Tylko uważajcie żeby wam Stasek wcześniej tego dresu nie wziął ;) będzie miał na zmianę z dres em św. Wojciecha :) :D
-
-
Cracovia - Piast 02.06 (piątek) 20h30
Ja rozumiem szyderę i cenię poczucie humoru ale serio chcecie Dimuny i Cunty oglądać? Mityczne ogrywanie zawodników guzik daje jeśli wymienia się pół składu na raz.
Mecz Cracovii to nie szopka. Ma grać najmocniejszy skład o zwycięstwo, obronę obecnego i tak marnego miejsca i parę złotych dla klubu.
@KruszynaKSC
Mam takie nieodparte wrażenie, że Tobie chyba kiedyś Stawowy nie zapłacił za kurs :huh:
[quote='gronix' pid='1246625' dateline='1496095884']
Ja rozumiem szyderę i cenię poczucie humoru ale serio chcecie Dimuny i Cunty oglądać? Mityczne ogrywanie zawodników guzik daje jeśli wymienia się pół składu na raz.
Mecz Cracovii to nie szopka. Ma grać najmocniejszy skład o zwycięstwo, obronę obecnego i tak marnego miejsca i parę złotych dla klubu.
[/quote]
Nie chodzi o Dimuna czy Cunte. Chciałbym, aby zagrali ci, którzy będą u nas po wakacjach. Chciałbym, by zagrali ci, którym zależy, żeby się pokazać. Mecze ostatniej kolejki, gdy gra się "o nic" są nudne. Trudno jest zawodników zmotywować, a myślę, że są zawodnicy, którzy z motywacją na taki mecz nie mieli by problemu. O Dimunie wiem niewiele, a o Cuncie nic, nie wiem, czy akurat oni powinni zagrać, ale jak mam patrzyć kolejny raz na tych, którzy więcej potrafią, ale im się nie chce, lub boja się o zdrowie, to jednak wolę oglądać tych, którym się chce i którym zależy.
leszeczku, Dimun zagrał wystarczająco dużo, żeby wyrobić sobie o nim zdanie.
on nawet biegać nie potrafi.
również kilka minut obserwacji Kanacha, to jak się porusza, ustawia, co robi z piłką pozwala na wysunięcie tezy, że będzie co najmniej solidnym ligowcem.
Cunty nigdy nie widziałem na boisku
Powtarzam, nie chodzi mi o Dimuna. On stał się tylko symbolem - przedmiotem słownych przepychanek (swoją drogą daleki jestem od tak kategorycznych stwierdzeń jak Twoje, Steblecki też według wielu "nawet biegać nie potrafi"). Nie chciałbym, by w tym meczu wyszło na boisko ileś tam zblazowanych, obrażonych na korpo gwiazdeczek, mających w 4 literach kibiców, tylko po to by kolejny raz przejść obok meczu.
Mylisz sie Maku- bardzo chce żeby Zieliński wystawił tych graczy. Boje sie ze Zieliński moze obawiać sie kompromitacji nawet z przeciętnym o nic grającym Piastem.
Na forum powstają legendy o czarodziejskich piłkarzach, na których jakiś trener z niewiadomych przyczyn sie uparł. Żaden z nich, żaden nigdy nie grał pózniej nawet w średnim klubie. Życie zweryfikowałby takie wyobrażenia- przynajmniej u w miarę obiektywnych kibiców.
Nawet jeśli ci piłkarze o których tak zażarcie dyskutujemy są słabi - to chciałbym wreszcie się o tym przekonać na własne oczy .Za przykład niech posłuży Karaczanakow - piłkarz ten od trenera dostawał tyle szans , że do dziś nie wiem czy gość potrafi grać w piłkę czy nie .
[font=Arial Black]Witam serdecznie... :--)[/font]
[font=Arial Black]Bardzo prawdopodobnym jest, że jedenastka z Piastem będzie wyglądała "eksperymentalnie", sporo zawodników "nie chce już grać, czekają na wolne".[/font]
...bzdura powtarzana wielokrotnie staje się groteską...trenują ci co są zdrowi...co niektórzy chcą się pożegnać z kibicami.
W/w trolla za drzwi.
Spokojnie będzie 5:0 (tak samo obstawiałem we Wrocławiu - dla nas oczywiście). Jakub na pewno nakazał im walkę o 12-te miejsce (lub 13-te, bo i Arka nas może wyprzedzić). Zawsze to więcej kasy z Canal + :)
Panowie, ja tylko pisze to, co usłyszałem wczoraj od jednego z piłkarzy...
Od którego konkretnie?
Jak masz pierdy puszczać to w swoją poduszkę.
Nie musisz smrodzić w całym pokoju.
[quote='szuwarek' pid='1246755' dateline='1496147531']
...bzdura powtarzana wielokrotnie staje się groteską...trenują ci co są zdrowi...co niektórzy chcą się pożegnać z kibicami.
[/quote]
Z niektórymi kibice chcą się pożegnać ;-)
[quote='pigface_' pid='1246762' dateline='1496152103']
Panowie, ja tylko pisze to, co usłyszałem wczoraj od jednego z piłkarzy...
[/quote]
...widocznie to był pseudo piłkarz...rzemiecha wykonuje swoja pracę do końca
[font=Arial]Przepraszam, nie miałem pojęcia, że nie wolno pojawić się tutaj i odzywać...[/font]
[font=Arial]Że normalna wypowiedź jest od razu traktowana jako bajka wyssana z palca, a człowiek jako troll...[/font]
Teraz już wiesz
szuwarku, a cóż to za eksklusywizm?
Jak ktoś napisał pierwszy post na Forum to od razu jest trollem ? No wolne żarty, derfinicja się kłania. Troll nie tylko mnoży posty do kilkunasty tysięcy ;) ale często skupia się na wywoływaniu sporów i zbędnych kłótni. Walczmy z trollingiem (to masz 100% racji), ale zaczynając od siebie.
A merytorycznie, pierd czy nie pierd, jest to jedna z możliwości w dodatku bardzo prawdopodobna. Sam będąc trenerem postawiłbym na eksperyment, zwłaszcza mając w perspektywie dalszą pracę z tymi ludźmi.
...właściwie to powinienem Cie obrazić, tylko po co? nawet wyszukane słowa Ci nie pomogą...
[quote='szuwarek' pid='1246773' dateline='1496153609']
...właściwie to powinienem Cie obrazić, tylko po co? nawet wyszukane słowa Ci nie pomogą...
[/quote]
Jeśli czujesz taki imperatyw, cóż poradzę, obrażaj waść?
Obraza i tak się zdewaluowała w tych pokręconych czasach. Po dawnemu mógłbym przynajmniej zażądać satysfakcji, lub ogłośić Cię w przypadku odmowy, człowiekiem bez honoru, a teraz ?
Tyle Twego, co sobie popiszesz.... i to się IMHO nazywa trollingiem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)