Ale pajace, ha ha ha, wyp..., z Cracovii, jak się Wam nie chce grać ! [ANGRY FACE]
-
-
[27] Wisła Płock - Cracovia - 1 kwietnia 18:00
Tak na marginesie. Dziś wszystkie bramki zawalił Polakobrazylijczyk. Może poza drugą,. którą zawalił wyłącznie w oczach "arbitra"
Całkowity brak pomysłu na grę. Całkowity brak woli zwycięstwa przekładającej się na zaangażowanie w grę.
Wniosek - trener do wy...miany
- Edytowany
Pilkarze sa tyle samo winni co trener i tyle w temacie. Moze przyjsc Guardiola a oni dalej beda grac taka kaszanke co teraz ...
@"leszeczek"
"mógłby" - ale nie musi :D zreszta ciekawe ile ta swiezosc by trwala.
Trener motywator, ze świeżym pomysłem mógłby odmienić oblicze drużyny
[quote='Dzeta' pid='1230760' dateline='1491070158']
[quote='link' pid='1230703' dateline='1491068105']
Sa tu jeszcze jacys optymisci, ktorzy maja nadzieje na utrzymanie w tym sezonie? Bo jezeli tak, to naprawde chcialbym sie dowiedziec na czym na nadzieja sie opiera. I jakie to 2 inne druzyny w tej lidze sa od nas slabsze.
[/quote]
Tak, ja mam. W tej chwili opieram ją przede wszystkim na podziale punktów i na tym, że przy tych 7 meczach zaczyna się jakby nowe rozdanie. Przy okazji, dalej uważam, że podział punktów jest idiotyzmem.
Drugie opieranie jest takie, że mamy naprawdę nieziemskiego niefarta i wybitnie wrednych sędziów (albo umiejętnie drukujących - przy drużynie której nie idzie odpowiedni gwizdek w odpowiednim momencie może ułożyć mecz - i w kilku ostatnich meczach tak było) - jeśli nie drukują, to może przestaną...
[/quote]
Tak, z tym ze do konca mamy 3 mecze, w tym z Jagiellonia i Legia wiec 2 wpi&*^le pewne, plus remis 1-1 ze Slaskiem wiec w momencie podzialu to my bedziemy miec kilka punktow straty do bezpiecznego miejsca, a z taka gra i stanem psychicznym naszych gwiazdorow to powodow do optymizmu za wiele nie ma. Ja tak jak ktos juz tu napisal sadze, ze oni juz mentalnie spadli.
Januszek odejdź razem ze swoim giermkiem z Kańczugi, taki syf to sobie w Comarchu możesz robić.
Jako kibice Cracovii zapewne wszyscy wierzymy ze utrzymać się uda, tylko jest jeszcze ocena obiektywna naszej gry i tu już nie jest tak rróżowo. Bo trzeba zadać sobie pytanie z kim my mamy wygrać tak się prezentując???
ten wynik trzeba szanować...
widać że zaraz wszystko odpali..
byli lepsi..
sztandary w obronie trenera należy wywiesić...
i luzik..
winni:
- sędziowie
- PZPN
_pech
Filipe
księgowy
murawa..
Wg trenera najlepszym zawodnikiem w drużynie był Kanach no kurwa rece opadają chociaż. ...prawie wogole go nie było więc nie miał za bardzo czego spierdolic i chyba dlatego był najlepszy
Trenerze miej honor kończ wasc wstydu oszczędź. ...
Po raz kolejny piłkarze udowodnili wyższość hokeja nad futbolem...
Trzeba ratować ligę, podziękować trenerowi natychmiast. I tak jest dwa tygodnie za późno...
[quote='Dorwas' pid='1230720' dateline='1491068664']
Czy ma ktos taczki?
[/quote]
proszę bardzo.
Taka zupełnie wystarczy (tania 57 zł i nmośność 130 kg)
http://allegro.pl/taczka-ogrodowa-taczki-mocna-80l-budowlana-ocynk-i6040399233.html?reco_id=ab485f9b-170d-11e7-8af0-02a9bacf69d9
- Edytowany
[quote='zubereg' pid='1230810' dateline='1491073059']
Trzeba ratować ligę, podziękować trenerowi natychmiast. I tak jest dwa tygodnie za późno...
[/quote]
trzeba było nie robić ze mnie wariata jak to pisałem :P
a o tym, że Profesor [b]zawsze[/b] zmienia trenera o miesiąc za późno (znając życie poczeka jeszcze tydzień, gdy po porażce z maliniakami będziemy liderem od tyłu) - też pisałem. To wtedy TWA zrobiło ze mnie głupka, a sterby wariata
Z kolegi gargamela też robiono wariata
Dziękuję ;)
aha, wbrew docinkom niektórych - wcale mnie obecna sytuacja nie cieszy. Takie schadenfreunde
[quote='lolo' pid='1230790' dateline='1491071936']
Wg trenera najlepszym zawodnikiem w drużynie był Kanach no kurwa rece opadają chociaż. ...prawie wogole go nie było więc nie miał za bardzo czego spierdolic i chyba dlatego był najlepszy
[/quote]
Ale Kanach jest defensywnym pomocnikiem. On pracuje, by inni zbierali laury. Jak na debiutanta- całkiem przyzwoicie.
[quote='leszeczek' pid='1230769' dateline='1491070541']
Trener motywator, ze świeżym pomysłem mógłby odmienić oblicze drużyny
[/quote]
Tylko, że trener motywator musi wiedzieć o co gra. Najpierw określenie celu sportowego w dalszej perspektywie niż tylko utrzymanie, a potem wymiana trenera. Jeśli zatrudnimy kolejnego trenera ratownika, który jest w stanie efektywnie trenować zespół przez maks. 8-10 miesięcy, a potem wprowadza go w głęboki kryzys, to się wyrzygam. Bynajmniej nie po dżentelmeńsku.
[quote='lolo' pid='1230790' dateline='1491071936']
[/quote]
w dyplomatyczny sposób powiedział, że Kanach był do dupy, a pozostali jeszcze gorsi od niego...
A najgorsze jest to, że Wisla Płock zagrała dziś słabe spotkanie (nawet bardzo słabe).
[quote='farciarz2' pid='1230825' dateline='1491074473']
A najgorsze jest to, że Wisla Płock zagrała dziś słabe spotkanie (nawet bardzo słabe).
[/quote]
Ale na nas nawet to wystarczy żeby wygrać 3 bramkami
to, że ktoś jest od urodzenia słaby, jest obecnie bez formy, ktoś też może być poza klubem swoimi myślami...to już mnie nie martwi-od dawna mozna było to zauważyć. To, że nie ma zepsołu, najbardziej zobaczyłem w sytuacji po strzeleniu gola przez Stebleckiego- ZERO, ZERO pozytywnej reakcji, cieszenia się z gola, podbiegnięcia do strzelca... jakiś absurd! Kanach jedynie podniósł ręke do góry czy cos w tym stylu, reszta zero...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)