Ciekawe tylko jakby spełnił swoją filozofię? Przypomnę, że polega na tym jak słusznie zauważył Rock, że na dzień dobry i co roku trzeba to rozpierddolić. Jakiś pomysl na dzień dobry? Lewy out? Pazerny Lewandowski? Wielu by uwierzyło
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Pewnie pierwszy by poleciał Krychowiak albo Glik, bo trzeba uderzyć w starszyznę. :)
nie przypominam sobie aby poprzednicy Probierza skumali się tak jak on z pięterkiem
przestańcie demonizować Probierza jako trenera. prezesem jest fatalny bo gra jak mu zagra Filipiak ale trener to bardzo dobry. Lepiej by było żeby Filipiaka wesprzeć w kandydaturze na prezesa PZPN. To Filipiak jest rakiem Cracovii a nie trenerzy, menadżerowie, piłkarze czy kibice
[quote='squier strat' pid='1468334' dateline='1610977022']
nie przypominam sobie aby poprzednicy Probierza skumali się tak jak on z pięterkiem
[/quote]
Tylko jaki to miało wpływ na Cracovie ?
[quote='SaNtO' pid='1468335' dateline='1610977042']
przestańcie demonizować Probierza jako trenera.trener to bardzo dobry.
[/quote]
balony Rapt to oczywiście wynik trenerskiego geniuszu Probierza :D
myślisz, że jakby mu powiedział "zagraj ostrą ciętą" to by nie zerwał więzadeł w obu kolanach próbując?
No właśnie to jest forum kibiców Cracovii z całą gamą ocen które się podobają lub nie,a nie klub fanbojów derbowego nieudacznika. Cracovia była przed nim i będzie po nim.
Ale na tym forum zaczęła się fajna zabawa! Będziecie jeden przed drugim wywalać Probierza na trenera repry by uwolnić się od niego z Cracovii.
Śmiechu warte, ale zabawa przednia w tym ponurym covidowskim życiu.
Ja mam mieszane uczucia co do Probierza. Nie jestem zdecydowany czy powinien zostać czy powinno się go pozbyć. Dla mnie to przeciętny trener który sobie zebrał grupę przeciętnych piłkarzy.To nie jest ekipa na tytuł mistrzowski czy medal.Ale to nie dziwi bo dla zarządu (Filipiaka) taki sukces to nie jest cel nadrzędny. Jestem tylko ciekawy czy inny trener byłby w stanie z tą grupą piłkarzy osiągnąć więcej,urobić ich do konsystencji dobrego,skutecznego zespołu Tylko jaki dobry trener z ambicjami chciałby tu przyjść wiedząc jakie tu są realia ...
- Edytowany
M.Probierz do kadry. Tam dzida na Lewego wystarczy do sukcesu
[quote='pasiasty68' pid='1468358' dateline='1610986625']
Ja mam mieszane uczucia co do Probierza. Nie jestem zdecydowany czy powinien zostać czy powinno się go pozbyć. Dla mnie to przeciętny trener który sobie zebrał grupę przeciętnych piłkarzy.To nie jest ekipa na tytuł mistrzowski czy medal.Ale to nie dziwi bo dla zarządu (Filipiaka) taki sukces to nie jest cel nadrzędny. Jestem tylko ciekawy czy inny trener byłby w stanie z tą grupą piłkarzy osiągnąć więcej,urobić ich do konsystencji dobrego,skutecznego zespołu Tylko jaki dobry trener z ambicjami chciałby tu przyjść wiedząc jakie tu są realia ...
[/quote]
Ja też. Ja też. Dla mnie też, Tak. Tak. Chyba nie. Żaden.
Panie Michale Polska wzywa - niech Pan jak "Mały Rycerz Michał" ratuje Polskę czas pożegnać Craców
Filipiak nie puści Probierza, sama w sobie procedura jego odejścia z powodu tego, ze jest członkiem zarządu tez nie jest prosta.
Co do MP jako selekcjonera go nie widzę, barzizdj mi pasuje jako dyrektor sporottwy w PZPN albo trener u-21. Nie ten charakter i styl pracy na taka posadę.
[quote='morata' pid='1468378' dateline='1610995934']
Filipiak nie puści Probierza
[/quote]
he?
jak PZPN zapłaci za rozwiązanie kontraktu z klubem jakiekolwiek pieniądze, to jeszcze go zawiozą na dworzec na koszt Cracovii
Probierzowi ta kadra do niczego nie potrzebna.Ma najlepszą fuchę w mieście.Zadnego ciśnienia ani stresu nie doświadcza.Hostessy może trochę brzydsze niż w Warszawie,ale Filipiak już dawno przestał na to zwracać uwagę.A to może nawet lepiej,bo te mendy menedżerskie tylko węszą okazji do wyrwania co lepszej sztuki.A tak to cisza i spokój.Nikt nie grzebie w śmieciach o piątej rano,żeby znależć coś na pierwszą stronę,zero głupich pytań..robimy cichutko swoje.Wszyscy trzej...A rudy niech dalej robi z siebie głupka.
Mam nadzieję, że podzielimy nasz zachwyt Ogrodnikiem z całą Polska.
[quote='Bruno' pid='1468388' dateline='1610999722']
Probierzowi ta kadra do niczego nie potrzebna.Ma najlepszą fuchę w mieście.Zadnego ciśnienia ani stresu nie doświadcza.Hostessy może trochę brzydsze niż w Warszawie,ale Filipiak już dawno przestał na to zwracać uwagę.A to może nawet lepiej,bo te mendy menedżerskie tylko węszą okazji do wyrwania co lepszej sztuki.A tak to cisza i spokój.Nikt nie grzebie w śmieciach o piątej rano,żeby znależć coś na pierwszą stronę,zero głupich pytań..robimy cichutko swoje.Wszyscy trzej...A rudy niech dalej robi z siebie głupka.
[/quote]
On chyba zajęty, choć o hostessach to słyszę już któryś raz, no ma tutaj jak paczek w maśle. Żyje dobrze z pięterkiem, a oni z nim. Nawet maja teoretycznie spójna wizje bo wszystko tłumacza długim procesem budowy stabilnego klubu
Probierz jest średnim trenerem. Ani dobrym ani słabym chociaż często jest tak że coś działa o dziwo a nie dlatego że od razu widać że powinno.Nie jest to trener do walki o pierwszą trójkę a co do jego względnie lepszych wyników niż przeciwnicy to faktem jest że Probierz dostał dużo lepsze warunki niż każdy inny trener do tej pory.
Z drugiej strony można powiedzieć, że sam sobie te warunki... wypełzał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)