Probierz to debil, spinka z gościem z Piasta przy ławce rezerwowych, to dobitny przykład stanu umysłu tego "szkoleniowca"
Potem będzie gadał, że sędziowie się na niego uwzięli.
Idź pan w chuj, panie Probierz, weź ze sobą doniczki, bo i tak chuja wyrosło.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Kto dzisiaj będzie winny? Budziński, Raczkowski czy tradycyjnie pech i kontuzje?
Michałku, zjadł Cię Fornalik na podwieczorek i nawet popijać nie musiał...
- Edytowany
Ja mam tylko małe zapytanie, po niezłym mimo wszystko meczu z Lubinem po co było mieszać w składzię ? Po kiego grzyba wystawił pan beznadziejnego Zenjowa i powolnego oraz niezwrotnego , w dodatku po prawie 1,5 miesięcznej przerwie w grze Siplaka ?
Aż się prosiło o wystawienie szybkiego i przebojowego Struzika, który zresztą w krótkim czasie jaki dostał dał drużynie dużo więcej niż Zenjow .
A może o składzie decyduje ktoś inny - prezes albo menago zawodników ?
- Edytowany
Jedyny winny za dziś to budzik... co zapamiętam z tego meczu? Śmiejącego się do telefonu bałdysa cwela który przestał cisnąć bekę jak się kapnal że go widać w TV
Po dzisiejszym meczu stracilem do Pana zaufanie.
[quote='koldarx' pid='1333592' dateline='1535135095']
Po dzisiejszym meczu stracilem do Pana zaufanie.
[/quote]
szczerze mowiac to juz rece opadają.Swietny trener tyle ze wynikow nie ma.A jego tlumaczenia ..... skisła miała gorsza sytuacje plus odszedl Carlitos i jakos daje rade .a u nas jak zwykle ostatnie miejsce.
- Edytowany
kinder a czyja to wina że jest źle ?Kto winien ?
Najbardziej mnie śmieszy wpis jak ,,wygrywali 'to mnie nie było '.Coś my takiego wygrali za Probierza ?9 miejsce to jest ,,wygrana ''?
To gratuluje ,,sukcesu ''.
Wyrzucaj to sobie psów z forum bo tacy tu się pojawiają i moderatorzy nic z tym nie robią .Jacy ?Chyba nie trzeba wskazywać wystarczy że popatrzysz na wpisy ,ilość postów i odkąd dany osobnik tu jest .
Niech pan zrobi sobie przerwe, idzie wychowywać syna i przed nim udaje magika, mały będzie się słodko uśmiechał, posadzcie razem kilka drzewek... Myslę, że i pan i wszyscy dookoła na tym zyskają bo na pewno nie stracą...
Bardzo to nieciekawie wygląda. Pogubił się Probierz strasznie. Pajacowaniem na konferencjach tylko siebie ośmiesza, a progresu w grze nie widać.
Jedyny plus z dzisiejszego meczu jest taki, że z cwelką nie zagra bezbarwny, niestety, Budzik. Tylko czy mamy rozsądną alternatywę w środku pola?
Rada dla trenera - nie robić konfy przed meczem, albo, jeśli mus - to wysłać asystenta.
Czary nie wychodzą , ogrodnictwo też nie . Co do trenowania mam coraz większe wątpliwości ? Może do KSW , technika zapasów w sam raz by się tam załapać .
Bardziej konkretnie o dzisiejszym meczu:
- TRAGICZNA gra w obronie, szczególnie jeżeli chodzi o krycie w polu karnym, i nie jest to pierwszy raz - to błąd, który powtarza się notorycznie, zresztą sam zawodnik Piasta w przerwie powiedział, że Fornalik kazał im być wyczulonym właśnie na ten błąd. O ile w poprzednim sezonie Dytiatiew wyglądał solidnie, tak w tym sezonie gra naprawdę tragicznie. Słabo w rozegraniu - to jedno, ale w obronie zazwyczaj kończy się kryciem na radar, a później ratunkowymi wślizgami. Najsolidniejszym punktem obrony zdecydowanie jest Rapa, który nawet nie przepracował z nami okresu przygotowawczego.. Po nim widać prawdziwe umiejętności gry w obronie, i uważam, że w obecnej chwili to najjaśniejszy punkt drużyny razem z Hernandezem.
- niezrozumiały ruch z Piszczkiem na ławce. Jedyny nominalny napastnik w 18 poza Strózikiem, co więcej - trener Probierz sam mówił o tym, że jest z Filipa zadowolony w poprzednich spotkaniach. I faktycznie, Piszczek szczególnie w meczu z Zagłębiem nie wyglądał tragicznie, po czym nagle następuje zmiana, i co więcej - jego miejsce zajmuje paralityk Zenjow. Ten zawodnik na tę chwilę nie prezentuje sobą kompletnie nic pozytywnego. Ani szybkości, ani dryblingu, ani siły, ani techniki, ani podania, ani kondycji.. Zupełnie nic. Nie mogę uwierzyć, że ten facet regularnie występuje w reprezentacji Estonii.
- Budzik po raz kolejny wychodzący w pierwszym składzie, mimo że naprawdę od powrotu do Polski nie miał na koncie chyba ani jednego dobrego występu w oficjalnym spotkaniu. Serafin dostał znacznie mniej szans, ale widać było, że z pewnością od Marcina W OBECNEJ FORMIE nie byłby gorszy.
