meczu po tym co go spotkało nic tylko chwalić
Nasz zawodnik jest pierwszy przy piłce, tam jest walka o piłkę. I ich zawodnik niebezpiecznie upadł. Co ten Królewskiego tam widzi , jest zwykłym chamem. Karma do niego wróci podwójnie...wspomnicie moje słowa. Tam szambo jak wybije to wmrod będzie na cały Kraków.
Nawet jakby nasz zawodnik był drugi przy piłce albo obok piłki to reakcja sędziego jest prawidłowa😂
Grać to trzeba umić!
PIekne ujęcie z TT Wikipasów
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-11/obraz-png-51155613.png[/img]
Pasowałoby to opublikować szerzej bo binarnego cytuje już wybiórcza i weszło.
Wysyłajcie temu psiurowi to zdjęcie,niech już zmieni dilera.
Lepszej motywacji na derby w dorosłej piłce Rózga nie mógł mieć! Jak dojdzie do takiego meczu będzie mógł na oczach "Królewskiego" wpakować kilka bramek.
Jak będzie kiedy.
Przypominam Wisła K. jest w 1 lidze i wygląda na to że długo tam będzie 😁😁😁
[quote]#post1594992 Pasowałoby to opublikować szerzej bo binarnego cytuje już wybiórcza i weszło. [/quote]
Na weszle nic nie znalazłem a na wybiórcząnie zaglądam
- Edytowany
Na meczyki.pl jest też
https://www.meczyki.pl/newsy/patologia-uczestnik-afery-alkoholowej-zagral-przeciwko-wisle-krakow-krolewskiemu-puscily-nerwy-wideo/226138-n
[quote]#post1594998 [quote]#post1594992 Pasowałoby to opublikować szerzej bo binarnego cytuje już wybiórcza i weszło. [/quote]
Na weszle nic nie znalazłem a na wybiórcząnie zaglądam[/quote]
https://weszlo.com/2023/11/18/mam-gdzies-glosy-ze-tlumaczymy-porazke-niech-swiat-poczyta-jak-legitymizuje-sie-patologie/
psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Giń kvrwo, długo i powoli
Jak Filipiak krytykował sędziów, to mocno dostał po głowie. Liczę że bankrut, który totalnie podważa pracę sędziego, zostanie potraktowany równie serio.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)