Fajny koedukacyjny wyjazd na mecz Pasów do niedalekiego Wrocka szkoda tylko że oprócz rodziców zawodników i kilku kibiców tak mało osób było z Krakowa.A było co oglądać i komu kibicować ,można było pogadać nawet z Panem Michałem :)
Na początku póki Śląsk miał siły chodził prawą stroną ale niewiele z tego wynikało,oczywiście szybko braklo sił i się wszystko posypało ,kartki,kontuzje i szybka załamka.
Kibole próbowali coś pośpiewać wyzywajac naszych zawodników ale szybko stracili werwę zresztą niektórzy jak choćby Wiśnia uświadamiali ich jaki jest wynik :)
Wielka szkoda z tym chorym przepisem o 2000 roczniku bo dużo naszych chłopaków na tym straci,trzeba będzie znowu przebudowywać drużynę.
Kandydaci już są ,z niektórymi podpisane nawet wstępne umowy m.in.2 stoperów ,bramkarz,pomocnicy czy skrzydłowi -będzie np.dwóch "Raków "
Mocno penetrujemy oczywiście Region ślaski ale nie tylko,jeden z trenerów opowiadał jak to jeszcze niedawno był olbrzymi problem ze ściągnięciem do nas dobrych zawodników bo wiadomo że oszczędza się na wszystkich i na wszystkim ale jednak magia MP działa.Ciekawa sprawa a nawet był zarzut że jeden z zawodników Ruchu trafi do gtsu a nie do nas ale okazało się że ktoś podejrzał na fb profil a tam były "'gwiazdki" :)
Potencjalni kandydaci do 1 zespołu zagrali dobrze a przede wszystkim bardzo madrze i ekonomicznie szkoda tylko że Radek Kanach zszedł z kontuzją kostki ale jak wieczorem stwierdził powinno być dobrze.
Tak jak pisałem chłopaki mają obiecaną publicznie przez prezesa dość okazałą premie oby tylko nie było żadnych kombinacji ze strony giermka.
Cieszy powrót do wysokiej formy Roberta Ożoga -kapitalna akcja przy 3 bramce i Patryka Zauchy strzelca bramki.
Co do Pika -na moje pytanie do trenera co z jego siłami na 90 min. krótka odpowiedź -nie każdy szybkościowiec musi być wytrzymałościowcem szczególnie w tym wieku .Przyjmuje odpowiedź :)
Podpisano kontrakt z Kajpustem drugim stoperem,kapitanem Pasów -widzą w nim potencjał.
Troche słabiej Bator,Wisnia choć swoje zrobił i Pająk.
Królem srodka był Lucek szkoda tylko że nie ma celnego strzału ale przy karnym opanowanie i spokój-klasa.
Zreszta Lucek ma już swój fan-club :
"Nie ma co za bardzo chwalić, ale w zespole CLJ Cracovii jest kilku zawodników na poważne granie. Miałem przyjemność oglądać tych młodych zawodników w treningach. Sylwester Lusiusz to może być kiedyś Krakowska Pirania :)"
Kapitalnie wygląda Majchrowicz w bramce a co ciekawe to był rezerwowy bramkarz Polonii jak go ściągaliśmy do nas.
No i cieszy Sztab trenerski z Wójsem,Kasperczykiem,Gizą i Cabajem oraz Młodym Rudym od czarnej roboty :)
-
-
CRACOVIA CLJ
Uświadomcie sobie w końcu, że kibic na Cracovii to zło konieczne. Same problemy.
