Sędzia ch...j
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia 22 października, 18:00
Faul jak byk...
Cetnarski frajer pcha sie do wolnych a nie umie dosrodkowac, nawet po zmianie butow. Ile par butow musi miec,zeby w koncu dorzucic dobra pilke? Przypomnialo mi sie,ze paru tutaj na forum go do kadry pchalo, chyba do podawania bidonow.
Jak oni mają sfaulować Covilo żeby w końcu odgwizdali na nim faul? Mają mu koszulkę podrzeć na strzępy? Idiota a nie sędzia!
Oby trafili, kurwa jego mac!
Mecz parodia ... od poziomu naszych pilkarzy po prace arbitra :)
Cetnar, Jedrisiek, Piatek i Polczak powinni odpoczac od pierwszego skladu... bo wyglada to fatalnie
Ile trzeba nerwów stracić .... CRACOVIA PANY !
No i jest remis!, Mirowi i sędziemu należą się wielkie podziękowania!!! :)
rumak!!! zero szacunku jak zaczął swoje chamskie popisy z przepuszczaniem piłki to już wiedziałem że go pokara, dokładnie analogiczna sytuacja jak kiedyś z trenerem Arki i też go skręcało po meczu
Cud we Wrocławiu. Człapacze oraz sieroty, z nielicznymi wyjatkami wywożą 1 punkt!
Na plus Covilo, Brzyski i Vestenicki.
[quote='Orlean' pid='1194392' dateline='1477158870']
No i jest remis!, Mirowi i sędziemu należą się wielkie podziękowania!!! :)
[/quote]
Sędziemu? Wcześniej nie odgwizdał ewidentnego faulu na Covilo.
Szkoda tego meczu, bo slask cienki jak sik komara, ale lepszy remis niz brak punktow. Jest postep w stosunku do meczow z Arka i Zaglebiem, bo tam powinny byc po 3 punkty, a byl jeden z dwumeczu. Wkurwiajaca jest nonszalancja naszych kopaczy,ale to juz zadanie domowe dla trenera, oni musza miec swiadomosc,ze walcza o mistrzostwo a nie o wygodne miejsce w gornej polowce.
Karny z du...y ale wcześniej powinien być podyktowany na Covilo więc się wyrównało. No cóż... czyli wyjazdową niemoc przełamiemy w Warszawie :D
[quote='LucasKsc' pid='1194368' dateline='1477156654']
Wyłączyłem tą żenade
[/quote]
Miałeś rację stary, tego się nie da oglądać, gramy o utrzymanie, nic poza tym, ja nie idę na mecz z Jagiellonią, bo na bank przegramy.
Na spokojnie, należą się gratulacje za ostatnie pół godziny zażartej walki o poprawienie wyniku (no no, z tym człapaniem sierot to kolega troszkę przesadził).
Trudno ocenić per saldo każdego z graczy, na poziomie Morioki u nas tylko Czovilo, inni popełniali większe czy mniejsze błędy. Muszę ochłonąć, żeby pomyśleć nad ocenami.
- Edytowany
Sędzia chyba chciał po prostu oddać karnego na Miro. Wiedziałem,że gryźli trawę żeby wyrównać a to w Cracovii nie jest częsty widok.
Mecz do wygrania jak nic -brawa dla Miro i,,,,,,tego przez wielu krytykowanego Vestenickiego bardzo dobra zmiana Tomasa.
[quote='ParuKSC' pid='1194396' dateline='1477159035']
Cud we Wrocławiu. Człapacze oraz sieroty, z nielicznymi wyjatkami wywożą 1 punkt!
Na plus Covilo, Brzyski i Vestenicki.
[/quote]
Weź się chłopie uspokój. Śląsk na dwa strzały celne zdobył dwie bramki, my mieliśmy takich 11. 25 strzałów w sumie i 80% celnych podań. Cud to byłby jakby Śląsk to dowiózł.
Przespaliśmy pierwszy kwadrans i straciliśmy frajerską bramkę po kontrze i rykoszecie. Brawo dla Covilo, Brzyskiego, Dąbrowskiego i Budzika po przerwie. Vestenicki dał świetną zmianę, pokazał i nam i sobie, że w kilkanaście minut można dużo robić dla drużyny
zanosiło się na frajerstwo roku, ale po niezłej grze wyszarpaliśmy ten punkt.
mnie się podobało :)
[quote='bodzio969' pid='1194378' dateline='1477157530']
Czy ktoś może w.y.p.ierdolić Jendriska z boiska? Przecież gramy w dziesięciu
[/quote]
Czasem lepiej idzie w 10 niż w 11 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)