@KruszynaKSC#7322
2/3 zawodnikom kończą się w czerwcu kontrakty, reszta zostanie w klubie.
-
-
CRACOVIA CLJ
[quote]#post1531954 Trener chodzący na smyczy gościa ( pracownika klubu) którego syn „gra” w tej drużynie , w klubie ze 115 letnią tradycją ?!!!!!…..sam nie wiem jak to nazwać, bo słowa powszechnie stosowane w takich sytuacjach chyba jednak nie oddadzą tej sytuacji …..:([/quote]
To nie tabisz qrwa tylko kibice się skurwili że pozwalają by qrwa w klubie była.
[quote]#post1537344 No niestety rocznik 2004, budowany prawie od podstaw w kategorii trampkarza młodszego już w MKS, tam naprawdę cała nadzieja w Hyli , który jest Pasiakiem z krwi i kości[/quote]
Z tej ekipy Został jeszcze Wojtek Doroszkiewicz i Mateusz Bogusz, oraz Rafał Dykacz który przyszedł z akademii, cała trójka 2005.
- Edytowany
Doroszkiewicz I Bogusz trenowali w tej drużynie , ale grali mało , Doroszkiewicz przyszedł w zimie a Bogusz leczył też wtedy dość długo kontuzję. Natomiast Dykacz dołączył do zespołu MKS rok później, jak była tworzona drużyna trampkarz młodszy rocznika 2005. Patrząc na zakończony sezon , to Doroszkiewicz i Bogusz też teraz grali niewiele i nie wiadomo czy zostaną w Cracovii , a Dykacz długo leczył kontuzje i nie wiem czy już albo kiedy wróci do treningów.
[quote]#post1537402 ... Doroszkiewicz i Bogusz też teraz grali niewiele i nie wiadomo czy zostaną w Cracovii ...[/quote]
Bo każdy kupiony jest lepszy niż swój ....
Cześć, mój kuzyn rocznik 2005 pozycja 6/8/10 poza tym że bardzo dobrze gra w piłkę to bardzo lubi też nasz klub, i chciałby przyjechać na testy. Pochodzi z Wałbrzycha i w chwili obecnej jest na testach w Śląsku Wrocław, ale gdyby tylko była opcja to wolałby sprawdzić się u nas. Da się to jakoś ogarnąć ?
(12) 29 29 103 i prosisz pana Wojciecha Stawowego.
@gwidon#37324
Natomiast ta dwójka nie stanowiła o sile zespołu w tym sezonie, choć Bogusz miał przebłyski.
5 dni później
Nie wiem, czy jest wątek o piłce w niższych kategoriach wiekowych, ale nasza ekipa U10 w weekend wystąpiła w silnie obsadzonym turnieju Sokolik w Nowym Sączu.
Wygrała Celta Vigo. A Cracovia? Szukajcie...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/287647779-2779499639024804-8529152238381657724-n-png-87207207.png[/img]
ile druzyn spada?
Ale przed FF Zakopane, więc spoko
p.s.
czy AMC przestało grać w ligach jak zapowiadał Szaraniec?
Mówi się o degradacji do niższego rocznika lub odejściu Trenera Ankowskiego. Szkoda, że tak traktowani są tutaj ludzie... stał się zakładnikiem własnego wyniku po części.
Ciekaw jestem co zrobią z marionetką Tabisza Dudzińskim, po tak spieprzonym sezonie?!
[quote]#post1538028 Mówi się o degradacji do niższego rocznika lub odejściu Trenera Ankowskiego. Szkoda, że tak traktowani są tutaj ludzie... stał się zakładnikiem własnego wyniku po części.[/quote]
a zrobił jakiś wynik? bo nie zauważyłem za bardzo
@Muertes#933
Jeżeli ktoś jest bliżej CLJ-tek, to wie, że potencjał tej drużyny nie był na walkę o medale, natomiast 2 kolejki przed końcem sezonu mieli szanse realne na MP, a potem na podium - niestety się nie udało. A miejsce po I rundzie spowodowało, że ocenia się Trenera Ankowskiego jako Trenera chyba, który przepuścił medale... co jest absolutnie nie prawdziwe.
[quote]#post1538046 [quote]#post1538028 Mówi się o degradacji do niższego rocznika lub odejściu Trenera Ankowskiego. Szkoda, że tak traktowani są tutaj ludzie... stał się zakładnikiem własnego wyniku po części.[/quote]
a zrobił jakiś wynik? bo nie zauważyłem za bardzo[/quote]
Przegrał cały sezon jednym mecze bo gdyby nie porażka z Zagłębiem u siebie w przedostatniej koleje to pewnie zdobyłby Mistrza CLJ 2022
[quote]#post1538046 [quote]#post1538028 Mówi się o degradacji do niższego rocznika lub odejściu Trenera Ankowskiego. Szkoda, że tak traktowani są tutaj ludzie... stał się zakładnikiem własnego wyniku po części.[/quote]
a zrobił jakiś wynik? bo nie zauważyłem za bardzo[/quote]
Wystarczy przypomnieć sobie, które miejsce w ub. sezonie zajęli juniorzy Cracovii z CLJ18 i że do końca bronili sie przed spadkiem.
Teraz brakło jednego punktu do trzeciego miejsca, a na decydujacy mecz o medalu pojechali bez dwoch podstawowych zawodników, bo Tabisz chciał bronić Clj17 przed spadkiem, po tym jak dzięki jego synkowi cały sezon drużyna grała praktycznie w 10.
Teraz rocznik U-19 jest zagadką. Pewnie dopiero początek sezonu pokaże, w którą stronę pójdą.
Podstawa rocznik 2005, który musi zmienić podejście i świadomość.
Pytanie do PasyTT: Jesteś blisko i masz wszystko na oku. Zapomnijmy o wynikach i miejscach w tabelach. Napisz nam proszę coś o potencjale zawodników, o ich rozwoju lub braku na przestrzeni roku oraz o dokonaniach trenerów pod kątem tego rozwoju indywidualnego jak i gry zespołów. Trenerzy drużyn CLJ pracują już 2 lata w Klubie. Powinno się już dać ich ocenić.
Mamy też P. Gizę w rezerwach. Jak z opiniami na temat jego pracy?
Może niech wypowiedzą się też inni obserwatorzy gry tych drużyn.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)