Probierz na korepetycje do Rohacka!!!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Może Pan zdobyć mistrzostwo i co tam Pan chce. Nie potrafił Pan wygrać najważniejszego meczu... Pan się nie nadaje
[quote='Pasiak64' pid='1369258' dateline='1552849138']
Probierz na korepetycje do Rohacka!!!
[/quote]
Rohacek nie gra derbów z GTS...
To jak to będzie leciało ? Aha : Michał 0 - 4 Probierz.
Oho, już się zaczyna. Przez parę tygodni noszenie na rękach trenera i zawodników, a teraz jazda i wywalanie Probierza z klubu. Jak zawsze od ściany do ściany...
"Nosiłeś go na rękach" ??? Ja czekałem na ten mecz bo te mecze z kundlami to dla mnie papierki lakmusowe na co stać drużynę i trenera.
[quote='Matthias89' pid='1369276' dateline='1552849994']
Oho, już się zaczyna. Przez parę tygodni noszenie na rękach trenera i zawodników, a teraz jazda i wywalanie Probierza z klubu. Jak zawsze od ściany do ściany...
[/quote]
Ja nie nosiłem nikogo na rękach od przyjścia ogrodnika cały czas powtarzam że to celebrta a nie trener. Nie podniecałem sie serią zwycięstw bo mieliśmy jeszcze lepszą serię be z wygranego meczu. Niestety ogrodnik przegrał ze zbieraniną oldbojów i przpadkowych gosci a on podobno swich wybrańców obserwuje conajmniej przez rok (a prawda jest taka, że zawodnicy ściągnięci przypadkowo - Hanca, Rapa, Gol, Cabrera są wiodącymi postaciami, natomiast Ci obserwowani skrupulatnie albo siedzą na łace albo juz ich nie ma - Cecarić, Datkovic, Serderow, Culina, Zenjov).
[quote='pasiasty68' pid='1369285' dateline='1552850585']
"Nosiłeś go na rękach" ??? Ja czekałem na ten mecz bo te mecze z kundlami to dla mnie papierki lakmusowe na co stać drużynę i trenera.
[/quote]
ciężko się nie zgodzić, lepszego egzaminu w tej lidze nie będziemy mieć. problem w tym że rządzący klubem tego nie wiedzą lub nie chcą wiedzieć. wskaż mi proszę inny mecz który ma taki ciężar gatunkowy, będący prawdziwym sprawdzianem psychiki i właściwego nastawienia mentalnego zawodników, trenera, zarządu. można derby traktować jak każdy inny mecz. jasne ale pytanie czy tego chcemy...
Znowu Cię trener z przypadku ze swoją zbieranina emerytów i innych drzazg z 3 ligi ograł...
Wstyd
Probierz nie umie ustawić drużynę na derby i to trzeba powiedzieć sobie wprost. Czwarty przegrany mecz z rzędu z bankrutem to wstyd i tyle w temacie
jak to wyglada statystycznie, ktory ostatni trener przegral 4 derby pod rzad?
nic, Panie Michale, medal teraz, bo inaczej nie wiem jak zmarzesz ta plame
Pycha kroczy przed upadkiem - nie czujesz klimatu, nawet nie wiesz co zrobiles, upokorzyles rzesze kibicow, nie masz bladego pojecia co to sa derby, razem z Filipiakiem tworzycie niezly tandem w klimacie "modern football".
- Edytowany
Panie trenerze, porażek w derbach kolekcjonerze....Nikt już nie pamięta tych siedmiu zwycięstw, jak mogliśmy przegrać te derby? Pół biedy jakbyśmy grali z mocnym gtsem, a graliśmy z gtsem złożonym z emerytów i spadów. Nie wstyd Panu? Przegrał Pan czwarte kolejne derby i póki co to nie jest Pan godzien Panu Trenerowi Jackowi Zielińskiemu butów czyścić.
- Edytowany
Najgorsze,ze Ty zapomnisz o tym meczu jak tylko przyjdzie przelew pod koniec miesiaca, a niektorzy beda tym zyc przez kolejne kilka miesiecy.Zeby nie bylo, bylem sie przewietrzyc i ch.uja pomoglo.
Nie masz innej opcji na odkupienie win jak wygranie majstra.
Co powiedział jak do nas podszedł po meczu ?
Powiedział że nie ma co się spinać bo następne derby też przejebiemy, trza przywyknąć
Hop! Po raz 4ty.
[img]http://i66.tinypic.com/2dgizbc.jpg[/img]
Żenada. Jaki jest sens wystawienia prawonożnego zawodnika na lewej obronie mając do gry jednego z lepszych lewych obrońców w lidze? Jaki jest sens przy 3:0 wpuszczać parapiłkarza Dimuna przez co gramy praktycznie w 10? Eksperyment z Wilkiem przy pamiętnym 1:4 niczego nie nauczył? Akurat na derby zachciewa Ci się mieszać w składzie? Czwarte derby - czwarty wpierdol. Wstyd i żenada
W sam raz w Białymstoku szukają trenera, doskonały moment żeby wrócić. Sytuacja win-win-win
Tak jest zwalniamy trenera już, przecież już jest nudno cały czas ten sam. Kurewa też mnie trafia, ale ludzie dajcie spokój
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)