Czy jak ktoś staje w sporze po stronie piłkarza to nie jest po stronie klubu?
Czy jak ktoś staje po stronie Tabisza i Filipiaka to jest po stronie klubu?
Czyli piłkarze nie są klubem, a księgowi tak?
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
docent
Ja stoję za sportowym wynikiem który bez gola jest niemożliwy co pokazały mecze bez niego...Jedni kibicują księgowym, drudzy drużynie
[quote='zubereg' pid='1431240' dateline='1588614983']
docent
Ja stoję za sportowym wynikiem który bez gola jest niemożliwy co pokazały mecze bez niego...Jedni kibicują księgowym, drudzy drużynie
[/quote]
No tak, mecze bez gola po naszej stronie mogą dać nam co najwyżej 37 punktów w całym sezonie, a to nie da nawet pewnego utrzymania. Ewentualnie w pucharach moglibyśmy coś osiągnąć, ale tu potrzebny byłby gol w karnych.
Odpocznijcie od forum, bo od 3 tygodni gadacie ciągle o tym samym, a Wasza (nasza) wiedza jest wciąż uboga. Toczycie wojenki, antagonizujecie kibiców, a nic z tego nie wynika poza biciem piany.
Jakie ma ktoś argumenty stając po stronie piłkarza, tak naprawdę gó.. no wiedząc o szczegółach? Żadnych! tylko naparzanka na klub na szefów. Zawsze twierdziłem,( i nie boję się tego powiedzieć) że duża cześć kibiców naszego klubu czerpie garściami z konfliktów stając zawsze tylko po jednej stronie (vide; Drumlak, Covilo,Hiszpanie.... i wielu innych) tak jak napisałem powyżej: gó..no widząc o szczegółach.
Ale jakie znaczenie mają szczegóły? G*wno nas one obchodzą. Liczą się fakty, a one są takie że 3 lata pod rząd 4 najlepszych piłkarzy jest skłóconych z pięterkiem, w dodatku klub na forum publicznych ich miesza z błotem (własnych piłkarzy!). Jak Wy chcecie coś świętować w przyszłości nie zmieniając tego syfu w środku?
A tak z innej beczki: kiedy wyniki wczorajszych badań na koronawirusa ?
To, że jeden z drugim gówno wie, to jeszcze nie znaczy, że wszyscy gówno wiedzą.
[quote='Rock' pid='1431265' dateline='1588665339']
Jak Wy chcecie coś świętować w przyszłości nie zmieniając tego syfu w środku?
[/quote]
Wystarczy ustalic jakas konkretna date w srodku roku I nazwac to "dniem wypierdolenia z klubu najwiecej zarabiajacego zawodnika". Taka nowa swiecka tradycja.
Niestety dla nas, ale wybitnie Filipiak, jak i Tabisz podchodza do Cracovii jak nie do klubu sportowego, ale jak do przedsiebiorstwa i tu jest głowny problem. Klub musi być na zdrowych zasadach - proste, ale.traktowanie klubu na równi z firmą Comarch to błąd, który Nas kosztuje brak sukcesow sportowych przed ostatnich 20 lat. Zakwalifikowanie do pucharów traktuje jako sukcesik. Sukces to miejsce od 1 do 3 , czy też puchar polski.
Nie postawiłbym wyżej wspomnianych graczy koło Drumlaka, bo to jest wyjątkowa szuja i manipulant!
Pasjonaci podają o 13 przypadkach wykrycia u naszych zawodników przeciwciał ( albo przeszli, albo w trakcie) ...
[quote]Pytam trochę w kontekście Twojego rozstania z Cracovią. Czternastodniowe wypowiedzenie tuż przed zakończeniem kontraktu brzmiało jak niezbyt śmieszny żart. Tak chyba nie traktuje się zawodnika, który ma status klubowej legendy.
– Na pewno wiedziałem, że mam kontrakt do końca kwietnia. Wiedziałem, że nie będzie on przedłużony, bo działacze proponowali mi trenowanie młodzieży. Wypowiedzenie zostało mi wręczone na niecały miesiąc przed zakończeniem umowy. Był to dla mnie spory szok.
W ciągu 14 lat zostawiłem na lodzie sporo zdrowia, a z Cracovią więcej osiągnąłem sukcesów niż poniosłem porażek. Trudno, stało się. Czas leczy rany i nie chcę się już w to zagłębiać. [/quote]
Koorwa!!! Nawet w hokeju kiedy osiągaliśmy sukcesy i mieliśmy zgraną drużynę wychodziły ciągle takie kwiatki. Nie chodzi tylko o gwiazdy. Do tego były jeszcze sytuacje, które nie kończyły się otwartymi konfliktami, ale zawodnicy nie chcieli mówić o Tabiszu. Rohacek to pionek Filipiaka i można było połączyć to z sukcesami bo tam sam budżet załatwiał wtedy sprawę. To taki typowy Pepik. Trener piłkarskiej Cracovii ma pełnić taką samą rolę, ale większość szkoleniowców nie spełniała tych warunków. Lenczyk wyleciał za to, że miał własne zdanie i zastąpiono go wykastrowanym Ulatowskim. Kastraci i trenerzy z klapkami na oczach wylatywali za słabe wyniki, a charyzmatyczni szkoleniowcy wylatywali przez Filipiaka. Idealnym słupem wydawał się kiedyś Majewski. Nie wypaliło. Teraz jest nim Probierz. Gdyby nie był słupem, to już dawno by tu nie pracował, ale ma też swoją charyzmę. Potrafi grać twardego kolesia z własnym zdaniem i podporządkowuje sobie "synków" albo się z kimś rozstaje i tacy zawodnicy nie chcą z nim pracować. To taki polski Pepik Gwardiola. Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości?
P.S.
Jeśli będziemy w gorszej formie od tych, którzy trenowali mimo zakazów, to winny będzie Probierz. Trzeba było trenować i ograniczyć do minimum kontakty z innymi ludźmi.
MKS Cracovia SSA informuje, że wszystkie pobrane w dniu 4 maja wymazy z nosogardła na obecność koronawirusa SARS-CoV-2 dały wynik ujemny. Oznacza to, że przebadane osoby są zdrowe, a co za tym idzie nie ma przeciwwskazań do rozpoczęcia treningów w grupach przez I drużynę Cracovii.
Ponadto Klub pragnie podziękować Szpitalowi Uniwersyteckiemu w Krakowie za w pełni profesjonalne oraz sprawne przeprowadzenie badania.
za https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/koronawirus-wszyscy-przebadani-z-ujemnymi-wynikami/
A tabisz i bałdys zostali przebadani oni zapewne mają wirus niekoniecznie zwany Corona.
Oni chorują na odwrotność koronawirusa :D
Oni są wirusem
Oni.
The truth is out there.
[quote='Endriusza' pid='1431379' dateline='1588788909']
Oni są wirusem
[/quote]
To jakim cudem przeszli badania ? ;)
podrzucili probke od kozy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)