A już na poważnie: w 1 połowie jakość naszej gry była, no, po prostu miodzio!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Niniejszym chciałem Pana Trenera Michała Probierza przeprosić, za to, że po jesiennym bezbramkowym remisie z Miedzią nazwałem go publicznie pajacem i kazałem mu wypierdalać. Proszę przyjąć moją skruchę, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie.
Dodatkowo deklaruję, że jak wygramy na Reymonta trzema bramkami to jestem gotowy, również publicznie, pocałować Pana Trenera w dupę.
Klepy z taką jakością i na takim tempie to jeszcze u Nas nie widziałem !
[quote='ian thorpe' pid='1363679' dateline='1550433211']
jak będziecie teraz podrzucać, to nie zapomnijcie złapać, gdy będzie słabiej.
[/quote]
Weź ian nie pierd*l :D i nie psuj zabawy :D piłce właśnie o to chodzi żeby podrzucać a martwić się potem.
Pan Trener!
[quote='krzys67Bytom' pid='1363643' dateline='1550431433']
Gratulacje za zwycięstwo nad LzS.
:)
P.S. W poprzednim moim poście trochę mnie poniosło.
[b][size=xx-large]PRZEPRASZAM.[/size][/b]
[/quote]
Coś mi pan, panie zalatuje gts-owskim prowokatorem -chyba więcej niż trochę
Myślę Trapezie, że Cię poniosło. Krzys... od początku określił się jako "znajomy i kibic Probierza". Nie wiem czemu i na jakiej podstawie wyjeżdżasz z tym gts-owskim prowokatorem.
Wielki, świetny, fenomenalny występ. Dziękuję.
sterby widzę nie skończył na 3 piwach :D
Mamy 17.02.2019 do końca sezonu jeszcze sporo czasu. W takich sytuacjach przypomina mi się jak skomentowano porażkę Juventusu z Napoli. My (kibice Juventusu) cieszymy się po mistrzostwach, oni (kibice Napoli) po wygranych raz na jakiś czas nad nami.
Panie trenerze czekam na konkrety na koniec sezonu, ale za ostatnie 6 meczy to czapki z głów.
Leszeczku- pisać to on sobie może....
Nikt o zdrowych zmysłach mieniący się kibicem Cracovii na parę godzin przed meczem z Legią nie wywali TAKĄ tczewianką Probierz W....
Śmierdzi mi psem i tyle....
Ktoś wie co tam się między Probierzem a Sa Pinto wydarzyło? Jakieś podawanie piłek, obaj trenerzy raczej unikali odpowiedzi na konferencji a efektem tej kłótni było właśnie nie podanie ręki Probierzowi przez trenera cwks.
Kto by się tam portugalskim burakiem przejmował. Przekaz poszedł w świat. Warszawski zespół ma buraka za trenera :).
[quote='ian thorpe' pid='1363679' dateline='1550433211']
jak będziecie teraz podrzucać, to nie zapomnijcie złapać, gdy będzie słabiej.
Brawo trenerze, cieszę się, że jestem jednym z tych, co wierzyli w Pana warsztat. Bez względu na wszystko, dużo jeszcze pracy dla Cracovii, trzeba wygrać np. derby. Cieszę się, że pokochał Pan Kraków i osiedla się Pan w nim na stałe, bo to w parze z funkcją wiceprezesa, daje nadzieję na stałe odwrócenie bessy, a nie ze obecne sukcesy to jest tylko korekta.
