Pikne ! I taki Amerykanski na tym zdjeciu - haha
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
- Edytowany
.
Murem za Michałem
Eee tam jakiś Tyson Fury...
U nas jak by mu się np. nie podobał Probierz albo szmata dostałby plaskacza w mazak i WNR...
Tu jest Polska, a nie jakiś Manchester.
- Edytowany
[quote='MITSUBISHI_WRC' pid='1510735' dateline='1636331972']
[quote]
[color=#222222][size=medium][font=OpenSans, Arial, sans-serif]Tyson Fury, zagorzały kibic MU, stracił cierpliwość. Po kolejnej porażce "Czerwonych Diabłów" brytyjski pięściarz opublikował na Instagramie film, w którym daje upust swojej frustracji. Nagranie kończy zapowiedzią... pojawienia się na treningu podopiecznych Ole Gunnara Solskjaera.[/font][/size][/color]
[/quote]
https://sport.interia.pl/premier-league/news-tyson-fury-wybiera-sie-z-wizyta-motywacyjna-na-trening-manch,nId,5630822
[size=medium]Może kogoś, podobnego..... wysłać na trening, tych marnych kopaczy w koszulkach Cracovii.[/size] :D
[/quote]
My mamy dilerkow na bramkach . nie ta liga. ta zaraza nas zabija. teraz sobie siedza i pija razem i sie smieja z takich jak my. Smieja sie z ludzi 40 50 60 latkow . Wazne ze hajs sie zgadza.
A teraz cytując klasyka, drogie dzieci możecie pocałować w dupę Misia!
#murem za probierzem :D
Probierz namalował na murze wielkiego kutasa.
Jak się teraz czujecie cegiełki?
Nowy dzień. Probierz wyp.pierdalaj.
Podczas gdy ten chuj bedzie w kolejnych dniach stapal sobie po boisku w adidaskach i dogladal zabawy pilka swoich podopiecznych,wiekszosc kibicow musi pojsc do zwyklej roboty i trzymac tam fason pomimo tego kure.wsko bolesnego uklucia jakiego doswiadczyli wczoraj.
Dla Filipiaka wynik derbów nie ma znaczenia bo nie jest stad i nie utożsamia się z klubem. Pewnie nie ruszy Michałka a w najlepszym przypadku dokończymy sezon M. Hajda.
Wisła była mega słaba a i tak wygrała. Gdzie my jesteśmy ?
Michas muj pszyjacielu :* jak chcesz transparent na nastepnym meczu to jusz mozesz szykowac reklamuwke pieniedzy. Tym razem rzetonami sie nie wylgasz!
W dup..ie mam to że bierzesz odpowiedzialność na siebie. Jak bierzesz na poważnie to sie podaj do dymisji!!!
Jak to ktoś wymyślił wczoraj?
[b]Michał "derbow&^%ol" Probierz.[/b]
To byłby godny transparent za te lata upokorzeń tego niedorajdy.
Jak dostawaliśmy za Stawa to owszem można było mieć takie czy inne pretensje ale przeciwnik miał budżet x razy wyższy i regularnie brał MP.
A teraz kolejna kompromitacja z znacznie słąbszą drużynką ,którą od jakiegoś czasu leje kto chce.
Michał do Bytomia naprawdę nie tak daleko. Nie wiem czy Szombierki jeszcze grają ale zawsze z Radzionkowem derby Bytomia można zorganizować ;)
A w Bytomiu znowu internet odcięło i będziemy cierpieć z braku dobrych rad od kierowcy wojskowego stara, Krzysia.
W normalnym klubie pewnie by się zastanawiano nad zmianą trenera, ale co nam może zaoferować alkoholik? Stefana Majewskiego na najbliższe 15 lat?
Powiedział w wywiadzie, że Majewski już nie będzie trenerem. Ale za to Stefan może nam załatwić Pasiekę. Nie wiem ile mu jeszcze brakuje do emerytury, ale parę lat pewnie jeszcze da radę w tym cyrku bez ambicji.
Przeklęty dzień kiedy ta kanalia z Bytomia przyszła do naszego klubu!!!
10 meczów ligowych plus kompromitujące odpadnięcie z Łksem w PP, zaledwie 4 wygrane reszta remisy i porażki tutaj odpowiedź gdzie jesteśmy. Przegrana z gtsem to była już kwintesencja nie udolnosci i piłkarskiej impotencji piłkarsko-szkoleniowej.Te jugasy, Sadikovic ie, loshaje do wyjebania od zaraz. Grajki tragiczne trener idiota prezes bez ambicji, masakra. Nie zdziwię się jak na następny mecz przyjdzie 3tys kibiców..
A ja się właśnie wybieram i kupuję bilet nad ławką Cracovii.
ja siedze nad, ale na F, dolacze chetnie do skandowania :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)