Trenerze - tak na szybko:
1. Oduczyć Thiago padolino,
2. Wybrać kogoś solidnego do karnych.
3. Zostawić Hrosso.
Za resztę (nie tylko) bierzesz kasę, więc to odpowiednio ułóż!!!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
- Edytowany
[quote='mariusz' pid='1486426' dateline='1619422811']
[quote='pablo74' pid='1486376' dateline='1619379159']
[quote='Przedwojenny' pid='1486236' dateline='1619346874']
Własnie sobie sprawdziłem nasz skład i... najstarszym naszym graczem z pola jest Kosecki. Tak, ten dzieciak Kosecki, urodzony w 1990 roku. Czy to przeginka w stronę mlodosci nie poszła za mocno? W zespole musi by" 4-5 bardzo doswiadczonych graczy po 30tce, by uczyli młodych, a u nas Probierz poszedl w ślady Brosza i jest od cholery dzieciaków urozdonych juz w 21 wieku i żadnego doswiadczonego dziadka. W Górniku taki kult mlodosci kończy sie katatrofą.
[/quote]
I tak dostaniemy wpierdol z zabolami.
[/quote]
Żabole grają o nic więc myślę że nie będą się spinać w meczu z nami.Walczy tylko dół tabeli zacznie się "rozdawnictwo"jak paprykarze w Mielcu czy Lech w Bielsku.Czekają nas mecze cudów...
[/quote]
[quote='hank' pid='1486475' dateline='1619430283']
Soboty czy niedziele cudów już się rozpoczęły . Czeka nas wręcz wojna o pozostanie w EK - lapie .
Mam lat sporo i wiele pamiętam , wyczuwam teraz dawną atmosferę . Wróciło !
[/quote]
O tym pisałem.Spada 1 drużyna 3-4 walczą w dole 3 są pewne podium więc mogą robić co chcą i dawać dupy komu chce więc 3 punkty w każdym meczu to muss a w derbach tym bardziej.Walka będzie do końca.Chyba że "spółdzielnia" ma już typ.
Wiadomo może czemu odstrzelono Tomka Vestenickyego? Gorszy od Syna Ojca na pewno nie jest, a przy obecnej mizerii nie powinniśmy wybrzydzać, tylko szukać nowych rozwiązań...
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Przy obecnym składzie ja osobiście bym grał 1-4-3-1-2
Hrosso
Hanca Dytiatiev Rodin Rocha
Lucek Dimun Sadikovic(Budziński)
Alvarez
Vestelnicki Rivaldinho
Dwóch bocznych obrońców bardziej w roli wahadła .I wtedy gramy piłkę na tak, z wieloma podaniami bez debilnych wrzutek na nikogo , Jak dla mnie na chwilę obecną taktyka wygląda na 1-9-1 z Alvarezem na szpicy który ma się zastawić wygrać pojedynek przebiec 30 metrów i jeszcze strzelić bramkę , co w gruncie rzeczy jest tak samo realne jak to że tabisz odejdzie z klubu . Drugą rzeczą są jakieś wewnętrzne gierki przez co tracą wszyscy , trener bo wyniki są jakie są , zawodnicy bo widzą że nie gra najlepszy tylko ten który nie pyskuje , więc mają w dupie dawanie z siebie 100 % , klub bo zamiast budować nową piękną historię to jest pośmiewiskiem . Budowanie mocnej drużyny od 20 lat , śmiech na sali ,prezes nieudacznik nie znający się na piłce nawet w 1 procencie , do którego nie docierają żadne argumenty . Gdyby nie wewnętrzne konflikty nasz skład mógłby wyglądać zupełnie inaczej i bylibyśmy siła w ekstraklasie a,le cóż jest jak jest .
Peskovicz
Rapa Dytyatiev Jablonski Pestka(Siplak)
Hanca Gol Covilo(Dąbrowski) Hernandez
Alvarez Cabrera (Rivaldinho)
Wpisuje się w filozofie klubu praktycznie bez Polaków ,ale myślę że taki skład wygrał by z obecnym z jedną nogą . Do tego dochodzą jeszcze inni co odeszli
[quote='Szramer1906' pid='1486694' dateline='1619555143']
Wiadomo może czemu odstrzelono Tomka Vestenickyego? Gorszy od Syna Ojca na pewno nie jest, a przy obecnej mizerii nie powinniśmy wybrzydzać, tylko szukać nowych rozwiązań...
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
1. konczy mu sie kontrakt w czerwcu
2. ma ten kontrakt "za wysoki"
3. oficjalnie ma kontuzje
a po 4 - jest na wylocie :(
[quote='gargamel9998' pid='1486707' dateline='1619590346']
25 kwietnia Igor Formenko, zastępca dyrektora generalnego państwowego koncernu Ukroboronprom, w wywiadzie dla jednego z lokalnych programów telewizyjnych powiedział, że w ukraińskim państwowym przemyśle zbrojeniowym ma powstać wyspecjalizowana dywizja zajmująca się bronią pancerną. Nie podano, które przedsiębiorstwa mają wejść w jej skład, ale liderem będzie charkowska Fabryka im. Małyszewa.
