widzę że Probierz porównał też Piątka do Lewandowskiego, grubo musiało się lać whiskey wczoraj w nocy :D
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
A Probierz w ogóle powiedział coś takiego?
Jak na razie to wpis jednego użytkownika Forum i nic więcej, żadnego linka. NIC.
Jest zapis transmisji na Fb, tak powiedział.
Konserwa, odsłuchałem konferencję i potwierdzam. W porównaniu do tego co napisał misiekm, różnica jest tylko taka, że zamiast "szefa" było "właściciela".
No to pojechał, jak po niezłym whiskaczu :)
- Edytowany
Prawdę powiedział o Piątku. Polać mu. ;)
Oczywiście chodzi o porównanie do napastnika Bayernu a nie o paniach do towarzystwa.
Lansował się na czytelnika Shopenhauera, ale większy wpływ miał na niego chyba Janusz Wójcik. Żenujące.
- Edytowany
O Piątku mówił, że ma takie parametry jak młody Lewandowski i jeśli nie zrobi podobnej kariery, to będzie to wyłącznie jego wina.
Do tego powtórzył za potterem, że takich wyróżniających się zawodników powinno się sprzedawać dopiero za 10 milionów euro a nie za drobne.
Co do dziwek i burdelu, powiedział to podsumowując grę obronną Cracovii w ciągu ostatnich paru lat, łącznie z tym sezonem, że w każdym sezonie traciliśmy bardzo dużo bramek i to trzeba wyeliminować.
Ja tak tylko głośno myślę, bo Probierz to nie Stawowy (ani nawet Podoliński) i nie tylko nie chlapie co mu ślina na język przyniesie, to z reguły zawsze, nawet wstawki dodane pozornie od niechcenia, mają jakiś konkretny cel.
Czy on sobie zdaje sprawę, że Filipiakowi średnio się spodoba porównywanie MKS-u do domu publicznego?
Z pewnością. No właśnie...
[quote='Aston1906' pid='1273183' dateline='1503585185']
Ja tak tylko głośno myślę, bo Probierz to nie Stawowy (ani nawet Podoliński) i nie tylko nie chlapie co mu ślina na język przyniesie, to z reguły zawsze, nawet wstawki dodane pozornie od niechcenia, mają jakiś konkretny cel.
Czy on sobie zdaje sprawę, że Filipiakowi średnio się spodoba porównywanie MKS-u do domu publicznego?
Z pewnością. No właśnie...
[/quote]
Raczej mówił o naszej obronie i rotacjach w niej. Szczerze to nie jedna k...a poleciała na trybunach nie tylko w ostatnim meczu To co niektórzy od...ą to w B klasie można zobaczyć. Pewnie go jeszcze nerw trzyma po tym co na ostatnim meczu zobaczył.
- Edytowany
Nie podobają mi się osobiste wynurzenia MP dot. piłkarzy. Skoro chce postawić na Sowacha, to powinien to skomentować, że dobrze się prezentuje na treningu i nie zamierza tu nic zmieniać. Po co to całe pier... o głupich kartkach Pestki - o takich rzeczach tylko w szatni!!!
[quote='Jarek44' pid='1273188' dateline='1503586430']
Nie podobają mi się osobiste wynurzenia MP dot. piłkarzy. Skoro chce postawić na Sowacha, to powinien to skomentować, że dobrze się prezentuje na treningu i nie zamierza tu nic zmieniać. Po co to całe pier... o głupich kartkach Pestki - o takich rzeczach tylko w szatni!!!
[/quote]
Zwłaszcza, że kartki Pestki to raczej głupota Raczkowskiego, a nie Kamila.
[quote='misiekm' pid='1273163' dateline='1503579995']
"Jak w burdelu nie idzie to się nie zmienia szefa tylko dziwki" - mam nadzieję, że nie przekręciłem i nikogo nie obraziłem :blush:
[/quote]
Całe szczęście ze ze Probierz nie jest właścicielem tylko jak na razie jednym z pracowników w tym jak to nazwał burdelu i niech się zastanowi co mowi
Burdel to byl i jest w Gts-ie.Tam są dziwki i cwele teraz dają uchowi i zydzewowi...
Stawowy gadał - źle
Podoliński gadał - źle
Probierz gadał - dobrze (?) :huh:
Niech się zajmie swoją robotą bo na razie to ma wyniki na poziomie wyżej wymienionych "złych/złotoustych" trenerów
- Edytowany
Teraz ręka do góry kto nigdy nie zwyzywał naszych piłkarzy
Probierza braliśmy z pełną świadomością tego, że lubi gadać.
- Edytowany
Ale co takiego powiedział złego ? Podał ile bramek straciliśmy na przestrzeni ostatnich sezonów, gdy obrońcom tak się rozjeżdżała strefa obrony, jak dziwce nogi. Źle porównał ? Ostro ale prawdziwie, i się w takich przypadkach wymienia .. trenera szefa czy kopaczy dziwki ? Też pretensje, że powiedział o Pestce, to o czym mają być konferencje ? O pogodzie ? Takie przypie..nie się do wszystkiego. Wolę takie konfy, nawet ostre niż lanie wody na potrzeby mediów.
- Edytowany
Ianie - no to Podliński tez gadał. I dlaczego jest uważany za gównianego trenera? Nie zgodzę się z Tobą w tym przypadku - i podam tu przykład Podolińskiego. On też je*ał zawodników na konfach, aż w końcu zaczęli grać przeciw niemu, chcąc go zdyskredytować (Błękitni czy Pogoń)
Nie no spoko, jak dla mnie może im jechać nawet mocniej, bylebym tylko za jakiś czas mógł wreszcie bez zażenowania zerknąć na tabelę.
Mój niepokój bierze się z tego, że nasz nadtrener w przeszłości trenował już szatnię, z którą zaliczył ostrą lipę. Ale to tylko taki delikatny niepokój, bo liczę, że wyciągnął wnioski z tamtej wtopy...
[quote='gusto' pid='1273198' dateline='1503590171']
Teraz ręka do góry kto nigdy nie zwyzywał naszych piłkarzy
Probierza braliśmy z pełną świadomością tego, że lubi gadać.
[/quote]
Jeszcze taki się nie narodził co by kibicom Pasow dogodzil. Mowil rzeczowo zwlaszczA o bledach indywidualnych,które go wkurzają!
O Piątku b.pozytywnie,z zaznaczeniem,ze grajek musi wkladac dużo własnej pracy i ma szanse wylądować tak jak Lewandowski!
Nie wiem co poniektorym forumowiczom przeszkadza w wypowiedziach MP gdyż niczego facet nie koloryzuje i wali prosto z mostu!
Nie gada kocopolow o lidze mistrzów czy "biorę to na swoja klate"! Widać ,ze tęsknota za przeszłością dalej żywa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)