[quote='Andrzej.ksc' pid='1391240' dateline='1564303273']
Ja bym się nawet zgodził z tym co pisze SaNTO porównując silnik do zderzaka, tylko czy mamy jakąś możliwość lub chociaż minimalny wpływ na wymianę tego ,,silnika,,?
[/quote]
Nie, nie mamy. Dlatego w krótszym lub dłuższym horyzoncie czasowym, zawsze poleci zderzak :) Nowy zderzak, jest zawsze piękny, wypolerowany i daje nowe nadzieje (że bez pokrycia, to już mało ważne)
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Po uszczypliwościach ze strony Moskala na konferencji prasowej po meczu w stronę Probierza temu ostatniemu zostaje tylko jedno: kupić klasowego pomocnika ofensywnego z przeglądem pola i strzałem -wiem że to kosztuje ale żeby się odwinąć Moskalowi i jemu podobnym to trzeba to zrobić i jak mu na tym zależy to zrezygnować z połowy swojego uposażenia na rzecz wynagrodzenia dla takiego zawodnika.No co? Michałku wchodzisz w to wiceprezesie?
Ostatnio trener zapytany o to jak będzie z frekwencją w obecnym sezonie nie odpowiedział, że zrobimy wszystko, aby nasza gra przyciągnęła na trybuny jak najszersze rzesze kibiców, tylko stwierdził, że w Krakowie nie można przekroczyć 10 tysięcy ponieważ kibice z drugiej strony łąki wszystko torpedują.
Zaiste nie wiem co miał na myśli, ale być może jest to związane z jego zniknięciem z tt.
Koledzy nie chce być ciulem ale jeszcze 3 tygodnie temu kochaliście trenera Probierza i wychwalaliście jego transfery - Pele, Lopes, Rubio sratatata darmo szrot który posiada wartość na transfermarkt ściągany za darmo, wtedy jak pisałem o tym w wątku transferów to byłem wyśmiewany bo Pele ma wartość na transfermarkt 1,3 mln euro! On musi grać... To samo Lopes który wystarczy popatrzyć na statystyki ile bramek strzelił przez ostatnie sezony.
Prawda jest taka - znowu ściągnęliśmy szrot za darmo, grajkow którym zwyczajnie z braku umiejętności lub talentu kluby pozwoliły odejść do słabej polskiej ligi.
Dodatkowo podejście megalomana Probierza który jedzie na "fejmie" obnażyl trener DAC... Ufajcie tej propagandzie dalej!
Probierz winny że się zgodził być zderzakiem. Wszyscy twierdzicie że ma co chce a on nie ma niczego. Nie ma nic do gadania tylko 20k więcej za bycie słupem.
Mnie nie emocjonuje ten trener. Chcecie to se zwalniajcie. Przyjdzie nowy i będzie to samo. Możecie się łudzić a ja nie będę. Mam to w głębokim poważaniu.
Czekam aż ktoś poprowadzi do wywalenia Filipiaka. A jak się nie uda to założenia nowej Cracovii. Niech se zostanie sam ze swoimi zabawkami a kibole się zawiną na okręgowke
Nie trzeba zakładać,już jest.
Santo weź proszę ochłoń. To co Filipiak trenuje zespół? Filipiak ustawia taktykę a Probierz sobie tylko siedzi za 50 tys miesięcznie i zbija pierdy? Proszę gościu weź się ogarnij, Probierzowi odwaliła jego megalomania, media i Polskie bagienko piłkarskie zbudowałi w nim poczucie wyjątkowości. To jakaś masakra.
Panie Probierz przypominam tylko ze derby juz za dwa miesiace
wez go nie stresuj :)
I derby znowu w plecy, przed meczem pompowanie bańki zajebistości a później tylko wstyd.
Jeśli znowu przerżnie derby, moim zdaniem należałoby bez dyskusji rozwiązać kontrakt. To już byłby szczyt nieudacznictwa, to by oznaczało, że facet nic nie jest w stanie wypracować, a jedyne co osiągnął u nas załatwiła mu Jagiellonia. No może poza wygraną na legii, ale poza tym nic przez trzy lata!!! Jak psim swędem dostaliśmy się do pucharów tak tylko wstyd pozostał. Spraw transferowych też nie można zaliczyć na plus, mnóstwo nietrafionych, w tym rażących pudeł. do tego z szatni pachnie nieświeżym powietrzem. Jakie mamy plusy po trzech latach pracy w cieplarnianych warunkach?
[quote='octop' pid='1391294' dateline='1564318542']
Skoro z młodzieżowców nie ma kto grać, to czemu pozbyliśmy się Kanacha, który był ograny w pierwszej lidze?
Jak czytam, że Pik nie gra, bo nie umie w defensywę, a Wdowiak umie?
[/quote]
A mi się wydaję coś innego zauważcie że jak tylko któryś z młodych podpisał nowy kontrakt to zostawał odsunięty od grania tak było z Kanachem tak jest ze Strózikiem który w grudniu podpisał nowy kontrakt i od tej pory przestał być brany pod uwagę do grania i żeby tak samo nie było z Pikiem .
[quote]Koledzy dla szybkiego podsumowania, jako kibic który od lat 90 chodzi na mecze[/quote]
Kolego, wybacz, że wyciągam cytat z innego wątku. Cieszy mnie, że postanowiłeś się zalogować. Z ciekawości zrobiłem sobie lekturę Twoich 29 wpisów do tej pory. Chujowy Probierz, Budzik, Pelle, Dimun, Wdowiak, Hanca, Helik, Hrosso, Rubio, chujowy był Airam, chujowy jest doping razem z młynowym, będzie nas 3000 na stadionie, derby przegramy.
