Rozrabiaka, miałeś się z dzieckiem pobawić :)
-
-
Lechia - CRACOVIA [23] - 25.02.17 sobota 18'00
Co kuswik przy piłce to faul
po meczu
i dowidzenia :(
- Edytowany
I po meczu. To błąd, że po stracie bramek przestaliśmy grać swoje.
Edit: I Malarczyk znowu nie pomógł.
Pierdolony paralityk, z głodu sie wywraca a chuj przybył gwizda każdą sytuację na korzyść betonów
Kurwa jebana mac!!!!!!!!!
obysmy sie utrzymali....
Malarczyk jest gorszy niż Źytko i Polczak razem wzieci
No i po zawodach..
Liczyłem, że z 4 znienawidzonej drużyny przywiozą 0-2 (serio, do przerwy liczyłem na taki wynik)..ale mi kurwa zjebaliście urodziny.. :@
wołąkiewicz z malarczykiem do wypierdolenia w trybie natychmiastowym
[quote='Villa_KS' pid='1222023' dateline='1488046459']
Spokojnie Panowie i tak o nic ciekawego nie gramy w tym sezonie ;) utrzymać się utrzymamy, a do pucharów nie wejdziemy :D
[/quote]
[quote='Leesior' pid='1222025' dateline='1488046478']
Rozrabiaka, miałeś się z dzieckiem pobawić :)
[/quote]
Cracovia to uzależnienie ;-)
To co gramy w 2 połowie to jest coś strasznego, aż żal patrzeć.
Ciekawe co NETOWI EKSPERCI napiszą . Przed meczem nasz trener nie miał najlepszej miny teraz już raczej wiadomo dlaczego.
Lechia ma BRAMKARZA,my mamy bramkarza. Co ma złapać,to złapie,co ma puścić to puści.
Kuciak co ma złapać to złapie,a co ma puścić,to połowę albo i więcej wybroni,
[quote='Rabarbar_1' pid='1222035' dateline='1488046670']
wołąkiewicz z malarczykiem do wypierdolenia w trybie natychmiastowym
[/quote]
Co masz do wolakiwicza? Od kilku meczy nasz najlepszy obrońca.
Nie da sie tego ogladac niestety. Oddac punkty, po tak zagranej pirewszej polowie to hanba. Steblecki, Malarczyk dramat. Szkoda tego meczu i to bardzo.
[quote='gargamel9998' pid='1222034' dateline='1488046658']
No i po zawodach..
Liczyłem, że z 4 znienawidzonej drużyny przywiozą 0-2 (serio, do przerwy liczyłem na taki wynik)..ale mi kurwa zjebaliście urodziny.. :@
[/quote]
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a zwłaszcza utrzymania się Cracovii w ekstraklapie.
przynajmniej hokeiści prowadzą 1:0. Ale... kopacze też prowadzili 1:0
Reżyser Budziński niech nakręci film p.t. "Piątek, Michalik i 9 melepetów"
niech ktoś stebleckiemu w końcu powie żeby zajął sie czymś innym jak kopaniem sie po czole czyt. graniem w piłke
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)