Skład
Sandomierski-Wójcicki,Malarczyk,Polczak,Brzyski-Covilo,Dąbrowski-Budziński,Cetnarski,Szczepaniak-Piątek
Ławka:
Dobroliński, Wołąkiewicz,Deleu,Steblecki,Jendrisek,Wdowiak,Vestenicky
-
-
Cracovia - Wisła Płock 1:0
Panowie macie jakis pewny stream żeby obejrzeć na telefonie, wracam z Poznania i nie dam rady być na stadionie
Co za idiota wymyśla mecze w piątki o 18? Takie korki że ja w życiu na stadion nie dojadę...
Narazie to wyglada to bardzo slabo .. powinnismy byc 1 gola w plecy, szczescie ze Furman sie napalil.
Niech nimi tam Zielinski wstrzasie bo oprocz paru wrzutek na afere to nie gramy nic
straszna kopanina
- Edytowany
Prowadzenie nie zmienia faktu, że sędzia jest totalnie słaby, wręcz tragiczny. Kartka dla Covilo, brak 11-tki po faulu na Miro i aptekarskie, b-klasowe przerywanie (głównie naszych) akcji.
Edit: opatrzność czuwała nad nami, że nie wyrzuciliśmy w błoto 1,5 mln za Recę. W forintach nawet nie warto.
[quote='Aston1906' pid='1192748' dateline='1476355110']
Ja go akurat lubię. Bardzo spokojny, nie gwiazdorzy jak Marciniak, Musiał czy kiedyś Siejewicz. No i jest cholernie wysoki, więc widzi więcej niż inni i nie daje sobie wleźć na głowę ;)
Oczywiście miewa babole, choć nasze mecze, odpukać, sędziował dotychczas raczej bezbłędnie. Inna sprawa, że Przybył do czasu meczu w Łęcznej też nam przyzwoicie sędziował ;)
[/quote]
Kolego Astonie :)
Twoim najsłabszym punktem na forum to sędziowie ;)
Z góry przepraszam, że tu pisze, ale nie wiem gdzie to napisać/zapytać.
Dzisiaj zapomniałem gotówki,a miałem kartę.
Czy można wyjść do bankomatu pod kasy???
Czy może gdzieś na terenie jest taka mozliwiść???
W poziomie I i II rozegrano 15 spotkań gdzie wygraliśmy 6 spotkań, 3 rasy padł remis i przegraliśmy 6 spotkań. W bramkach 23:20
Pan Jacek wymazał jeden z starszych rekordów.
Mecz do przerwy słaby zwłaszcza naszym wykonaniu. Po przerwie przyspieszyliśmy i na efekt nie trzeba było czekać.
Po meczu zapamiętałem dwóch zawodników - Furmana i Wójcickiego.
W sytuacji gdzie prawie wszyscy punktują, trzeba się cieszyć z 3 punktów.
Dziękuje !!!
Nie no chlopy, taka Wisla Plock to w ogole nie jest obecnie przeciwnik dla nas i troche zazenowany ogladalem ten mecz bo tu powinno byc gladkie 3-0 lub wiecej. OK, wygralismy w sumie dosc spokojnie, ale nadal skutecznosc slabiutka. Jak na ten sklad ktory mamy obecnie to gramy strasznie zachowawczo. Ale nie ma co narzekac, nie jest zle, bedzie pierwsza trojka:)
Ale trzeba być zj*bem żeby kończyć mecz gdy idzie akcja dwóch na jednego od połowy boiska! Nie dość że liga cienka jak sik pająka, to jeszcze sędzia odbiera resztki radości oglądania tej mizerii... niedługo na stadionach będzie po 4 tys. ludzi a Ci dalej będą udawać że są najważniejsi na boisku.
Szuwarku, no niestety nie mam szklanej kuli jak chłop posędziuje, poza tym wykrakałem, że ostatnio chwaliłem Przybyła to skrewił w Łęcznej, teraz pora na Jakubika najwyraźniej. Ogólnie strasznie niepewnie sędziował, nie wiem tylko jak z karnym, był faul czy nie?
Bo jak nie, to już było blisko wypaczenia wyniku, na szczęście na wysokości zadania stanęła nasza niedoszła bomba transferowa :D
Karny dla Plocka byl ale dla Cracovii rowniez powinna byc podyktowana 11 .
Zapomnialem dziekuje za 3 pkty mniej radosci z gry ale i tak jestem zadowolony.
...czy to prawda, że "taki straszny" szmal chcieliśmy dać za RECE :P
Statystyki zespołowe i indywidualne
http://www.ekstraklasa.org/data/stories/files/RAPORT%20CRACOVIA%20%E2%80%93%20WISLA%20PLOCK.pdf
PS
Wysoka celnych podań naszych piłkarzy (Dąbrowski, Covilo i Budzik) zadecydowała o wygranej
Nasi chcieli wygrać na stojąco, a w e-klasie tak grać nie ma z kim. Dodatkowo jak się seryjnie popełnia błędy w przyjęciu (Budzik, ale i Cetnar) i niedokładnie podaje. A tamci dodatkowo mają niezłego bramkarza.
przez tego sedziego, przynajmniej pierwsza polowe ogladalo sie jak film non stop przerywany reklamami, nie chodzi mi o aptekarstwo ale o ciagle spowalnianie gry kiedy przy byle gownianym wolnym musial spedzic kilkanasice, dziesiat sekund na tlumaczeniu grajkom nie wiem czego, ja pierdole...
[quote='Diabel' pid='1192953' dateline='1476472558']
przez tego sedziego, przynajmniej pierwsza polowe ogladalo sie jak film non stop przerywany reklamami, nie chodzi mi o aptekarstwo ale o ciagle spowalnianie gry kiedy przy byle gownianym wolnym musial spedzic kilkanasice, dziesiat sekund na tlumaczeniu grajkom nie wiem czego, ja pierdole...
[/quote]
sędzia tragiczny (Baggio jesteś pewien że ten karny był? Miro był mocniej faulowany i to przy strzale, a nie w średnio groźnej sytuacji jak aktor z Płocka)
mecz słaby
ale o klasie drużyny świadczy to, że potrafi wygrywać grając padakę.
chociaż gdyby Furman nie przygwiazdorzył, to nastroje mogły być inne.
wolę 1:0 po gównianej grze, niż 0:1 po ładnej (jak z Arką czy betonami)
[size=small]axe: Pan Wójcicki pokazał, że na mecze ligowe umie się zmobilizować ;)[/size]
[size=small]niemniej dziś np. pan Budzik i pan Cetnar mecz przeczłapali. Cetnarski przynajmniej miał kilka dobrych centr, w tym jedną, która stworzyła sytuację na złotą bramkę.[/size]
[size=small] [/size]
Pierwsza połowa = "teoria chaosu"
Druga połowa znacznie lepsza z naszej strony i zasłużona wygrana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)