[quote]#post1547518 Pytam powaznie..... czy kogos to dziwi ze graja jak graja i wyniki sa jakie sa?? Mnie ani troszku... niestety ale po wąsie i jego upatrosci niczego innego sie nie spodziewalem...
Zastanawia mnie tylko jedno... jak mozna grac calkowicie innym systemem i grą niz 1 druzyna... nosz kurcze przeca po to sa tez wlasnie juniorzy [b]zeby zawodnicy juz sie uczyli schematow [/b]gry zeby latwiej im bylo wskoczyc do skladu w razie w... a tak wąś swoja taktyka tikisraki a pierwsza swoja... no ja tego kompletnie nie rozumiem... [/quote]
[b]Człowiek to nie cyborg - cyborg działa schematami[/b]
Z działki Profesora - jakby informatycy działali "schematami" - to zatrzymaliby się na "basic-u" ...no góra Turbo Pascal 3.5 (tak jak ja)
Piłka nożna jest prostą grą. Musisz umieć [i][b]przyjąć, podać, widzieć partnerów.[/b][/i]
Schematy trener rozrysuje ci na tablicy (kiedy, do kogo, po co i na co).
Ot i tyle.
😎
P.S.
A teraz przejdźmy do płatności:
Pojawia się zdolny, młody 10-latek. Mieszka w Domu Dziecka!
Chce grać w Cracovii.
Jego droga piłkarska:
1. Wypierdalaj, nie stać cię na składki!! ??
2. Nie płacisz składek. Witamy !!!
????????????????????????
🤔
[i][b]Jak to jest?[/b][/i]
-
-
CRACOVIA CLJ
Nie wiem jak jest w AM Cracovia, ale jakby trafił do drużyny MKS , to jako 10 latek usłyszałby w y p i e r d a l a j !!!
[quote]#post1547571 Nie wiem jak jest w AM Cracovia, ale jakby trafił do drużyny MKS , to jako 10 latek usłyszałby w y p i e r d a l a j !!![/quote]
I to byłoby zaprzeczeniem idei PIŁKI NOŻNEJ - sportu dla wszystkich.
[i]Kawałek placu, dwie pukieltasie za słupki i szpilomy.
Qwa kaj to jest ??[/i]
😥
Takie rzeczy , to w parku albo na podwórku , w MKS w tym wieku , albo płacisz albo wypad , taka rzeczywistość :(
[quote]#post1547555 To były czasy, trzeba było stać w kolejce, żeby kupić bilety do kina.[/quote]
Albo bez kolejki przepłacać u konika
To jeden z moich ulubionych cytatów o wąsie. Przypominam go sobie gdy pojawia się info, że ktoś go znów zatrudnił. 😎
[i]Trener Stawowy, mam wrażenie, ma rozdwojenie jaźni. Kilka lat temu, w sądzie była sprawa Adamskiego (Marcina - przyp. red.), gdzie mówił takie rzeczy, że jak słuchałem, to myślałem, że śnię. Czułem się, jak w "Matriksie".[/i]
- Edytowany
jak tak patrze na to z boku, to coraz większy syf się dzieje w tych naszych CLJ, smutne ze to dotyka młodych ludzi, gdzie być może kilku z nich ma umiejętności i aspirację na poważną piłkę, ale degrengolada w Cracovii skutecznie im ta pasję łamie. smutne to bardzo ze rozgrywki tabisza i co najmniej durne zachowania trenerów wypaczają szkolenie młodzieży, kolejne stracone roczniki. szkoda
Diabeł mnie znowu opierdoli,
ale kolejny pisze "cracovi"
ludzie, ogarnijcie się...
jak zobaczę jeszcze raz wymówkę, że pisałem z telefonu to mnie huj trafi. Jakim cudem można nie mieć w słowniku z dużej Cracovia, Cracovii itp.? Dlaczego przyzwalamy na bylejakość w pisaniu dlatego, że się pisze na telefonie? Co to za wymówka? Jak piszesz na telefonie to jesteś debilem, który nie potrafi kliknąć w shifta?
banować od razu bez zastanowienia na miesiąc, za małą literę zawodnika, na 3 za małą literę Cracovii a recydywy na stałe wypierrdalać z naszego grona
Santo jeszcze dodałbym pisanie z dużej litery wisła
nie nakręcajcie się, poprawione
W odniesieniu do tego co się dzieje w CTC nie zasługują żeby o nich pisać z wielkiej litery.
Obstawiamy jutrzejsze CLJ ? Wg mnie U19 i U17 w palę od Legii.
moim zdaniem tez :( ale chciałbym się mylić.
Ale po co? Lepiej się poczuliście przez to? Obstawcie jeszcze seniorów i możemy się rozejść.
@Bucky Nome#11445
Bo najlepiej się nakręcać i podgrzewać atmosferkę.
U17 jak podaje oficjalna z cwks 2:6 :(
I młody tabisz w podstawie 🤣🤣🤣
[quote]#post1547837 I młody tabisz w podstawie 🤣🤣🤣
[/quote]
No i na to można postawić, że tabiszątko będzie w podstawie do końca sezonu.
Młody ma miejsce z urzędu , a schodzi tylko wtedy , jak pewnie sam poprosi o zmianę
Czyli patologii ciąg dalszy i nic się w tym temacie nie zmienia!
A Tabisz dalej sie śmieje wszystkim w twarz!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)