Dla mnie od początku takie stawianie było bez sensu - drużyna Zielińskiego nie dominuje w posiadaniu piłki, za to mamy 2-3 obronę w lidze. Ale dodatkowo, na tle przeciętnego wprawdzie przeciwnika, pokazujemy wysoką kulturę gry, odpowiednią do przyjętego systemu. Wyjście z własnego pola karnego po stracie piłki coraz lepsze. Straty w środku pola nieliczne. Straty pod bramką przeciwnika są, bo być muszą, ale też nie są absurdalne, jak bywało. Poziom naszej gry idzie w górę w każdym elemencie.
-
-
CRACOVIA CLJ
A mi się wydaje, że mylicie dobry wynik z dobrą grą. Pomimo zwycięstwa graliśmy brzydko.
Gra się po to, żeby wygrywać. Ja pamiętam taki mecz za Lenczyka, 1:2 z Legia, kiedy były zachwyty , że najlepszy mecz w rundzie. No bzdura, każdy przegrany mecz jest źle zagranym meczem. I odwrotnie: może ktoś nie lubić Diego Simeone, wybrzydzać na styl gry Atletico Madryt, ale ja chętnie biorę do nas trenera i cały skład.
Wygraliśmy w pełni zadłużenie i w przekroju całego meczu graliśmy lepiej niż nasz przeciwnik , więc o co chodzi ??
[quote]#post1554965 Gra się po to, żeby wygrywać. Ja pamiętam taki mecz za Lenczyka, 1:2 z Legia, kiedy były zachwyty , że najlepszy mecz w rundzie. No bzdura, każdy przegrany mecz jest źle zagranym meczem. I odwrotnie: może ktoś nie lubić Diego Simeone, wybrzydzać na styl gry Atletico Madryt, ale ja chętnie biorę do nas trenera i cały skład.[/quote]
Na Hutniku chyba to było, graliśmy fajnie tylko co z tego skoro bez punktów.
No to się popisały w weekend nasze młodsze drużyny CLJ, solidarnie przegrywając z ostatnimi drużynami w swoich ligach 😡
Pańskie jaja, ale najważniejsze że koordynator zadowolony i pieprzyl kocopoły w wywiadach.
Pewnie Filipiakowi też robi wodę z mózgu, że wszystko jest cacy i idziemy do przodu, tylko on potrzebuje czasu. Tego samego czasu, którego nie dano Pasiakowi Hajdo mimo dużego zaangażowania i bardzo ambitnych planów.
dużego zaangażowania i bardzo ambitnych planów. [/quote]
Trener Hajdo to fajny gość ale z tym ostatnim zdaniem to dowaliłeś..
[quote]#post1555152 dużego zaangażowania i bardzo ambitnych planów. [/quote]
Trener Hajdo to fajny gość ale z tym ostatnim zdaniem to dowaliłeś..[/quote]
Podpytaj rodziców zawodników trenujacych w Rącznej, to może Ci coś powiedzą w tym temacie.
Były wiele rozmów prywatnych i ogólnych spotkań dotyczących funkcjowania AC i na nich przedstawiał swoje plany na funcjonowanie całej bazy.
Trener Hajdo niezaangażowany i bez planów to jest bzdura. Przykładowo Trener miał już przygotowaną na sezon drabinkę szkoleniowców do młodzieży bez przydupasów prezesa, odsunął od piłki młodzieżowej kanalię Bałdysa czy wprowadził zajęcia indywidualne w SMSie.
Trener Hajdo wyprowadzał stopniowo Akademię na wyższy, normalny poziom. Ktoś kto pisze takie głupoty jak brak zaangażowania to albo nie ma wiedzy kompletnie albo jest pionkiem wąsatego.
Trener Hajdo nie stoi poziomem przy Stawowym, tylko patrzy na niego całkowicie z góry.
Że się zapytam bo tam nie wchodzę, czy na teraz Pasy wąsaty dalej jest Bogiem?
Ekipa wąsatego kolejna porażka.
Ciekawe kiedy klub poinformuje o zatrudnionym nowym przydupasie - asystencie Stawowego?
Odszedł Roland Garros przyszedł Szweda… kolejny pionek w układance z gumowym uchem.
Brawa za wygrane derby dla naszej drużyny U15 !!!
Natomiast drużynach U19 trenera Stawowego , przegrała dzisiaj z Rakowem 3:0, czekam na komentarz po tym meczu trenera w mediach klubowych….
Weekend CLJ kończymy efektownym zwycięstwem Cracovii U17 z Widzewem 7:3 !!!
Co ciekawe, bez Mateusza T w składzie ?!
oooo znaczy awansował do starszej ekipy
[quote]#post1555777 Weekend CLJ kończymy efektownym zwycięstwem Cracovii U17 z Widzewem 7:3 !!!
Co ciekawe, bez Mateusza T w składzie ?![/quote]
Tylko tak na marginesie - nie grał dzisiaj bo w poprzednim meczu na Hutniku (w tym momencie prowadziliśmy 1:0) został pchnięty przez gumiora na innego gumiora i dostał kolanem w głowę, stracił przytomność, wylądował w szpitalu ze wstrząsem mózgu.
A to nie wiedziałem.
[quote]#post1555780 [quote]#post1555777 Weekend CLJ kończymy efektownym zwycięstwem Cracovii U17 z Widzewem 7:3 !!!
Co ciekawe, bez Mateusza T w składzie ?![/quote]
Tylko tak na marginesie - nie grał dzisiaj bo w poprzednim meczu na Hutniku (w tym momencie prowadziliśmy 1:0) został pchnięty przez gumiora na innego gumiora i dostał kolanem w głowę, stracił przytomność, wylądował w szpitalu ze wstrząsem mózgu.[/quote]
No szkoda, szkoda..
No to , przynajmniej na razie nici z tej Barcelony 😜
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)