Zawsze można przedłużyć za rok a na marginesie - brawo Kamil , pracuj i rob dalsze postępy .
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
- Edytowany
[quote='ziper' pid='1264143' dateline='1500803211']
Chciałem zapytać czy to jest chłopak z ekipy Kapustki? Co przegrali dość sporo w finale z GTS-em w finale mistrzostw polski juniorów?
[/quote]
Szanowny Kolego!
Kiedy psy wykonywały gwał na naszych sierotkach, to kolega Kapustka siedział na trybunie, a malutki Kamilek stał za bramką w Progresie, bo był jeszcze za słabiutki na młodszych juniorków.
PS
Za zgodą redaktora gargamela (90 min) udostępniam Ci skład z tego meczu - mozna zobaczyć, kto z nich zrobił "kariere".
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1049498
Pozdrawiam!
Gwoli ścisłości Kamil nic nie przedluzal tylko podpisywał swój pierwszy profesjonalny kontrakt. Jak utrzyma formę to się da chlopu podwyżkę po sezonie.
[quote='Churchill' pid='1264226' dateline='1500814171']
Szanowny Kolego!
Kiedy psy wykonywały gwał na naszych sierotkach, to kolega Kapustka siedział na trybunie, a malutki Kamilek stał za bramką w Progresie, bo był jeszcze za słabiutki na młodszych juniorków.
PS
Za zgodą redaktora gargamela (90 min) udostępniam Ci skład z tego meczu - mozna zobaczyć, kto z nich zrobił "kariere".
Pozdrawiam!
[/quote]
Warto jeszcze zwrócić uwagę na arbitra , który prowadził ten mecz .
[quote='Churchill' pid='1264226' dateline='1500814171']
Szanowny Kolego!
PS
Pozdrawiam!
[/quote]
Tak w formie żartu zobaczcie sobie z tego raportu kto wtedy młodym sędziował ::D może coś w tym było, że ten sędzia wtedy prowadził spotkanie i skończyło się takim wynikiem :P
Dziwne, ale temu kucykowi Pyrdkowi kontrakt na 5 lat Zieliński załatwił - a Pestce nie potrafił.
Mlody....brak slow...Ogladac tak zapierdzielajacego zawodnika to naprawde jest przyjemnosc! Dajesz rade naprawde!!Walcz,trenuj i graj jak najlepiej a bedzie z Ciebie Cracovia miala naprawde ogromna pocieche jak i oczywiscie my zwykli ogladaczo-paczacze kibice!!!
Brawo!
10 dni później
Jeszcze dużo pracy przed nim ,jeszcze dużo błędów popełni ale ma duże papiery na granie.
"Kamil Pestka niespodziewanie wdarł się do pierwszego składu Cracovii.
Bardzo się cieszę, że mogę grać i zdobywać niezwykle cenne doświadczenie. Ale nie popadam w samozachwyt, bo bardzo długa droga przede mną. To dopiero początek może jakiejś kariery. Na razie muszę ciężko pracować i pokazywać, że miejsce w składzie mi się należy
Poprzedni sezon, w zdecydowanej większości Pestka spędził w IV-ligowym zespole rezerw. Dlatego największą trudnością dla niego, po błyskawicznym przeskoku do ekstraklasy, było tempo gry. – Jest zdecydowanie wyższe, ale do tego już się zdążyłem przyzwyczaić. Muszę jednak pracować nad przygotowaniem fizycznym. Tu mam największe braki – twierdzi urodzony w Krakowie zawodnik. Karierę zaczynał w lokalnym Prokocimiu, a Pasy wypatrzyły go, gdy był w gimnazjum i występował w Progresie. Resztę Pestka zawdzięcza ciężkiej pracy. – Byłem w pewnym stopniu zaskoczony, że od razu dostałem szansę, ale bardzo się starałem. Dzięki pracy zaszedłem do ekstraklasy i tylko dzięki niej mogę się w niej utrzymać – podkreśla zawodnik, który sport ma w genach. Jego dziadek był bowiem piłkarzem ręcznym Hutnika Kraków.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,kamil-pestka-wywalczyl-miejsce-w-skladzie-cracovii,artykul,803871,1,1059.html
Niewielu kibiców spodziewało się, że mamy tak dobrego młodego obrońcę. Mecz z Koroną powinien go tylko zmobilizować do jeszcze cięższej pracy.
8 dni później
0;1 gola w 93 minucie strzela Pestka
Tak wiemy, z autu z naszej polowy:-D
Dziękujemy za przegrane derby!
Strzelił dzisiaj dwa.. tyle że dla sąsiadki :(
Dzięki, Kamil.
[quote='PrzemoWZG' pid='1269876' dateline='1502569665']
Wypierdolic go kurwa..nawet na wakacjach wszystko spierdolą...
[/quote]
Nie wypierdolić tylko opierdolić - nie można tak grać. To nie jest jego taki pierwszy mecz. Idiotyczne ostre wejścia
- Edytowany
Kamil brawo, ogólnie poza kartką dobry mecz. Nie mam nawet pretensji, że tę kartkę dostałeś, bo młody jesteś i nie masz doświadczenia. Jeśli mam jakieś pretensje, to że tej Małeckiej kurwie nogi nie urwałeś.
Graj dalej i rozwijaj się, ku chwale Cracovii.
Nie zaszczujcie chłopaka, każdemu zdarzają się błędy, zwłaszcza w fazie nauki.
co Wy się chłopaka upierdoliliście? spadajcie do tematu Szczepaniaka
Bardzo dobry mecz Kamila. Powiedziałbym nawet, że najlepszy w karierze. Kartki typowe dla żółtodzioba. Przed drugą powinien być zdjęty. Nie został. Przypalił się. Dajcie mu spokój. Wiecie jak on się teraz czuje?
Kamil! Jeszcze pokażesz, że będziesz wielki. Jesteś pasiakiem, więc jestem z Tobą.
Gość nam przegrywa drugi mecz z rzędu. Nikt się nie czepia to sa fakty.
[quote='kasior' pid='1269938' dateline='1502570870']
Gość nam przegrywa drugi mecz z rzędu. Nikt się nie czepia to sa fakty.
[/quote]
Z Górnikiem nie zagra i zobaczymy jak to będzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)