- w ofensywie mamy straszliwy problem, męczymy się w rozegraniu. Piłka to prosta gra - przyjęcie, podanie i wyjście na pozycję. U nas nie ma żadnego z tych elementów u praktycznie żadnego zawodnika poza Hernandezem.
- co się stało z naszymi stałymi fragmentami? Okej, straciliśmy Covilo, ale nadal mamy najwyższy zespół w Ekstraklasie i świetnie dośrodkowującego Hernandeza. Od początku Pana pobytu w Pasach to była naprawdę groźna broń naszego zespołu, a teraz nie możemy nawet dojść do strzału po rzucie wolnym czy rożnym.
Podsumowując - tragedia w obronie, tragedia w ataku plus indywidualne błędy (przykładowo nie wiem co przy drugim golu zrobił Gostomski - był w stanie moim zdaniem wyjąć ten strzał, a zrobił pajacyka jakby myślał, że piłka idzie obok bramki). Pracuje Pan z tą drużyną już ponad rok, zespół powinien mieć wypracowane swoje schematy, a jest gorzej niż na początku pańskiej kadencji. Niestety.
Probierz jest zbyt zawziety, zeby sam z siebie zrezygnowal ... no ale wlasnie w takich tragicznych sytuacjach jak teraz poznaje sie prawdziwych trenerow. Nadzieja umiera ostatnia i oby teraz bylo juz tylko lepiej :blush:
Panie trenerze myślę, że jesteś za słaby jeśli chodzi o zjawiska nadprzyrodzone, wezwij w trybie pilnym egzorcystę.
Nawet nie mam do pana żalu za wyniki, bo ten zespół to skład drewna i papy.
Ale , że pan tego nie widzi? Jak popatrzyłem dzisiaj co wyprawia Serderow to nie uwierzę, że nie dostał pan działki od Tabisza za klepnięcie tego transferu.
To przecież doskonała kopia Karaczanakowa, ale lepiej było się pozbyć jednego, żeby wytargać coś z transferu Ruska.
Sorry za te słowa, ale na prawdę nie widzę nic na pańską obronę.
Alboś pan ślepy, albo masz pan układ z Tabiszem
Jakoś byłem pewien że nie pozwoli Budzikowi skraść show i też wyleci na trybuny... klubie może być tylko jeden [***].
Przypomina Pan niestety bardzoo późnego Majewskiego i Pasieke . Brak pomysłu i konsolidacji . Mam nadzieje że dopnie transfety bo w kadrze nie widzę nikogo kto mógłbu błysnąć .
[quote='Rock' pid='1333649' dateline='1535138148']
Jakoś byłem pewien że nie pozwoli Budzikowi skraść show i też wyleci na trybuny... klubie może być tylko jeden [***].
[/quote]
Uznali widocznie, że jak zarząd wylądował na trybunach, to oni też tam powinni być. Lojalni pracownicy :D
Myślisz, że poszedł się podotykać z Tabiszem i Baldysem ?
Tez się nie raz zastanawiam czy ich coś nie łączy. Zbyt często wychwala ich na konferencjach.
rzadko wchodze na to forum , rzadko juz chodze na mecze , no tak juz jest ,ale czy zanim umre doczekam sie chodzby 3 miejsca , czy doczekam az kiedys spuscimy wp... Wisle i wreszzcie skisla bedzie za nami a nie jak zawsze nad nami?
ile mozna k... czekac.
Skoro od lat jest taka sama sytuacja to oznacza ze cos jest mocno nie w porzadku z zarzadzaniem klubem i zmiany trenera niewiele dadza , podjezewam ze sam Murinho nie dalby tu rady .
Polityka transferowa a wlasciwie brak takowej od lat powoduje ze na chyba kolo 100 zawodnikow kupionych a kupilismy ich sporo moze 7-8 nadawalo sie do czegos a moze z 3-4 w tym to byli zawodnicy warci pieniedzy ktorych za nich zaplacono.
Trudno mi uwierzyc ze Pan. Prezes nie widzi ze od lat popelniane sa takie same bledy i od lat jestesmy posmiewiskiem w lidze.
A co do Waszych wypowiedzi o mieszaniu skladem przez Probierza, podejzewam ze jest niezlym fachowcem ale ..puszczaja mu juz nerwy i zaczyna sie miotac , widac to bylo po jego skandalicznej przepychance z zawodnikiem Piasta.
W tym stanie on juz nic nowego nie wymysli i zmilowania nie bedzie .Jeszcze jeden mecz i poleci , i on o tym wie.
Co gorsza my tez wiemy ze w tej sytuacji , zawodnicy widza ze chlop juz nie mysli logicznie i zaczynaja sie dostosowywac do ogolnego chaosu.
Morale druzyny jest fatalne a Probierz nie ma juz sily aby ja poderwac do walki.A pozatym zawodnicy juz nie wierza ze on cos madrego wymysli a jak trener nie moze zmotywowac druzyny to juz jest koniec.
Zespół nie stoi za Michałem. Po sprawie z Miro i Siemionem wszystko się posypało vide dzisiejsza przepychanka z ruskiem. Nikt z ławki nie skoczył za trenerem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)