Trochę głupia decyzja z tymi karnetami, ale nie pierwszy raz coś wymyślą w klubie. A tak właściwie to niby jak sprawdzą mi ten karnet? Na słowo honoru? ::) Bo nigdzie tego nie napisali i nawet nie wiadomo co trzeba by ze sobą na mecz wziąć. Będą wpuszczać na kartę kibica? Czyli w takim razie nie ma co się stresować, bo wejdą nie tylko karnetowicze ::) (tak kiedyś było na jakimś sparingu przy Kałuży, też niby mogli wejść tylko karnetowicze, a sprawdzali czy ma się kartę kibica i to wystarczyło). No chyba że mam latać na mecz z tym kwitkiem potwierdzającym zakup karnetu? Może jeszcze trzeba paragon dołączyć ::) Ale decyzja faktycznie dziwna, wiele osób to zniechęci, choć tak jak piszecie na 10000% nie będzie 999karnetowiczów (jak przyjdzie tych karnetowiczów 200-300 to będzie chyba nieźle), czyli bilety na bank będą w kasach. Poza tym jak będą wpuszczać na samą kartę kibica, to nawet tego biletu nie trzeba kupować mimo że nie ma się karnetu.
[quote='Khalid' pid='1320043' dateline='1528719926']
[quote='obiektywny92' pid='1320034' dateline='1528717941']
Mam nadzieję że mecz odbędzie się na stadionie Cracovii im. Józefa Piłsudskiego. :-)
[/quote]
Mam nadzieję dokładnie "odwrotną" tj. ,że nikt nie wpadnie na ten fatalny pomysł
w Klubie. Chłopaki maja zagrać na murawie ,która świetnie znają a nie dobrowolnie oddać
ten handicap. Lech też zaprosi nas na boisko Amiki Wronki a nie na główna płytę.
[/quote]
Na Lechu też zdarzało się grać przy Bułgarskiej ale najczęściej przynosiło to odwrotny skutek także pewnie sytuacja podobna.
[quote='Matthias89' pid='1320078' dateline='1528735153']
Trochę głupia decyzja z tymi karnetami, ale nie pierwszy raz coś wymyślą w klubie. A tak właściwie to niby jak sprawdzą mi ten karnet? Na słowo honoru? ::) Bo nigdzie tego nie napisali i nawet nie wiadomo co trzeba by ze sobą na mecz wziąć. Będą wpuszczać na kartę kibica? Czyli w takim razie nie ma co się stresować, bo wejdą nie tylko karnetowicze ::) (tak kiedyś było na jakimś sparingu przy Kałuży, też niby mogli wejść tylko karnetowicze, a sprawdzali czy ma się kartę kibica i to wystarczyło). No chyba że mam latać na mecz z tym kwitkiem potwierdzającym zakup karnetu? Może jeszcze trzeba paragon dołączyć ::) Ale decyzja faktycznie dziwna, wiele osób to zniechęci, choć tak jak piszecie na 10000% nie będzie 999karnetowiczów (jak przyjdzie tych karnetowiczów 200-300 to będzie chyba nieźle), czyli bilety na bank będą w kasach. Poza tym jak będą wpuszczać na samą kartę kibica, to nawet tego biletu nie trzeba kupować mimo że nie ma się karnetu.
[/quote]
Eee tam za 10 zł to ja bilet chętnie kupię. Nie ma co swojego klubu oszukiwać :)
[quote='Osmendka' pid='1320039' dateline='1528719220']
[quote='Sehtan' pid='1320035' dateline='1528718103']
No to jak to w końcu jest? Pierwszy mecz gramy na Wielickiej czy obydwa są w Warszawie?
[/quote]
Pierwszy mecz w Krakowie, drugi we Wronkach
[/quote]
A czemu Lech gra we Wronkach?
Pewnie z takich samych przyczyn jak Legia w Ząbkach.
Bo tam jest zlokalizowana cała akademia, kilka boisk, szkoła i młodzi mają po prostu wygodniej niż dojeżdżać tylko na mecz do Poznania.
mecz na Garbarni, bilet 15 zł. Byłem tez ostatnio na meczu Prokocim - Iskra. Bilet 5 zł. U nas lament, bo karnetowicze za darmo a bilet aż 10 zł za oglądnięcie meczu o złoty medal UKOCHANEJ podobno CRACOVII.
