Rakoczemu przede wszystkim należy się szacunek, nie dał nigdy żadnych negatywnych sygnałów, jest w klubie od wielu lat. Nie wiemy, skąd jego słabsza forma, ale na pewno należy go wspierać, a nie z nim jechać jak z pierwszym lepszym najemnikiem.
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
Michał z powołaniem na młodzieżówkę.
ktoś próbuje pomóc przy transferze. miło
Kierunek znamy zatem :D
https://x.com/lekwaKSC/status/1828481728144376228
Mam nadzieję, że za co najmniej 2 bańki
fajnie, że się nauczył najważniejszego gestu w nowym miejscu zamieszkania :P
Za chwilę się okaże że jednak zostanie. :D
Niemożliwe. Przecież @naki#14649 przedwczoraj pisał kategorycznie, że nie ma żadnej oferty dla Rakiego na stole, a on jest zorientowany jak mało kto.
Takie mnie myśli nachodzą że on już pół roku temu był dogadamy i ostatnie miesiące grał na obniżenie ceny za transfer.
Jeśli dojdzie do skutku ten transfer to fajnie. Pisałem, o tym wcześniej i tak tez proszę czytać - ze zrozumieniem. Nie napisałem, ze nie ma ofert, tylko ze były słabe. Może w tym tygodniu ktoś w końcu złożył godna ofertę i rozmowy ruszyły z miejsca. Ale dopóki nie ma oficjalnej informacji z klubu, to wróżymy z fusów...
Ale to info o tym transferze jest w ogóle pewne, czy ktoś puścił takiego pierda?
[quote]#post1639491 Jeśli dojdzie do skutku ten transfer to fajnie. Pisałem, o tym wcześniej i tak tez proszę czytać - ze zrozumieniem. Nie napisałem, ze nie ma ofert, tylko ze były słabe. Może w tym tygodniu ktoś w końcu złożył godna ofertę i rozmowy ruszyły z miejsca. Ale dopóki nie ma oficjalnej informacji z klubu, to wróżymy z fusów... [/quote]
ty przede wszystkim napisałeś kiedyś o transferze Rakiego do Rakowa - deal done...
nie mam więcej pytań i bez odbioru,
to nie tłitter żeby się lansować
Idzie do Napoli za Zielińskiego😉
- Edytowany
[quote]#post1639511 [quote]#post1639491 Jeśli dojdzie do skutku ten transfer to fajnie. Pisałem, o tym wcześniej i tak tez proszę czytać - ze zrozumieniem. Nie napisałem, ze nie ma ofert, tylko ze były słabe. Może w tym tygodniu ktoś w końcu złożył godna ofertę i rozmowy ruszyły z miejsca. Ale dopóki nie ma oficjalnej informacji z klubu, to wróżymy z fusów... [/quote]
ty przede wszystkim napisałeś kiedyś o transferze Rakiego do Rakowa - deal done...
nie mam więcej pytań i bez odbioru,
to nie tłitter żeby się lansować[/quote]
Niby gdzie? Znajdź
[b]Edycja z 28.08.2024 o godz. 20:08 (scalono posty)[/b]
Z tego co słyszałem Michał ma już dogadany transfer za granicę. Dróżdż powiedział, że nie będzie mu utrudniał wyjazdu. Kierunku niestety nie znam - 21 maja to pisałem. Nawet słowa o Rakowie
Skoro potrzebuje zmiany, to nie ma co mieszać (jak poprzednie władze).
Zostawił trochę serca na Ziemi Świętej.
Grunt żeby dobrze wspominał spędzony na Cracovii czas. Może kiedyś wróci ???
I Eredin wtedy napisze że nie ma po co wracać bo nie zdobył Pucharu Austrii :)
https://x.com/ryszkamarcin/status/1829127079645839865?t=3dXWjzwh03Jk7u1WBzjAqg&s=19
A czy transferowa cena za Rozge ma jakis wplyw na cene za Rakoczego ze w jego watku a nie w watku o Rozdze poswieconym jest to wrzucane??
A se pomylilem.
Panowie,
Życze Michałowi jak najlepiej. Ale ma ważny kontrakt i nie możemy oddawać zawodników za darmo, bo chcą zmienić otoczenie.... Za darmo nikt grać tez mu nie karze i wynagrodzenie pobiera jak cały zespól co miesiąc. To nie jest koncert życzeń. Jeśli nie jest ogłoszony transfer, to znaczy ze cos ktoś próbuje wycyganic...a Drozdz frajerem nie jest. Niebawem okienko się zamyka, wiec zobaczymy jaki będzie final.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)