Czy naprawdę uważacie że Hołota to inna półka niż Drewniak ?
Jeśli tak to nie mam już pytań.
-
-
Przygotowania do sezonu 2017/2018
Tak
Zdecydowanie tak.
Santo, chyba nikt nie negował jego umiejętności, tylko chęć przyjścia do Cracovii. Skoro wzięła go Pogoń to do nas też mógł przyjść i właściwie [b]powinien[/b].
Więcej gier, większa wszechstronność, doświadczenie, natomiast piłkarsko w mojej skromnej niefachowej ocenie ten sam poziom.
Ba, mam graniczące z pewnością przekonanie że Drewniak w rękach Probierza stanie się duzo lepszym graczem niż Hołota po lekcjach u Skorży.
Konserwo - Drewniak może grać na 1 pozycji. Hołota na 2. Mamy obecnie problem z pozycja stopera? No to jest Malar, Helik i Hołota. Na DP, byłby Miro, Kanach, Dimun i Hołota - mamy w miarę porzadnie zabezpieczone 2 pozycje. I możemy brac zawodników na inne.
Widzisz..za Zielińskiego były wakaty na skrzydłach i musieli grać tam napastnicy, którzy na tej pozycji nie umieli grać, więc na pozycji ŚO, grałby zawodnik, który OGARNIA tę ważną pozycję (i nie zagra tak katastrofalnie jak Miro z Sosnowcem w PP czy Dąbrowski z Piastem za Stawowego)
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1257482' dateline='1498920018']
[font=Arial Black]Kto się śmiał? Chyba tylko Kruszyna.[/font] Holota to kawał grajka na dp. Z musu może grać na stoperze a jak trzeba to i na innych pozycjach. Taka dużo lepsza wersja Szeligi. To że go nie braliśmy oznacza tylko tyle że jesteśmy glupcami
[/quote]
Ale pyyyerdolisz.... Wskaz mi w ktorym miejscu specu od bulbulatorow kwantowych sie smialem z Holoty?? W ktorym i gdzie??
Smialem sie ze Gargamel caly czas o nim pisal kiedy jeszcze gral w Arminii i bylo niewykonalne sciagniecie grajka...... pozniej nawet pisalem zeby Gargamel wsiadal w autostopa i jechal po niego bo stracil miejsce najpierw w skladzie a pozniej wogole nawet w 18 meczowej....
Nigdy nie napisalem ze to slaby grajek...wiec skoncz pyyyerdolic kocopoly i przyjebaj sie do swojej b.... a do czego chcesz tylko spore gwozdzie wez....
[quote='Miszczu2007' pid='1257491' dateline='1498921150']
Zdecydowanie tak.
Santo, chyba nikt nie negował jego umiejętności, tylko chęć przyjścia do Cracovii. Skoro wzięła go Pogoń to do nas też mógł przyjść i właściwie [b]powinien[/b].
[/quote]
Ale może nie chciał...
Kruszyna wmawiales ludziom ze nie da się go ściągnąć. A jak się okazuje dało się. Może Tabisz Ci uwierzył dlatego nie gra u nas tylko u sledziow
- Edytowany
Dokładnie i Kubuś przeczytał moje posty wziął sobie do serca i przekazał geenralowi że Kruszyna pisze ze że jest nie do wyjecia to ni3 staramy si3 o Holote...
Potter wierzy w siłę forum więc ja też
czyli przysłowiowe pretensje do garbatego, że ma dzieci proste.
[quote='konserwa' pid='1257484' dateline='1498920315']
Czy naprawdę uważacie że Hołota to inna półka niż Drewniak ?
Jeśli tak to nie mam już pytań.
[/quote]
Uczciwie to bardzo ciężko ocenić . Drewniak miał nienajgorszy sezon w Łęcznej -był często chwalony przez komentatorów C+, Hołoty dawno nie widziałem , nie wiem w jakiej jest formie , jest bardziej uniwersalny .
[b]Wszystko ładnie pięknie tylko kto będzie strzelał bramki dla Cracovii?![/b] W tamtym sezonie robili to głównie Budziński, Covilo i Piątek a i tak w większości meczów mieliśmy ogromne problemy ze zdobyciem więcej niż jednego gola! A teraz po odejściu Budzika i Cetnarskiego brakuje ofensywnego pomocnika i Covilo nie jest w pełnej dyspozycji po kontuzji - więc pozostaje tylko Piątek, który bez podań z drugiej linii też niewiele zdziała. Zakładając nawet, że Estończyk coś zdziała to i tak o wiele za mało!
[b]Cracovia potrzebuje wzmocnień w ofensywie, w pomocy i na skrzydle, potrzebuje graczy umiejących uderzyć z daleka bo bramki same się nie strzelą.[/b]
Strzelców, strzelców i jeszcze raz strzelców! Strzelców z daleka i bliska! Strzelców w ataku i pomocy! Oto czego potrzeba obecnie Cracovii!
Jeśli pod tym kątem nie zostaną dokonane wzmocnienia to czeka nas powtórka z rozrywki czyli rozpaczliwa walka o utrzymanie.
Ważne aby się odpowiednio przygotować do sezonu! [url=https://www.youtube.com/watch?v=ObxaJNiXk8k]https://www.youtube.com/watch?v=ObxaJNiXk8k[/url] - polska myśl szkoleniowa! :D
[quote='farciarz2' pid='1258101' dateline='1499165069']
[b]Wszystko ładnie pięknie tylko kto będzie strzelał bramki dla Cracovii?![/b] W tamtym sezonie robili to głównie Budziński, Covilo i Piątek a i tak w większości meczów mieliśmy ogromne problemy ze zdobyciem więcej niż jednego gola! A teraz po odejściu Budzika i Cetnarskiego brakuje ofensywnego pomocnika i Covilo nie jest w pełnej dyspozycji po kontuzji - więc pozostaje tylko Piątek, który bez podań z drugiej linii też niewiele zdziała. Zakładając nawet, że Estończyk coś zdziała to i tak o wiele za mało!
[b]Cracovia potrzebuje wzmocnień w ofensywie, w pomocy i na skrzydle, potrzebuje graczy umiejących uderzyć z daleka bo bramki same się nie strzelą.[/b]
Strzelców, strzelców i jeszcze raz strzelców! Strzelców z daleka i bliska! Strzelców w ataku i pomocy! Oto czego potrzeba obecnie Cracovii!
Jeśli pod tym kątem nie zostaną dokonane wzmocnienia to czeka nas powtórka z rozrywki czyli rozpaczliwa walka o utrzymanie.
[/quote]
Uważam że na chwile obecna większy problem to obrona.
Przy braku ofensywnych graczy w pomocy potrafiących strzelać z dystansu, braku zawodnika umiejącego wykonywać strzały z rzutów wolnych, braku reżysera gry ja bym nie lekceważył problemów Cracovii w ofensywie!
Będzie jutro transmisja z sparingu z Zagłębie L.?
Ten mecz powinien pokazać w którym miejscu jest już drużyna Cracovii,Stokowiec penie zrobi "sprężare" na Probierza tak jak to zrobił Skorża
[quote='paluch' pid='1258192' dateline='1499198990']
Będzie jutro transmisja z sparingu z Zagłębie L.?
Ten mecz powinien pokazać w którym miejscu jest już drużyna Cracovii,Stokowiec penie zrobi "sprężare" na Probierza tak jak to zrobił Skorża
[/quote]
Tak, na YouTube
Jak zrobi taką sprężarę jak Zieliński z Piastem, to możemy wystawić rezerwy i poprawić morale.
Sorki, MSPANC ;)
O której jest sparing ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)