[b]Brawo za 3 punkty[/b]. Uwierzyłem że wygramy chyba dopiero w 96-tej minucie.
-
-
Cracovia - Arka 8.05.2017. godz18.00
Ch**owo ale stabilnie ... styl nie powala ale punkty sa i to najwazniejsze. Na tle Arki to nasi walczyli jak gladiatorzy.
BRAWO !
wielka szkoda ze tracimy Piątka na mecz z płockiem ;/
Brakło wyrachowania u Krzyśka. Wystarczyło zwinąć się z bólu po kopnięciu Szwocha i pewnie byłaby czerwień.
Pasuje w Płocku ustawić się defensywnie.. I zdobyć chociaż tam 1 punkt. Szkoda ze Piątek nie zagra bo zawsze to większe pole manewru..
A może w końcu Szczepaniak zagra na "szpicy"i zostanie wykorzystany z kontry?
Ja bym tego Vestenickiego wystawił . A wie ktoś ile Kuba będzie pauzował ?
Nareszcie przewaga na boisku udokumentowana 3 punktami,śmiem twierdzić że jeszcze 6 punktów i śpimy spokojnie.
BRAWO CHŁOPCY :)
Poziom...lepiej nie pisać. Dobrze, że wygrali.
Nie wiedziałem, że to napiszę..ale Piątek i Dąbrowski najlepsi w naszych szeregach. Mam wielką nadzieję, że klub odwoła się od jego żółtej kartki. Kurde..chyba gościa polubiłem..Gra prawie jak Abbott ;)
Co do Arki..Nie wydaje mi się żeby przeszli koło meczu. Grał praktycznie cały skład z finału PP, może jeszcze czują "w nogach"? Tylko Zbozień i Zarandia nie zagrali w pierwszym składzie (ten pierwszy w ogóle nie zagrał) w finale PP. Ale Szwoch czy Bożok to..parodie piłkarzy. Szkoda tego chłopaka Błąda, co doznał przykrej kontuzji.
Sędzia..Cóż bramki Piątka nie uznał (tej ze spodenkami..kuriozum) i dał mu żółtą kartkę. Czyżby spisek?
[quote='szuwarek' pid='1238012' dateline='1493710967']
Historia spotkań:
1. 1964/65 II liga MZKS Gdynia 1:1 Cracovia
2. 1964/65 II liga Cracovia 3:0 MZKS Gdynia
3. 1965/66 II liga Cracovia 0:0 MZKS Gdynia
4. 1965/66 II liga MZKS Gdynia 3:1 Cracovia
5. 1967/68 II liga Cracovia 0:0 MZKS Gdynia
Wyjątkowo mi w tym roku hulają kupony...typuje nasze zwycięstwo (2-1 lub 3-2) :)
[/quote]
Wyniku nie trafiłem, ale wygrana po mojej stronie...będzie jak znalazł na emeryckie wakacje :)
Kurde , coś w tym jest ,96 minuta, prowadzimy 2:0, a ja się boje czy dowieziemy..................
Aleś wydygany Kajak :)
Ja się przestałem lękać gdzieś w połowie, czy może pod koniec 94 min.
[quote='gargamel9998' pid='1239634' dateline='1494268275']
Nie wiedziałem, że to napiszę..ale Piątek i Dąbrowski najlepsi w naszych szeregach. Mam wielką nadzieję, że klub odwoła się od jego żółtej kartki. Kurde..chyba gościa polubiłem..Gra prawie jak Abbott ;)
[/quote]
No cieszę się gargamelu, że w końcu dojrzałeś do tych słów, a Krzysiek Piątek jak to przeczyta to będzie wniebowzięty nawet pomimo tego że oba gole strzelił przodem do bramki :)
Zwróć jeszcze uwagę na Vestenickiego, nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba Ty się upierałeś że należy go wystawiać na szpicy. Widziałeś co nawyrabiał na tej szpicy w 88min - gra tyłem do bramki mu nie wychodzi jeszcze :)
Piątek dostał żółtko za odepchnięcie pierdolniętego Szwocha
tak na marginesie, już podczas meczu w Gdyni zauważyłem, że ten Szwoch gra z pianą na ustach.
Poziom dno, ale najważniejsze punkty. Właściwie to mam tylko nadzieję, że jak się utrzymamy, to nikt nie powie, że ok, to teraz tylko kosmetyczne zmiany i jedziemy kolejny sezon. Nie, tutaj potrzeba poważnych zmian, obojętnie czy spadniemy czy się utrzymamy. Drużyna gra tragicznie i dzisiejsze 3pkt. tego faktu nie zmienią.
[quote='konserwa' pid='1239647' dateline='1494269348']
[quote='gargamel9998' pid='1239634' dateline='1494268275']
[/quote]
No cieszę się gargamelu, że w końcu dojrzałeś do tych słów, a Krzysiek Piątek jak to przeczyta to będzie wniebowzięty nawet pomimo tego że oba gole strzelił przodem do bramki :)
Zwróć jeszcze uwagę na Vestenickiego, nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba Ty się upierałeś że należy go wystawiać na szpicy. Widziałeś co nawyrabiał na tej szpicy w 88min - gra tyłem do bramki mu nie wychodzi jeszcze :)
[/quote]
Ale Vestenicky byłby dobrym uzupełnieniem jako 2 napadzior (obok Piątka, bądź Szczepaniaka). A Krzysiek raczej musiał strzelić przodem do bramki. Chyba że wsadziłby swojaka, albo jakąś przewrotę ::D
Ale część forumowiczów upierała się (i na to również proszę byś zwrócił uwagę konserwo), że miejsce Vestenicky'ego jest na skrzydle, gdzie grać kompletnie nie potrafi.
Uff, jak dobrze, że ten mecz się skończył. Pewnych rzeczy chyba nigdy nie zrozumiem. Dwie drużyny balansujące na krawędzi, a tak z 80 % grajków rusza się na boisku jakby za karę...
Gratulacje.
Nie za wynik, bo tak słabej drużyny na Kałuży w tym roku nie było (a myśmy z nimi stracili 5 punktów). Chociaż gdyby w 13 minucie ta melepeta z Arki zamiast podać Sandomierskiemu z 10 m, strzelił do bramki - różnie mogłoby być.
gratulacje za to, że prowadząc 2:0 w 90 minucie dowieziono ten wynik do końca. Więc jednak można ;)
a s(ędzia)Raczkowski znów dał popis
Mam wrażenie, że koszulki naszych po meczu nawet nie pachną. Dzięki za walkę, super chłopaki, Jaaaaceeeeeek Zieeeeliński musi zostac. Cudownie trafił z formą na decydujące mecze, fachura. Skrzydła super super, gra w trójkącie też. Obrona na zero, git. Są jeszcze małe niedciągnięcia ale za dwa mecze będzie dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)