[quote='ARTU' pid='1482776' dateline='1617991008']
Trzeba być wyjątkową trenerską miernotą, by zgromadzić w 1 drużynie tyle antytalentów piłkarskich.Trzeba być idiotą, by gonić wynik Strózikiem...
[/quote]
Kasa pod stołem za te "talenty".Niech kibice z TT zorganizują spotkanie ze swoim najlepszym trenerem i po.napi.erdal.ają razem na tych złych kibiców malkontentów.Przecież ogrodnik dalej podlewa swoje plony nieudacznictwa.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Te mecze świetnie nadają się na ćwiczenia ze sztangą na rzeźbę. 9 ćwiczeń po 4 powtórzenia na pełnej intensywności mijają w godzinę - takie człowiek ciśnienie dostaje. Szkoda, że nie ma ich 3 razy w tygodniu wreszcie bym w tej materii do czegoś doszedł.
Powinnieneś dostać zakaz zbliżania się do miasta Krakowa.Zostań tam na Białorusi.
Michał nie przejmuj się wynikami mam pomysł by odwrócić uwagę od niezbyt przyjemnych wyników sportowych. Normalnie na następnej konferencji zamiast gwałtownie odchodzić kopnij w ch.u.j.a. tego gościa co Ci zadaje pytania od dziennikarzy ale będzie czad.
Trener jest przecież fantastycznym fachowcem. Już po pierwszej rundzie zorientował się, co się święci i chciał uciec.
Łysa, niedogolona miernoto.
Do środy zostaw wkłady do koszulek na 4 doby w Rącznej do trenowania karnych, do znudzenia.
To twoja jedyna szansa na uratowanie sezonu.
W środę sami obrońcy i defensywni pomocnicy plus Hrosso na bramkę i módl się o 0-0.
Gra się tak jak przeciwnik pozwala. Dziś Jaga, będąc bardzo słabą drużyną, pozwoliła nam na wiele. Stąd były jakieś akcje i sytuacje z naszej strony, tyle że zmarnowane. Obrona w naszym wykonaniu? Widzieliśmy. Brak słów. Całe dwie pół-sytuacje dla gospodarzy skończyły się golami.
I teraz przed nami PP z zespołem, który nie będzie dla nas tak usłużny. I co jak chwycimy 1, 2 czy 3? Dalej nasz anty-prezes będzie trzymał krzykacza? Do derbów czy do końca? Końca naszych występów w ekstraklasie.
Czy może jednak stanie się cud i będziemy skakać z radości i szykować się na finał?
Niezależnie od niechęci do Probierza i tego wszystkiego co sobą reprezentuje życzę nam wszystkim pokonania Rakowa. Zwycięstwa jakimkolwiek stylem i wynikiem! Ale NIE WYOBRAŻAM sobie by w razie niepowodzenia zasiadł na ławce w kolejnym meczu!
Szuja nie trener będę to powtarzał wielokrotnie. Gówno mnie obchodzi puchar cwelu. Ja mam mieć ekstraklasę. Puchar będzie raz w maju a ekstraklasa cały rok. Jebie mnie ten puchar!!!
Panie trenerze, jak tam baza treningowa, doglądasz ją, bo trenowanie ci nie idzie, a z tym budowaniem struktur to sam nie wiesz o co chodziło na forum? :)
[quote='hank' pid='1482788' dateline='1617991263']
Jaki był powód wprowadzenia na boisko surowego jak deska Strozika a trzymanie na kawie szybkiego i umiejącego dryblować Zauchy ?
[/quote]
Zaucha nie gra, żeby nie przekroczyć limitu meczów w pierwszej drużynie i nie zablokować jego gry w rezerwach. Tylko skoro od początku wiadomo, że nie zagra, to po co go brać na mecz?
- Edytowany
Odkąd Cracovia gra znowu w Ekstraklasie brałem wolne w robocie żeby obejrzeć mecz na żywo. Planowałem to z terminarzem i harmonogramem w pracy. Dzięki Ogrodnikowi mój pracodawca odetchnął. Bo ja mam piłkowstręt na maxa. Rodzina się cieszy, bo urlopu więcej, ale ja mam doła przez Ciebie bucu.
I nawet relacji tekstowych nie czytam, żeby się nie wk.... Nawet Małżowinka ma zakazane dzwonić z wynikiem, bo Ona jeszcze się łudzi.
he he
ostatnio mialem w domu klotnie, ze siedze za duzo przy kompie i zabijam (gram w strzelanke) - ja na to ze mnie to relaksuje: Mila na to, ze przeciez mam inne pasje, m.in Cracovie, he he
i tu we mnie zabulgotalo, ze co, ze od 9 meczow nie wygralismy w lidze (to bylo przed Lechem), ze jak za przeproszeniem bluzgi, bluzgi przez tych bluzgi bluzg w klubie ma sie takim czyms relaksowac! bluzgi bluzgi
Nie zapomne ci tego Michalku, Januszowi rowniez!
Nie wiem w jakiej formie jest Olek i dlaczego dalej nie gra , ale wczoraj przy bramkach dla Jagi , brakło w naszym polu karnym kogoś takiego jak on
- Edytowany
Olek ma ważniejszą misję w rezerwach.
Wczorajsza porażka rozpoczęła kolejną Probierzową serie która potrwa do końca rundy.W tych seriach bez wygranych ogrodnik king.
Spakuj grabki i spier.... Ludziom mecze obrzydziłeś.
- Edytowany
Zapominasz Pan ,wspólne z Tabiszem,że kasa z Pro Junior System w przypadku spadkowicza to tylko 50 %,a jeszcze nie wiadomo,czy w tym sezonie w ogóle będzie przyznana.Inaczej nie da się wytłumaczyć obecności Strózika nawet w autobusie.
- Edytowany
[quote='Bruno' pid='1482977' dateline='1618052506']
Zapominasz Pan ,wspólne z Tabiszem,że kasa z Pro Junior System w przypadku spadkowicza to tylko 50 %,a jeszcze nie wiadomo,czy w tym sezonie w ogóle będzie przyznana.Inaczej nie da się wytłumaczyć obecności Struzika nawet w autobusie.
[/quote]
No i nie bylo Struzika w autobusie.. czego sie czepiasz..
Moze jechał w innym autobusie razem z Leńczykiem
- Edytowany
[quote='jarkos_' pid='1482908' dateline='1618006277']
[quote='hank' pid='1482788' dateline='1617991263']
Jaki był powód wprowadzenia na boisko surowego jak deska Strozika a trzymanie na kawie szybkiego i umiejącego dryblować Zauchy ?
[/quote]
Zaucha nie gra, żeby nie przekroczyć limitu meczów w pierwszej drużynie i nie zablokować jego gry w rezerwach. Tylko skoro od początku wiadomo, że nie zagra, to po co go brać na mecz?
[/quote]
Dobra , tylko co jest ważniejsze , utrzymanie w EK czy w III lidze ?
Bo drużynie więcej da Zaucha aniżeli Strozik .
Tylko trener 1000 lecia tego nie wie albo nie chce wiedzieć !
Ile kasy musi zapłacić Probierz Filipiakowi jesli zrezygnuje? Może warto zrobić akcję na zrzutce ;-)
[quote='szaleniec' pid='1482988' dateline='1618058685']
Ile kasy musi zapłacić Probierz Filipiakowi jesli zrezygnuje? Może warto zrobić akcję na zrzutce ;-)
[/quote]
Nie dam grosza tym cwaniakom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)