Będę z ciekawością śledził Twoją dalszą forumową karierę, żeby się dowiedzieć, co jeszcze chujowego mamy w tej naszej Cracovii.
Koledzy, jako ze trzeźwienie mi idzie nienajlepiej... chciałem tylko zaznaczyć, ze to przyjemność i nobilitacja stać co dwa tygodnie wśród tak zacnego towarzystwa, bo co by nie było to kurwy wiślackie kaj indziej kundluja.
Pozdrawiam i do zobaczenia!!! Huj z wynikami, CRACOVIA STAN UMYSŁU!!!!!!!
Napiszę krótko. Jeżeli nadtrener, celebryta, viceprezes Probierz nie wygra derbów, co by się nie miało dziać, niech WYPIE.RDALA. W doopie mam 4 miejsca, których i tak inni nie chcą...
PS
Nawet przy Filipiaku i Tabiszu trener Zieliński potrafił wygrać z gts.
[quote='Jarek44' pid='1391364' dateline='1564341073']
Napiszę krótko. Jeżeli nadtrener, celebryta, viceprezes Probierz nie wygra derbów, co by się nie miało dziać, niech WYPIE.RDALA. W doopie mam 4 miejsca, których i tak inni nie chcą...
PS
[/quote]
I to regularnie ich punktowaliśmy, a nie mieli wtedy takiego szamba jak obecnie
- Edytowany
[quote='JIRA' pid='1391339' dateline='1564331987']
Santo weź proszę ochłoń. To co Filipiak trenuje zespół? Filipiak ustawia taktykę a Probierz sobie tylko siedzi za 50 tys miesięcznie i zbija pierdy? Proszę gościu weź się ogarnij, Probierzowi odwaliła jego megalomania, media i Polskie bagienko piłkarskie zbudowałi w nim poczucie wyjątkowości. To jakaś masakra.
[/quote]
Ale coś Ty się mnie uczepił? Każdy trener jaki tu był przez 15 lat miał jakiś feler. Macie najlepszego to też mu odwala megalomania. Ja też widzę, że się pogubił, on też jest pod presją.Ale ja go w ogóle nie bronie. Chcecie to ładujcie na taczki. Ani mnie to ziębi ani grzeje. Zatrudnijcie se nowego. Kogo? Też mnie to nie interesuje. Weźcie se kogo chcecie. Jak długo by nie był i jak bardzo by nie walczył o wejście do ósemki, jak bardzo by się zbliżył do 4 miejsca i tak wskażecie na jego kolejny feler. Za chwile będzie za cienki. Nawet Zidana byście zwolnili za rok albo dwa.
Ja nie mam zamiaru być dłużej dymany. Filipiak to firmuje swoim nazwiskiem i ja rozliczam jego. Trener źle przygotował? Wina Filipiaka. Helik odbił ręką w polu karnym? Wina Filipiaka. Kiełbasa zimna? Wina Filipiaka. On odpowiada tutaj za WSZYSTKO. Funduje nam dziadostwo od 15 lat i nadszedł czas rozliczeń. Czym prędzej Wy się obudzicie tym lepiej. Ja jestem tu od dawna i mnie w konia ten kłamca/biedak* więcej nie zrobi.
*skreślić wg uznania
[quote='Jarek44' pid='1391364' dateline='1564341073']
PS
[/quote]
Nawet Podolinski, który wcześniej prowadził klub 1 ligowy, miał z nimi lepszy bilans
- Edytowany
No jak tam panie wiceprezesie? Pół swojej kasy na stół i telefon do przyjaciela.... Dani Q . czeka
[quote='SaNtO' pid='1391368' dateline='1564342105']
[quote='JIRA' pid='1391339' dateline='1564331987']
[/quote]
Ale coś Ty się mnie uczepił? Każdy trener jaki tu był przez 15 lat miał jakiś feler. Macie najlepszego to też mu odwala megalomania. Ja też widzę, że się pogubił, on też jest pod presją.Ale ja go w ogóle nie bronie. Chcecie to ładujcie na taczki. Ani mnie to ziębi ani grzeje. Zatrudnijcie se nowego. Kogo? Też mnie to nie interesuje. Weźcie se kogo chcecie. Jak długo by nie był i jak bardzo by nie walczył o wejście do ósemki, jak bardzo by się zbliżył do 4 miejsca i tak wskażecie na jego kolejny feler. Za chwile będzie za cienki. Nawet Zidana byście zwolnili za rok albo dwa.
Ja nie mam zamiaru być dłużej dymany. Filipiak to firmuje swoim nazwiskiem i ja rozliczam jego. Trener źle przygotował? Wina Filipiaka. Helik odbił ręką w polu karnym? Wina Filipiaka. Kiełbasa zimna? Wina Filipiaka. On odpowiada tutaj za WSZYSTKO. Funduje nam dziadostwo od 15 lat i nadszedł czas rozliczeń. Czym prędzej Wy się obudzicie tym lepiej. Ja jestem tu od dawna i mnie w konia ten kłamca/biedak* więcej nie zrobi.
*skreślić wg uznania
[/quote]
I o to chodzi, o to chodzi.
Gdyby chociaż Filipiak był tylko prezesem, to by go można było bronić, że ma nad sobą jakąś radę nadzorcza czy właściciela, ale on tu jest sam i sam o wszystkim decyduje.
Póki co ma łatkę nieudacznika który przehulał 100 baniek i kurzu z gabloty nie wytarł.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)