[quote]#post1633530 Jak lubię Michała, tak uważam że jeśli jest opcja wyciągnąć za niego fajną kasę (jak Makucha puściliśmy za 1 to Michała za ile? 2? 3 bańki?) to możemy go spokojnie puścić rozglądając się za kolejnymi talentami oraz wzmocnieniami składu. [/quote]
Problem w tym, że ciężko będzie znaleźć takich frajerów jak WRC i to jeszcze w słonecznej Italii
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
Myślę, że na razie nie ma tematu ze względu na formę. Zacznie grać lepiej to i będą oferty nawet w zimie, ale przy obecnej formie to nie wiem kto i w jakim celu z mocniejszych klubów miałby kupować 22 latka z myślą p przyszłości. Tylko w Polsce 23-24 latek to nadal zawodnik który jeszcze może odpali i się na niego liczy życzeniowo.
możecie się wypisać z ligi księgowych? bardzo dobrze, że jest aktualnie w słabszej formie. rozmowy transferowe utknęły przez pojawiające się wątpliwości. Michał wróci do formy, potem będąc w sztosie będzie już za późno na transfer za granicę, dostanie dużą podwyżkę u nas, zostanie tu do końca kariery i zawiesi buty na kołku jako legenda Cracovii z 700 meczami na koncie. to jest nasz zawodnik, to jest nasz chłopak trzeba go wspierać.
Dajcie mu spokój, to jest ku*wa fajny chłopak, to jest elegancki chłopak, mój
[quote]#post1633532 [quote]#post1633530 Jak lubię Michała, tak uważam że jeśli jest opcja wyciągnąć za niego fajną kasę (jak Makucha puściliśmy za 1 to Michała za ile? 2? 3 bańki?) to możemy go spokojnie puścić rozglądając się za kolejnymi talentami oraz wzmocnieniami składu. [/quote]
Problem w tym, że ciężko będzie znaleźć takich frajerów jak WRC i to jeszcze w słonecznej Italii[/quote]
Kurczę czy ja wiem, tam też trochę inaczej się obraca takimi zawodnikami w tych ligach.
Przykład Marchwińskiego który trafił za 3bańki do Lecce. Czy będzie grać? Hmmm, nie wiem czy oglądacie włoską ligę bo ja tak ale nie jestem przekonany czy on się tam przebije przy tym systemie jakim gra Lecce i kto tam gra na zbliżonych pozycjach. Ale warto zauważyć że takie kluby regularnie co rok sprzedają jakiegoś zawodnika za XX baniek, kupują 4-5 zawodników za to siano i jeden z nich za sezon/dwa spłaca ich wszystkim z nawiązką.
12 dni później
Rozmyślili się czy te 2.5 mylyjona okazało się że są z eurobiznesu?
Nikt za niego nie da w takiej formie takiej kwoty, zjazd totalny. Nawet zwycięstwo go nie cieszyło po meczu w Kielcach.
To pewnie gierki jego menadżerów na podbicie kwoty, musiałby się znaleźć jakiś głupi, żeby tyle w tej chwili zapłacił.
- Edytowany
Przeglądając tt. były krótkie ujęcia zawodników po meczu z Koroną. Wszystkie twarze radosne, tylko Rakoczego marsowa beż cienia pozytywu. W meczu rezerw też szału nie pokazał, a grał w Kielcach tylko 10 min. Hasic prezentuje się kilkukrotnie lepiej niż Rakoczy. Wygląda na obrażonego na cały świat i absolutnie beż formy. Jako były kapitan zespołu z takimi muchami w nosie to bardzo slabo wyglada. I czysto piłkarsko i pod względem charakteru.
BTW kto jest jego managerem?
Jeżeli to jest pokłosie być może absolutnej chęci wyjazdu z klubu to z całym szacunkiem ale szerokiej drogi.
- Edytowany
Coś musi być na rzeczy, bo ceplusy kilka razy, podczas transmisji i w lidze+ wspominały o jego prawdopodobnym odejściu i że niby nie pasuje do naszego stylu gry. A jak oni tyle o tym gadali, to sprawa musiałaby dotyczyć klubu polskiego. W zasadzie tylko 2 przychodzą mi do głowy.
Chyba, że jego menago podkręca atmosferę.
@leszeczek#4153
Lech lub Raków?
- Edytowany
Nie. Tak.
Ale ch. ich wie co mieli na myśli.
Nie sądzę by ceplusy tak się troszczyły o Lecha. Nie on jest ich oczkiem w głowie.
Tu mnie lekko krew zalewa jeśli miałby to być polski klub. Wsadzić w samolot i zagranicę jak już.
Ogólnie mi to dynda jeśli upychamy konkurencji frajerom jakiś szrot, ale w tym przypadku to nie jest szrot.
- Edytowany
[quote]#post1636476 Tu mnie lekko krew zalewa jeśli miałby to być polski klub. Wsadzić w samolot i zagranicę jak już.
Ogólnie mi to dynda jeśli upychamy konkurencji frajerom jakiś szrot, ale w tym przypadku to nie jest szrot.[/quote]
Tak mi przeszlo przez mysl... gdzie sa ci wszyscy znafcy wyszydzajacy Pestke w Rakowie ze nie gra mimo ze mial kontuzje badz dopiero po niej wracal... i to nie lekkiej kontuzji... Gdzie Ci wszyscy co pisali ze sie skonczyl ... ze lepiej jakby zostal w Cracovii...
4 mecze w lidze 4 w pelnym wymiarze... a tu cisza... nikt nic...
dodam ze ma kontrakt do konca sezonu i z mila checia bym go widzial u nas powrotem :)
ale poco o tym mówić? to niedobra jest
[img]https://kresy.pl/wp-content/uploads/2018/01/rabin-970x542.jpg[/img]
[quote]#post1636481 [quote]#post1636476 Tu mnie lekko krew zalewa jeśli miałby to być polski klub. Wsadzić w samolot i zagranicę jak już.
Ogólnie mi to dynda jeśli upychamy konkurencji frajerom jakiś szrot, ale w tym przypadku to nie jest szrot.[/quote]
Tak mi przeszlo przez mysl... gdzie sa ci wszyscy znafcy wyszydzajacy Pestke w Rakowie ze nie gra mimo ze mial kontuzje badz dopiero po niej wracal... i to nie lekkiej kontuzji... Gdzie Ci wszyscy co pisali ze sie skonczyl ... ze lepiej jakby zostal w Cracovii...
4 mecze w lidze 4 w pelnym wymiarze... a tu cisza... nikt nic...
dodam ze ma kontrakt do konca sezonu i z mila checia bym go widzial u nas powrotem :) [/quote]
Każdy by go chętnie przywitał. Pytanie czy według Kamila to już jest czas żeby wracać.
Trzeba by wybrał, albo zapierdala za Cracovie albo mówiąc delikatnie odchodzi...
4 dni później
Nie wiem ....nie chcę Ci się,nie umiesz,masz problem,robisz komuś na złość
- Edytowany
Żal napisać, ale jest coraz słabszy. Znamienne było dwukrotne (!) wywrócenie się na piłce w jednej akcji (a właściwie w jednym dryblingu)...
W takiej formie nikt go nie kupi a po zamknieciu okienka wroci do formy. Tak bedzie
W aktualnej formie wypuszczanie Michała na boisko to jest po prostu sabotaż !
[quote]#post1637173 Nie wiem ....nie chcę Ci się,nie umiesz,masz problem,robisz komuś na złość
[/quote]
Robi na złość agentom. Od września wraca do akcji :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)