Kamil został twarzą Derbów. Trochę się boję że się zagotuje jeszcze przed meczem i skutek będzie podobny jak ostatnio, choć doświadczenia już ma sporo więcej.
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
Rock, jak się Kamil będzie bać, to nic z niego nie będzie. Trzeba zaryzykować, bo tak się rodzą wybitni piłkarze. Ja się ,martwię, że Wójcicki teraz słabo gra i na Miro nie można w pełni liczyć.
Nie chodzi o strach tylko o przemotywowanie.
Pestka nie robi na mnie wrażenia zawodnika, który się jakoś wyjątkowo spina.
dokładnie, on ma taki luz jak wcześniej Klich czy Kapustka
będą z niego ludzie
Nie winiłbym go za kartki w derbach, bo najbardziej zawalił sędzia. Te faule nie wynikały ze spięcia ani słabej gry, tylko braku cwaniactwa polskoligowego, które polega na tym, że kartek nie dostaje się za faule, tylko za decyzje sędziego preferującego gts lub cwks. Pestka widział faule gtsu, więc myślał, że taka gra jest dozwolona. Probierz powinien zareagować wcześniej, a on raczej wyciągnął z tego wnioski i nie powinien powtórzyć błędu.
Pestka to na razie jedyny plus Probierza.
[quote='Żarko' pid='1293537' dateline='1512610628']
Pestka to na razie jedyny plus Probierza.
[/quote]
Sz Drewniak też sobie radzi
...i Deja.
i Hernandez
I Krystyna z gazowni...
Brawo Mlody!!!
Jestes jedynym zawodnikiem ktorego ze szczerego serca mozna pochwalic za gre!!! Brawo!!Kolejny mecz naprawde BARDZO DOBRY!!!
Brawo Kamil.
ciekawe kiedy go stracimy.
boję się, że już latem
No, no, dobry meczyk. [size=small]Najlepszy z drużyny.[/size][size=small] Robi wrażenie![/size]
Żeby wytrzymal cisnienie w meczu z milicjantami.
Nie chciałem zapeszyć ale dobry mecz odważnie ,bez cykora szczególnie ten wślizg w 1 poł.,fajne odbiory -jest moc,jest potencjał do wykorzystania.
A gdyby nie kontuzja Sowaha to gniłby dalej na ławie .
Kamil tylko nie złam nikomu nogi w środę .
eee tam, łam tak, żeby sędzia i Var nie widzieli :P
On ciśnienie wytrzyma na bank,pokazał to mimo czerwonej kartki na reymonta.
Pytanie czy reszta wytrzyma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)