Właśnie to jest ironia losu że wypożyczamy Karaczanakova, a zostawiamy graczy pokoju Sowy :D
-
-
Lennard Sowah - Witamy!
Trudno oceniać gościa po kilkunastu minutach gry, ale nasuwa mi się nieodparte wrażenie, że będzie to wzór naszej polityki transferowej. Taki COMARCHowski wzorzec z Sevres - Lennard Sowah [b]JEDNA SZTUKA PIŁKARZA![/b] Jak napisał Kmita Sowah "[i]zapisał się w historii Premier League[/i]". Jestem przekonany, że zapisze się również w historii Ekstraklasy!!! :@
[quote='tomasz1963' pid='1261729' dateline='1500186318']
Trudno oceniać gościa po kilkunastu minutach gry, ale nasuwa mi się nieodparte wrażenie, że będzie to wzór naszej polityki transferowej. Taki COMARCHowski wzorzec z Sevres - Lennard Sowah [b]JEDNA SZTUKA PIŁKARZA![/b] Jak napisał Kmita Sowah "[i]zapisał się w historii Premier League[/i]". Jestem przekonany, że zapisze się również w historii Ekstraklasy!!! :@
[/quote]
Już się zapisał. Najgorszy piłkarz w historii klubu
nie skreślajmy go po 20 minutach meczu. Takie głosy od ściany do ściany, Drewniak też miał być drewniany. Sowah miał debiut, był po kontuzji, daję mu trochę czasu. Wczoraj nie był to wybitny występ, był taki zagubiony, wszedł w momencie, gdy Piast mocno naciskał. Ja nie chcę go "krzyżować", wierzę że Probierz wie co robi, widzi go na treningach. Poczekam na dalsze mecze, gdy będzie w treningu ze dwa miesiące, wtedy ocena umiejętności będzie miarodajna.
Najwazniejszy podobno jest spokoj i zimna glowa.... Polecam goraczkujacym sie kibicom w tym watku dac chlopu szanse bo np.Vadis w Legii w pierwszym meczu byl ...7razy gorszy od Sowaha wczoraj... spokojnie poczekac ocenic po 4-5 wystepach...
Prędzej Tabisz odejdzie z klubu niż Sowah odpali :).
A jak zagrał w sparingu ze Stalą?
Koncertowo ale jeszcze nie odpalił :D
[quote='19cracovia06' pid='1261731' dateline='1500186749']
Już się zapisał. Najgorszy piłkarz w historii klubu
[/quote]
W porównaniu do Cierzniaka w meczu z Górnikiem Zabrze (jego jedynym), Sowah zagrał jak profesor.
Precz jak najprędzej .Wręcz raził nieudolnością .I gra to samo czy sparing czy mecz .
Z perspektywy tv tragedia, nie zauwazylem TOTALNIE nic poza pierwszym przyjeciem, zapewne przypadkowym.
Po tym co dotychczas pokazał pytam się jak to możliwe, że Cracovia podpisała z nim umowę?
[quote='19cracovia06' pid='1261959' dateline='1500234005']
Po tym co dotychczas pokazał pytam się jak to możliwe, że Cracovia podpisała z nim umowę?
[/quote]
Normalnie... bo nie testowali tylko sprowadzili na podstawie Instata ...Proste jak pitolenie.... Najpierw podpisali a pozniej zobaczyli w treningu gdzie juz bylo po ptokach....A czy jest po ptokach ...dajmy mu jeszcze czas...Probierz powiedzial w L+ ze nikogo nie szukal na lewa obrone bo ma Pestke i Sowaha...Wiec jesli tak mowil po 3 tygodniach treningow mysle ze wie co mowi i widzi co potrafia wyzej wymienieni zawodnicy.
Najgorsze jest to ze teraz cokolwiek by chłop nie zagrał to i tak będzie jechany bo janusze sobie go upatrzyli. Jak Diego który swego czasu z pogonią zagrał koncert. Przypadek....
...i jak Deleu, który strzelił bramkę w derbach?
przypominam ze Pestka w swoim debiucie byl rownie posrany, a mial troche wiecej czasu zeby ochlonac i pare razy kopnac, i to w meczu o pietruche, a tu gosc ledwo 2 razy pilke kopnal
no chyba ze Probierz go wpuscil zeby pokazac swiatu jakie szopki sie u nas odstawia..
no wiec luzik Panowie wrzućcie ;)
[quote='Aston1906' pid='1261593' dateline='1500148543']
[quote='focus' pid='1254764' dateline='1498251761']
Czy to będzie wynalazek? Oj niewiem dzisijszy trenig pokazał że to nie jest chłopak z pierwszej łapanki.Dobry fizycznie bardzo dobrze ułożona lewa noga do tego nie naganny technicznie kordynacyjnie też ok.Może to być dobry strzał
[/quote]
[/quote]
Można siè pomylić .Ilu fachowców się myli.Inaczej wyglądał na treningu a teraz po pierwszym występie lipa.Może się mylę i odpali ale na to niewygląda.
Źle wszedł w ciężki mecz, ok rozumiem. Nie musiał nas olśnić swoimi umiejętnościami w pierwszym meczu ale jak widzę chłopa, który przybywa na boisku od 8 minut i wraca za zawodnikiem Piasta żółwim tempem to mnie szlag chce trafić. Nie uronił jeszcze kropli potu i "goni" skrzydłowego Piasta truchtając za nim a Pestka niemal płuca wypluwa i kasuje akcje. I tu jest różnica, pomijając rozważania czy Pestka zagrał źle czy dobrze, walczył cały mecz, pokazał że mu się chce, zostawił sporo zdrowia na boisku i za to ma u mnie szacunek. A Sowah? Sowah zrobił sobie przebieżkę po murawie i do widzenia. Jak tego nie zmieni to niech nikt się nie dziwi, że ludzie będą go krytykować.
Dokładnie! Nic tak nie wkuriwa człowieka jak taki typek wchodzi na koniec i nawet mu się biegać nie chce...to jest lekceważenie Klubu, sztabu trenerskiego a przede wszystkim nas kibiców. Daltego powinien się ogarnąć albo byc wyjebany na zbity pysk
[quote='focus' pid='1262106' dateline='1500280829']
[quote='Aston1906' pid='1261593' dateline='1500148543']
[quote='focus' pid='1254764' dateline='1498251761']
Czy to będzie wynalazek? Oj niewiem dzisijszy trenig pokazał że to nie jest chłopak z pierwszej łapanki.Dobry fizycznie bardzo dobrze ułożona lewa noga do tego nie naganny technicznie kordynacyjnie też ok.Może to być dobry strzał
[/quote]
[/quote]
Można siè pomylić .Ilu fachowców się myli.Inaczej wyglądał na treningu a teraz po pierwszym występie lipa.Może się mylę i odpali ale na to niewygląda.
[/quote]
Nie no spoko, jasne, że każdy się myli, bardziej mnie uderzyła skrajność przedstawionych w krótkim okresie opinii :)
To jest dość powszechne nie tylko na tym forum, ale ogólnie. Ot, łaska kibica na pstrym koniu jeździ ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)