W skład nowej grupy ma wejść kilkanaście przedsiębiorstw państwowych, zajmujących się opracowywaniem, produkcją lub remontami pojazdów pancernych oraz opancerzonych. Nie jest jasne, czy "dywizja pancerna" ukraińskiego przemysłu obronnego będzie działać w ramach Ukroboronpromu (choć wg Strategii Rozwoju Przemysłu Obronnego byłoby to naturalnym krokiem), czy może będzie wydzielona, ponieważ ma dysponować większymi kompetencjami w zakresie kontaktu z klientem, niż obecnie.
Reorganizacja ukraińskiego przemysłu obronnego ma kilka celów. Po pierwsze, kluczowy zakład produkcji pojazdów opancerzonych, Fabryka im. Małyszewa, ma zostać uratowana przed upadkiem. Obecnie zakład jest na skraju bankructwa, m.in. ze względu na problemy z realizacją zamówień, wynikające m.in. z wciąż nierozwiązanym problemem dostaw niektórych komponentów z Rosji. Po drugie (co właściwie łączy się z pierwszym celem), spółki zajmujące się produkcją pojazdów opancerzonych mają być zarządzane bardziej efektywnie i lepiej ze sobą współpracować. Po trzecie, mają szybciej i efektywniej realizować programy modernizacyjne na rzecz Sił Zbrojnych Ukrainy. Za kluczowe obecnie uważane są programy Bastion i Krab.
Bastion to projekt modernizacji czołgu T-84 Opłot, której podstawowym założeniem jest usunięcie z wozu zespołów produkcji rosyjskiej i zastąpienie ich innymi, przede wszystkim wytwarzanymi lokalnie. Czołg ma być też poddany modernizacji, choć szczegóły tej ostatniej nie są znane. Pierwszy wóz miałby zostać dostarczony w 2023 r., co oznacza spore opóźnienie względem pierwotnych planów - kilka lat temu Ministerstwo Obrony Ukrainy ogłaszało chęć zamówienia 160 "narodowych" Opłotów jeszcze przed 2020 r., co okazało się niewykonalne. Program Krab to z kolei następna modernizacja czołgów rodziny T-64. Ma obejmować m.in. montaż silnika 6TD-2 o mocy 883 kW/1200 KM i nowego systemu kierowania ogniem. Pierwszy prototyp powinien zostać przekazany do prób na przełomie 2021 i 2022 r.
[/quote]
hahahaha, dzien dobry Gargamel , co na to Ogrodnik?
[quote="Diabel" pid='1486714' dateline='1619591794']
[quote='gargamel9998' pid='1486707' dateline='1619590346']
[/quote]
hahahaha, dzien dobry Gargamel , co na to Ogrodnik?
[/quote]
Osz kutwa..sorry poje*alo mi sie, bo za duzo stron mialem wlaczonych :D (chcialem tutaj odpisac Szramerowi odnosnie Vestenicky'ego)
Przepraszam za zamieszanie. Post usuniety :)
Szkoda, myślałem że ktoś w końcu postanowił przejść od słów do czynów.
To nawet nie są słowa tylko taki jakiś syk sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ;)
[quote='VelVet' pid='1486361' dateline='1619373921']
tzw zabijanie futbolu.
[/quote]
Nie mam z tym problemu jeżeli to jest skuteczne i zostajesz MP i zdobywasz PP. U nas w tym sezonie to ssie.
do tej taktyki , trzeba mieć bardzo dobrych napastników tak w Jadze miał duet Frankowski Grosicki to byly wyniki , jak nie ma dobrych napastnikow , potrafiacych samemu wykreowac sytuacje , to jest cienko
Przede wszystkim , do tej taktyki konieczny jest napastnik dobrze grający głową , potrafiący się zastawić i przepychać w polu karnym A takiego obecnie nam brak .Rozwiązanie - zmiana taktyki .Tylko nie u Miczurina ! :(
Na onecie jest krótki wywiad z Probierzem, który na koniec stwierdził, że się cieszy z powrotu kibiców na stadiony bo JUŻ MU ZBRZYDŁO OGLĄDANIE LIGI MISTRZÓW BEZ KIBICÓW. Qrwa, myślałem, że się coś zająknie o kibicach Cracovii na meczu z Wartą ale ni chu.ja. To jest jednak prawdziwek...
to z konfy, z której oczywiście nic nie wynika i nie odpowiada na pytania.
Serio, ktos jeszcze NAPRAWDE oglada te konferencje? :D
Mi sie znudzily od czasow Pasieki, ani jednej juz nie ogladalem (nawet Podolinskiego)
Najlepiej się ogląda jak czlowiek ma kaca i nie może się zrzygać. Potem wjeżdża probierz ze swoim mlaskaniem i od razu refluks gotowy
niejaki dziennikarz Batko sie objawil, czy to rodzina Wojciecha?
Okolicznościowy poderbowy suchar...
Sędzia do oskarżonej o śmiertelne postrzelenie męża, kibica Cracovii, w czasie meczu z Gts.
- Więc jakie były ostatnie słowa pani małżonka? - pyta.
- Krzyczał tak: no, strzelaj, strzelaj, strzelaj wreszcie, o ty piz.do, ożesz ty je.ba.na dzika świnio, nawet strzelić nie potrafisz...
:)
No to teraz dwa razy wpierdol i wakacje.
Dzięki za utrzymanie w tym "ciężkim sezonie".. Żegnam, powodzenia w nowym klubie..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)