Szanowni koledzy czemu nagle zaczynacie krytykować transfery? Przecież jeszcze chwilę temu wszyscy dawali 5 a ja nazywany byłem trollem, Janusz znów wygrał robiąc wszystkich w konia. Przykre jest to, że przez całe okienko kibice działania klubu wtórowali i teraz jest jak jest, gramy słabszym składem niż na jesień. Sabotaż.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='JIRA' pid='1424337' dateline='1583051496']
Szanowni koledzy czemu nagle zaczynacie krytykować transfery? Przecież jeszcze chwilę temu wszyscy dawali 5 a ja nazywany byłem trollem, Janusz znów wygrał robiąc wszystkich w konia. Przykre jest to, że przez całe okienko kibice działania klubu wtórowali i teraz jest jak jest, gramy słabszym składem niż na jesień. Sabotaż.
[/quote]
Nie przesadzaj z hiperbolami a'la Santo, gramy niewzmocnionym skladem,ale nie slabszym. Odejscie Rubio i Piszczka to nie jest tak znaczne oslabienie.
problemem jest ten balonik, który tu się pompuje
fakty są takie, że mecz wyglądał dokładnie tak jak powinien wyglądać
był to pojedynek klubów, jednego o budżecie 100 baniek, a drugiego o budżecie pięciokrotnie niższym
Maku przez "transfery" Rubio i Piszczka zostaliśmy bez jakiejkolwiek konkurencji w napadzie - został Rafa i Veste, po wczoraj jestem pewny, że Vest nie wstanie z ławki już długo. Rafa będzie mógł dalej grać pyte i będzie git bo itak będzie on lepiej wyglądał niż Veste. Nejstety wczoraj grali obaj bardzo słabo ale Rafa przykrył Veste czapka.
JIRA, ale nasz problem to nie atak, cwks nas zdominowal w pomocy, w pierwszej polowie nie bylismy w stanie wymienic kilku podan, a to nie jest wina napastnika. To sie zaczynalo od obrony przez pomoc. Napastnik jest tylko wisienka na torcie. Widziales jak cwks klepal pilka w trojkatach? Nasi zawodnicy dostawali oczoplasu. Problem w tym,ze do naszej druzyny nie sprowadzono dobrych technicznie zawodnikow do drugiej linii, nie ma zadnego "game-changera",a cwks ma Luquiniasa, Novikovasa, Kante, Gvilie, Karbownika, wlasciwie moznaby wymienic cala jedenastke.
Na moje oko to legia wygrała ten mecz technicznym wyszkoleniem indywidualnym,które pozwalało im klepać piłeczką na naszej połowie,wychodzić z pod pressingu nie raz 3 piłkarzy na 1,niestety nie mamy w składzie takich 3,4 kozaków którzy umiejętnościami robili by różnicę.Na takich liczyłem w zimowym okienku,niestety Loshaj czy Floric to nie ta sama półka co Luquinhas,Antolic czy Martins.2-1 to najnizszy wymiar kary, potrzebujemy kilku mocniejszych ogniw by myśleć o mistrzostwie i lidze mistrzów,ale wierzę że jakiś medal zdobędziemy.
Dobra, ochłońcie i zobaczcie jak w tym meczu ustawiała się nasza linia pomocy. Jakby ku..wa grali w rugby. Wszyscy biegną do przodu w jednej linii, albo zawodnik Legii biegnie z piłką, a obrońcy i pomocnicy zbijają się w prostokąt i cofają się we własne pole karne. Taktycznie to był kryminał i moim zdaniem Probierz przegrał ten mecz przez złe ustawienie w 1 połowie. Ciężko winić pojedynczych zawodników, skoro cały zespół był źle ustawiony. Piłka byłą kierowana na skrzydła, ale nie w tempo i często wychodziła na aut. Kto nakazał im tak grać? Loshaj z Vestenickim?
Po sezonie proszę złożyć dymisje
Ależ sie dziś wkurwiłem... nie na wynik tylko na to co my kuu.... gramy. tego sie kuuu nie da oglądać...
ja proponuję już dzisiaj razem z tabiszem i filipiakiem
Ile razy pisałem,że oni nie umieją podać/dośrodkować/strzelić.
Co on ich uczy na treningach?
Pykania?
Co za dramat...
[quote='rozrabiaka' pid='1425058' dateline='1583270956']
Pykania?
[/quote]
biegania
Niemożliwego dokonałes w ostatnich 3 meczach. Dramat
Ile można znosić wpierdoli od tych kundli?
Nie ma sensu tego ciągnąć,nigdy nic z tego nie będzie,ja to serdecznie pier.dole, niech se Filipiak z Tabiszem sami oglądają ten syf przy mp3 ze skaczącym przy linii udającego trenera pajacem
[quote='rozrabiaka' pid='1425058' dateline='1583270956']
Pykania?
[/quote]
Pykać też nie umieją.
brak jakosci takiej jak Cabrera i Javi. Dwa najwazniejsze mecze sezonu przegrane. Przykro mi tak po ludzku. Chcialbym dozyc czasow gdzie wychodzimy na nich 3:0 i gnieciemy, a tymczasem obsrani zeby zremisowac... ehh
a i jeszcze jedno pelle jest symulantem no niestety, nie widzialem dawno u nas takiego stojanova, nawet budzik wymiatal przy nim
[quote='del_piero' pid='1425073' dateline='1583271374']
brak jakosci takiej jak Cabrera i Javi. Dwa najwazniejsze mecze sezonu przegrane. Przykro mi tak po ludzku. Chcialbym dozyc czasow gdzie wychodzimy na nich 3:0 i gnieciemy, a tymczasem obsrani zeby zremisowac... ehh
[/quote]
Ja bym chciał dożyć gdy wygrywamy 3:0 z kimkolwiek...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)