Nie wiem jak to Pan ma zrobić, ale trzeba wygrać tez w Niecieczy ;)
[/quote]
[quote='alocha' pid='1363686' dateline='1550433485']
[quote='ian thorp' pid='1363679' dateline='1550433211']
Nie wiem jak to Pan ma zrobić, ale trzeba wygrać tez w Niecieczy ;)
[/quote]
Nie no qrwa, nie wymagajmy cudów ;)
[/quote]
@alocha ma rację, nie szarżuj kolego;)
To, że wygralismy tam to jedno. Ale w jakim stylu! Oczywiście, że obecna legia to komedia z jej obecnym(czy zaraz byłym?) trenejro na czele. Nieważne. Ja do Probierza przekonałem się po 4:0 w Zabrzu. Tak szybko podnieść się po nokaucie derbowym to był znak, że zamiast się załamać-jak to cesto bywało- wyszli mocni psychicznie i zmiażdżyli ówczesną rewelację ligi. A później w grudniu przypadkiem spotkałem dawno niewidzianego kumpla z lat 90-tych, Pawła Misiora, I on mi powiedział kilka fajnych rzeczy. A, że zawsze znał się na piłce pomyślałem ok, dajmy czas Probierzowi do czerwca.
Nie wiem co wymyśli za tydzień - Jaga wg. mnie jest najsolidniejsza z top 3. Cokolwiek się stanie, cieszę się, że JF go nie zwolnił gdy połowa kibiców tego chciała.
No to na zdrowie!
[quote='quentin' pid='1363784' dateline='1550439181']
Kto by się tam portugalskim burakiem przejmował. Przekaz poszedł w świat. Warszawski zespół ma buraka za trenera :).
[/quote]
Kariera reprezentacyjna Sa Pinto skończyła się tak, że jak go selekcjoner nie powołał na ważny mecz, ten gosciu wtargnął na trening kadry i dał trenerowi po mordzie. Tak że pan Michał to nawet miał troszkę szczęścia :P
Podtrzymuję to, co powiedziałem po meczu Legii w Wisłą Płock, że mają słabego trenera i obronę. Orlenowcy hasali po lewym skrzydle i ogrywali tego PO jak chcieli, ale nie umieli nic wykończyć, my umieliśmy.
No i mój sześciopak staropramena chyba się przybliża :cool:
[quote='docent' pid='1363803' dateline='1550441064']
[quote='quentin' pid='1363784' dateline='1550439181']
[/quote]
Kariera reprezentacyjna Sa Pinto skończyła się tak, że jak go selekcjoner nie powołał na ważny mecz, ten gosciu wtargnął na trening kadry i dał trenerowi po mordzie. Tak że pan Michał to nawet miał troszkę szczęścia :P
Podtrzymuję to, co powiedziałem po meczu Legii w Wisłą Płock, że mają słabego trenera i obronę. Orlenowcy hasali po lewym skrzydle i ogrywali tego PO jak chcieli, ale nie umieli nic wykończyć, my umieliśmy.
No i mój sześciopak staropramena chyba się przybliża :cool:
[/quote]
Tylko nie daj się nabić w butelkę z tym staropramenem, ten z Czech jest o niebo lepszy od tego co u nas sprzedają. ;)
Liczę że dangorka jest człowiekiem honoru, jak na razie zresztą wszystko na to wskazuje:)
Panie Trenerze
Gratuluję wspaniałego meczu i wyniku. Mam prośbę odnośnie Wdówki. Czy Mateusz mógłby indywidualnie trenować sytuacje sam na sam z bramkarzem? Będzie miał ich jeszcze w tym sezonie kilkanaście i warto poprawić u niego ten element gry.
gratki Panie Trenerze, radosc niesamowita nam pan sprawil :)
choc recepta na to byla dosc prosta, Sterby poszedl do baru po piwo 1-0, ja poszedlem 2-0, Sehtan - czerwona kartka dla muzinka - tylu nas bylo przy tym magicznym stoliku
dobranoc :)
[quote='Diabel' pid='1363826' dateline='1550444623']
gratki Panie Trenerze, radosc niesamowita nam pan sprawil :)
choc recepta na to byla dosc prosta, Sterby poszedl do baru po piwo 1-0, ja poszedlem 2-0, Sehtan - czerwona kartka dla muzinka - tylu nas bylo przy tym magicznym stoliku
dobranoc :)
[/quote]
Następnym razem trzeba się do Was dosiąść :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)