Boje sie..
-
-
Cracovia - Górnik Łęczna [18] - 04.12.16 niedziela godz1530
- Edytowany
Alez ta druzyna jest bezplodna ... prawie wszystkie strzaly nie celne... jak celne, to zablokowane albo w srodek bramki ....
Z Jedriska to taki skrzydlowy jak z Sandomierskiego ...
Piach Piach Piach ...
ps. Raczkowski to KU+AS ZLAMANY !
[b]Sraczkowski[/b]
Ale statystyki super 15 strzałów oooooooo przepraszam farfocli bo ostatnimi co mieli pojęcie o strzalach byli Pawlusinski Suworow Bojarski a teraz to tylko Budzik i tez nie zawsze bp potrzebuje dużo okazji aby mu cos weszli.
Może przynajmniej Steblecki za Jendriszka, żeby coś urozmaicić. Szkoda, że Karaczan nie łapie się do 18, nie rozumiem. Kontuzja znowu?
- Edytowany
W porównaniu do poprzednich męczy u siebie postęp , nie straciliśmy bramki
A ja glupi obstawilem, ze Cracovia wygra 1 polowe ... i sie przejechalem :-/
Grajcie ze szybko kurwa... ale to jest żenada..
Deleu musi odejść z Cracovii... jego strzały..
Nie potrafimy grać w obronie, zatraciliśmy łatwość gry w ataku, pomocnicy graja coś tam gdzieś tam. Chęć walki jest też gdzieś tam... Brak dokładności, Żenujaco jesteśmy słabi. Nie zasługujemy na wygrana.
Wyglada to na kwas między grajkami a trenerem.
Ojjjj Miro...
To jest kurwa dramat...
No chyba znów jakaś klątwa nad nami, tego nie da się oglądać...
mecz dwóch najsłabszych drużyn tej ligi na razie na remis.
Koniec tego kurwa.. czas na zmiany.. Ludzie psychicznie wysiadaja przy tych panienkach..
6 mecz pod rzad, bez zwyciestwa :@
- Edytowany
Moze mi ktos powiedziec o ChVj tutaj chodzi ???
Przeciez te kopacze nie chcialy wygrac tego meczu... i pytanie dlaczego ??
Jestem za tym zeby rozgonic tych kopaczy na 4 wiatry !
w derbach dostaniemy z 5 i Zielinski pewnie i tak poleci ... trudno
Co za żenujący mecz, współczuję nam wszystkim którzy na to patrzyli. Te wszystkie kopania po czołach, niedokładności, męczące.
no i gitara.
wreszcie punktujemy.
ta sama osoba ustala skład na derby, a na ławce za trenera robi Zieliński.
statystyki meczowe zajebiste.
bravo
Oni już nie wierzą. Snują się kurwa tylko po tym boisku praktycznie wszyscy, może oprócz Wojcickiego. Na boisku do 60 minuty najlepszy Adamczyk, później Steblecki coś tam wniósł.
Przykro, tak po ludzku..
- Edytowany
Królestwo za strzelca.
Z Termalica nie potrafimy grac i wygrywac - przegralismy
Z Leczna nie potrafimy grac i wygrywac - zremisowalismy
Derby - ???
tylko derbów żal
Nie rozumiem jak takie panienki mogą reprezentować nasz klub.. jebane kurwa cioty.. Nic nie potrafią zagrać jak należy.. tydzień w tydzień zjebany weekend przez nich.. nie oglądam derbów..
Cetnarski ani jednego celnego dośrodkowania i stoi w miejscu zamiast biegać, panienka.
Zieliński jak ma odrobine honoru to powinien sie podać do dymisji.
W zyciu nie widzialem takiej ilosci farfocli...patrz 29 sypseudostrzalow
A przeciwnik jeden i bramka
Powinni po treningach godzinami ćwiczyć strzelanie jak to dawniej bywało
Nawet komentatorzy w tv widzą ze trener chyba nie panuje nad sytuacją w drużynie nie umie ustawić składu dobrać taktyki pierwszy przykład to Szczepaniak który jeśli gra w ataku jest ok a trener ustawiając go na skrzydle robi jemu i drużynie krzywdę dlaczego nie potrafi zaryzykować i zagrać na dwóch napastników ?Z taką Łęczna się boi wiec chyba już nie zdąży bomam nadzieje ze go już nie będzie ...
[quote='młodyStrażak' pid='1203361' dateline='1480869111']
[/quote]
Szczerze ... jak Zielinski sie poda do dymisji to bedzie to kolejny triumf kopaczy ::)
Zielinski ustalil sklad jaki ustalil ... ale to ze pilkarz ktory cale zycie gra w pilke, nie potrafi kopnac jej z odpowiednia sila i celnoscia to zakrawa na skandal. Jak dla mnie to tu sie powinny posypac drakonskie kary ... i to nie finansowe .. o nie .... niech siedza na wielickiej od 8-16 jak przecietny obywatel i niech odbywaja wyklady jak nalezy grac w pilke .. a zeby ich jeszcze bardziej wkurwic to zatrudnic kołcza Majka .. i niech im tlucze do glowy jak "udoskonalic siebie". A na koniec kolos .. kto nie zda ... gra w II druzynie az zaliczy ! i 0 premii !
Ja dzis widzialem sabotaz ... i uwazam ze nie mozna przejsc nad tym do porzadku dziennego
Przykre to wszystko :(
Zgadzam sie slapi, jestem za dyscyplina itd tylko 1 - jaki jest powód by sabotować ? 2 - kto jest odpowiedzialny za transfery, przygotowanie fizyczne l?
