Z całego szrotu jaki tu sprowadzono to ty jesteś największy śmieć
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='ziper' pid='1471460' dateline='1612631876']
Proszę niech Pan odejdzie i się leczy, i niech Pan zostawi chociaż troszkę optymizmu w naszej Cracovii, żołnierze nie umierają za Pana. Do widzenia.. Bo jesteśmy pierwsza drużyna do spadku...
[/quote]
Przecież chciał odejść, tylko mu ktos na to nie pozwolił, dlatego bedzie to wyglądać tak jak wygląda, z reszta z Probierzem czy bez i tak pewnie bedzie jedna wielka kupa przy tym wlascicielu i prezesach...
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J !
Jaki trzeba miec zamysl zeby grac 1ligowymi pilkarzami????
depresant. jestes zerem.
wypierd//alaj
Michale Probierzu! Nigdy nie zoztaniesz sam! Zaraziłeś mnie depresją! :@
No panie Michale faktycznie mamy teraz serie szkoda tylko że przegranych....
Gdyby nie Covilo, Gol i Wdowiak to by mi go było nawet żal.
A tak to nie jest.
Probierz miej honor. Zapłać to odszkodowanie i odejdź. W pakiecie zabierz ze sobą Filipiaka, Tabisza i cały ten szrot, który tu sprowadziłeś. Gdzie Ci młodzi, których miałeś wprowadzać do składu.
- Edytowany
Tak to się kończy, kiedy trenuje trener, który trenować nie chce... :-/
- Edytowany
Nadal nie mogę pojąć tej cudownej taktyki.
Jak można opierać ofensywę zespołu na dośrodkowaniach, skoro Rupa nie potrafi dośrodkowywać i jedyny ofensywny piłkarz, który umie grać jako tako głową(Piszczek) nie jest podstawowym napastnikiem?
Już pomijam fakt, że dawno zostało udowodnione, że dośrodkowania, to najmniej efektywne rozegranie akcji ofensywnych.
Masz klaunie poczytaj i wyciągnij wnioski.
https://spielverlagerung.com/2015/06/22/an-ineffective-tool/
Only 13 percent of all Bundesliga goals stemmed directly from a cross, while the average Bundesliga team needed 80.24 crosses for scoring a single goal. A Premier League side needed 67.46. Overall, teams in big four leagues required 71.97 open crosses per goal on average. Another aspect we have already known is that only 20 percent of all key passes via open crosses have led to goals. (By the way, Hamburger SV played 453 crosses last season, leading to 65 shot attempts, converting only one. That can be considered waste of ball possession.) In contrast, 45 percent of all key passes via through balls have created successful goal scoring attempts.
3.5 roku budowania składu i sam szrot. Spalona ziemia. Z 6 gości się nadaje na przyszłość do podstawowego składu.
Niemczycki, Pelle, Hanca, Pestka, Jablonsky, może Alvarez (chociaż nie wiadomo, na jakiej pozycji miałby grać, a i tak tylko na podstawie jakiegoś kredytu zaufania). Paru obecnych na rezerwę.
Stoperów nie ma, skrzydłowych nie ma, środka pola nie ma, napastnika nie ma, boczni obrońcy przeciętni. Wystawiłem 3+ w pożegnalnym komentarzu za wyniki/efekty, ale nie pomyślałem o podstawach na przyszłość.
[b]3.5 roku budowania i SPALONA ZIEMIA.[/b]
Probierz ma zostać do końca.. Nasciagali szrotu to niech się tera męczą.. Nawet możemy spaść ale chce żeby był z tego rozliczony na koniec sezonu i mial to w CV..
Toksyczna konfiguracja, pożar, spadek gwarantowany w tym układzie. Na kolejną rewolucję nie ma możliwości a że nie będzie żarło to chyba każdy widzi
- Edytowany
Ja pie*dolę, pozbyć się Covilo, Dąbka, Gola. Zostać z Loshajem i Sadikoviciem. Takich dziadów w środku to nie pamiętam od dawna, chyba od jakiegoś meczu z Budzikiem bez formy i Dimunem słabszym niż teraz.
Stoperzy Rodin-Marquez, no ku*wa. Jak można wystawić dwóch takich ananasów.
Atak śmierci - Piszczek z Rivaldinho, nawet nie trzeba komentować.
Skrzydłowi Loshaj-Thiago....
Grać pierwszym składem mecze rezerw, to w przyszłym sezonie będziemy mieli 1 i 3 ligę. W sam raz na szkolenie. Jak dobrze pójdzie to za 3 lata wrócimy do E-klasy i bójcie się chamy.
(żartowałem)
jak nie wygrają z wartą w pp to niech spierd..ala
Panie wiceprezesie jeden i drugi: Co Pan zrobił z Tomkiem Siemieńcem, Covilo, Dąbrowski, Gol, Wdowiak, Javi, Cabrera itd. To jest dorobek Panów pracy. Przetrąciliście kręgosłup tej drużyny. Dobrze ktoś wcześniej napisał. Teraz męczcie się z tym szrotem, który sobie wyhodowaliście, tylko szkoda, że naszym kosztem. Banda najemników na czele z Panem Panie Probierz i Tabiszem.
[b]Probierz jest wybitnie niekonsekwentny ze swoją "taktyką" nakazującą im grać wrzutki na pole karne w sytuacji gdy nie ma zawodnika umiejącego grać głową albo gramy krasnoludkiem Alvarezem.[/b]
Kiedyś mieliśmy "główkarzy" Covilo, Piątek, Jablonsky, Helik i Dytiatiew i do nich można było posyłać wysokie piłki, a teraz nie mamy ani jednego gracza umiejącego grać głową.
[b]Ostatni jaki jest to Dytiatiew ale Probierz zostawił go dziś na ławie.
I w ten sposób dochodzimy do absurdu gramy starą taktyką a nie mamy do tego wykonawców.[/b]
Zapis z konferencji pomeczowej dostępny? Co ta smutna pisda gadała?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)