Karnet jak zwykle kupię, ale i 10 złotych bym nie pożałował, bo to dobrze wydane pieniądze.
Wielkie dzięki Piotrek67 za komentarz, widzę, że duch Szuwarka się odrodził! Liczę na kontynuację.
Ianie , przecież tu nie chodziło o bilety tylko własnie o ich (potencjalny) brak.
Dokładnie, po przeczytaniu informacji sądziłem, że wejść na mecz mogą tylko osoby, które już kupiły karnety no ale jak można zakupić bilet to sprawa załatwiona :)
CLJ: Tak juniorzy starsi Cracovii awansowali do finału! [FOTO]
Poznań w pierwszym finałowym meczu Centralnej Ligi Juniorów! Młodzi zawodnicy Pasów do finału awansowali w świetnym stylu, pokonując Śląska Wrocław w dwumeczu aż 6:0! Zobaczcie jak wyglądały oba spotkania półfinałowe z perspektywy naszych
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/clj_tak_juniorzy_starsi_cracovii_awansowali_do_finalu_foto
CLJ: Pierwszy mecz finałowy już w piątek. Sprzedaż biletów ruszy jeszcze dziś !
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/clj_pierwszy_mecz_finalowy_juz_w_piatek_sprzedaz_biletow_ruszy_jeszcze_dzis
Czy jak posiadam karnet to muszę wcześniej odebrać jakiś darmowy bilet? Czy przychodzę na mecz i bez względu na ilość sprzedanych biletów wejdę bez problemu?
Bilet już kupiony - jutro od razu po pracy na Wielicką! :D
Karnety kupione-jutro na meczyk :)
Proszą, żeby zabrać ze sobą karty kibica, więc mam nadzieję, że żadnych darmowych biletów od karnetowiczów nie będą wymagać.
- Edytowany
Wyraźnie jest napisane, żeby wziąć kartę kibica i tyle, o jakichś specjalnych darmowych biletach nic nie ma, tylko pewnie lepiej wziąć jeszcze ten druczek potwierdzający zakup karnetu, tam gdzie jest miejsce itd., bo nie mam pojęcia jak będą sprawdzać czy faktycznie posiada się karnet czy nie. Albo będą po prostu wpuszczać na zasadzie okazania tylko karty - wtedy na mecz może wejść nawet ktoś kto karnetu nie ma; albo będzie jakaś lista i będą na niej sprawdzać czy karnet się ma, a jak to z takimi listami bywa, szczególnie jeśli mecz jest organizowany przez Cracovię, to pewnie łatwo się na niej nie znaleźć mimo, że powinno się tam być :), tak więc lepiej to potwierdzenie odnośnie karnetu wziąć, bo tam jest czarno na białym, że się karnet ma.
Natomiast muszę przyznać, że tymi biletami to nieźle mieszają. Najpierw podają, że będą tylko przed meczem, a i to nawet nie wiadomo czy będą, bo podawali, że to zależy od tego ile karnetowiczów przyjdzie. Teraz ni w pięć, ni w dziewięć nagle zaczynają dzisiaj sprzedawać bilety. A z tego co widzę informacja, że dzisiaj będzie sprzedaż biletów, pojawiła się dzisiaj... Jak zwykle mam wrażenie, że w klubie jest kompletny chaos.
Pewnie sprzedali z 500 karnetów i przestraszyli się, że będą pustki jutro na meczu :D
bodzio-nie ma powodów do radości, świadczy jakich "kibiców" ma Cracovia. :(
Na Widzewie sprzedają kilkanaście tysięcy karnetów (nawet droższych niż u nas), nikt nie narzeka na okupanta tylko zasuwa na mecz z jakimś wiejskim klubikiem w 3 lidze. Są z drużyną na dobre i złe. My kibicowsko 100 lat za murzynami. :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)