[quote='Slapi1988' pid='1203368' dateline='1480869638']
[quote='młodyStrażak' pid='1203361' dateline='1480869111']
[/quote]
Szczerze ... jak Zielinski sie poda do dymisji to bedzie to kolejny triumf kopaczy ::)
Zielinski ustalil sklad jaki ustalil ... ale to ze pilkarz ktory cale zycie gra w pilke, nie potrafi kopnac jej z odpowiednia sila i celnoscia to zakrawa na skandal. Jak dla mnie to tu sie powinny posypac drakonskie kary ... i to nie finansowe .. o nie .... niech siedza na wielickiej od 8-16 jak przecietny obywatel i niech odbywaja wyklady jak nalezy grac w pilke .. a zeby ich jeszcze bardziej wkurwic to zatrudnic kołcza Majka .. i niech im tlucze do glowy jak "udoskonalic siebie". A na koniec kolos .. kto nie zda ... gra w II druzynie az zaliczy ! i 0 premii !
Ja dzis widzialem sabotaz ... i uwazam ze nie mozna przejsc nad tym do porzadku dziennego
[/quote]
Ale znaczna część tych kopaczy to wybór Zielińskiego
Wszyscy powinni poniesc konsekwencje ... Pan od transferow, Pan od przygotowania fizycznego i Pan Zielinski rowniez .. wcale go nie bronie !
A najbardziej smutne jest to ze po ostatnim sezonie miala sie rozpoczac zlota era Cracovii przy czym w LE zagralismy 2 mecze, Kapi odszedl a pieniadze z jego transferu juz sie pewnie rozplynnely :)
Nie wiem .. niech sie Filipiak martwi ... w sumie spasc do 1 ligi to by bylo cos :D
- Edytowany
Sam nie wiem co sądzić o dzisiejszym meczu , czy piłkarze są aż tak noeudolni czy grają przeciwko trenerowi ?
Kopacze nie chcieli? Nie, są braki techniczne, monotonna taktyka (gra na skrzydło, wrzutka na Czovilo... i nic), o której zmianę, czy też retusz, apeluję od dawna.
- Edytowany
no...
rzućmy kilka tez - cytując geniuszy ekspertów z tego forum z ostatnich 2 tygodni
- Zieliński to wybitny trener i nie należy nawet przez sekundę myśleć o jego zwolnieniu
- Piątek nie nadaje się do niczego, podobnie jak Wdowiak - za to Steblecki i Szczepaniak... (wiem - nie grał na swojej ulubionej pozycji, ale ktoś go tam ustawił)
- sRaczkowski to dobry, obiektywny i neutralny sędzia
- wszyscy co twierdzą inaczej - powinni dostać bana (były takie propozycje, mam skrinszoty) albo WNR
starczy. Teraz słucham
PS. Chciałem napisać jeszcze tezę o Miro, ale uświadomiłem sobie , że Miro był zupełnie sam , w miejscu, w którym do gts-u nędzy powinni być Polczak i ulubieniec trenera - Wołąkiewicz. Gdzie oni taka ich mać byli? Mieli czas wrócić, bo był aut
Do listy strat oprócz punktów można dopisać Jaroszyńskiego. Jako jednemu z niewielu się mu chciało, (a że nie wychodziło to inna sprawa) więc go skopali - bez reakcji sRaczkowskiego
Pogadamy o składzie? O wyborze pomocników i napastników? A może o przygotowaniu fizycznym? Taktyka nie taka?
Jaki ten football złożony, milion zmiennych do podniety dla kibiców i speców w TV....
A wszystko to jeden wielki CHUJ bo panowie piłkarze postanowili skupic sie na polityce personalnej zamiast grać i przez 90 minut kombinowali jak tu zrobić chujowy wynik. Za taki mecz powinni wszyscy dyscyplinarnie zostać wypierdoleni z 2-letnim zakazem wykonywania zawodu.
Siedzi człowiek 1,5h na zimnie i zastanawia się co tu się odwala, pilkarze sie chowaja, udaja podania, a jak juz przypadkiem strzelaja bramke tyo sami wyrownują żeby było zgodnie z planem...
Mam ochote wyjebać karnet do kosza, niezależnie od tego cz ytrener zostanie i czy w derbach dostaniemy wpierdol czy zagramy sobie koncercik.
AHA I JESZCZE NASZ MŁYN(ek) spiewajacy pod nosem wesole piosenki cały mecz... czy prowadzący dioping ma jakikolwiek kontakt z bazą?!
Czułem się jak w Kobierzynie.
[quote='Cinek Ksc' pid='1203354' dateline='1480868775']
Oni już nie wierzą. Snują się kurwa tylko po tym boisku praktycznie wszyscy, może oprócz Wojcickiego. Na boisku do 60 minuty najlepszy Adamczyk, później Steblecki coś tam wniósł.
[/quote]
co wniósł Steblecki? Podanie do bramkarza zaraz po wejściu, strzał Panu Bogu w okno z setki, niezliczoną ilość strat , po których szły kontry Łęcznej? (całe szczęście że to takie same patałachy jak nasi)
[quote='docent' pid='1203384' dateline='1480870886']
monotonna taktyka (gra na skrzydło, wrzutka na Czovilo...
[/quote]
Górnik Łęczna też tak grał... Przy czym u niech wrzutka na Covilo przyniosła bramkę ;)
PS. Żeby było jasne, nie mam do Covilo pretensji. Niefart. Podobnie jak niefart w 4 minucie, gdy po odbiciu piłki od Sasina to minęło minimalnie bramkę...
A dwa karne dla nas były wręcz podręcznikowe (pierwszy w 2 minucie, gdy piłka trafiła w rękę Pitrego poza tułowiem, a leciała w bramkę). Za to za rękę Sasina absolutnie nic być nie powinno, on miał ją przed tułowiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)