Ja pierdolę. Kurwa jaja. Tak dobrze grać i pozwolić tak słabej drużynie strzelić strzelić 3 bramki.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
- Edytowany
Nie potrafiliśmy ich dobić, oni dobili nas. Za późna zmiana Casha, to chyba główny powód: od dłuższej chwili odstawał fizycznie. A sędzia kolejny raz się ośmiesza - teraz z kartką dla Piątka. A tam był po prostu teatr.
No dobrze: z taką obroną nie zasłużyliśmy na grę w mistrzostwach.
Obrona nasza to jakas parodia kurwa ..ale jestem wkurwiony
Szwecja pograła łącznie 5 minut i ma 3 bramki...
- Edytowany
Graliśmy jak nigdy.... przegraliśmy jak zawsze.... ehh ta garbata dola.
Być lepszym przez 90 minut i przegrać mecz, to też jest sztuka 😑
[quote]#post1717910 Graliśmy jak nigdy.... przegraliśmy jak zawsze.... ehh ta garbata dola.[/quote]
Nie. Slepy Urban. Cash dreptał mu pod oczami a on nie zrobił zmiany. A trzeba bylo. No i cymbał Grabara.
Nie do wiary....
- Edytowany
Ale dziady ja Cie pierdole...
[b]Edycja z 31.03.2026 o godz. 22:40 (scalono posty)[/b]
Można kurwa huja grac i wygrywać?
To jest piłka, obrona jest tragiczna w naszym wykonaniu, co z tego że gramy z przodu dobrze
To się nazywa czyste frajerstwo a nie dobra gra.
Ale przynajmniej człowiek się nie będzie denerwował jak będą te MŚ.
Aha i Urban out, legię trenować.
Frajerska porażka .🙁
Kiwiory i Bednarki w obronie robią robotę... A Wójcik w Krakowie ogląda TV...
W ofensywie taki mecz ostatnio to widziałem z Portugalią 2006, niestety muppety w obronie i ten w bramce zjebały ten dobry mecz, ech...
Ciężko mówić że przegraliśmy przez sędziego no ale kawał chuja. Za granie na czas bramkarz powinien już dawno wypierdalac. Drugi faul Szweda też na kartkę i czerwona. To ten chuj daje żółta Piątkowi który przeskoczył obok obrońcy. Skurwysyn się nadaje do tarcia chrzanu.
Inna sprawa że sami zjebalismy kompletnie-tak dobrze grać i przegrać na własne życzenie. Cash nie wiem co robi w pierwszym składzie-strasznie słaby jest
- Edytowany
Najlepszy w ofensywie mecz reprezentacji od wielu, wielu lat.
Najgorszy mecz w defensywie jaki pamiętam.
Do tego niestety obsrańcza taktyka nastawiona na niestracenie bramki pod koniec meczu, tak od 80 minuty było widać, że gol dla Szwedów wisi w powietrzu.
Fatalna zmiana Pietuszewskiego, widać, że gówniarzowi już sodówka do głowy uderzyła.
Na pocieszenie, nie będę musiał oglądać meczu o wszystko i meczu o honor 😉
edit; ostatnio tak słabo w obronie zagraliśmy na mundialu w Meksyku w 1986 roku, z Anglią 0;3
40 milionowy kraj... piłka nożna to "sport narodowy" i nas nie będzie na Mistrzostwach. 🤡
- Edytowany
Uwierzcie ze Wójcik nie zagrał by gorzej ale lepiej te 2 pizdy wystawiać..
[b]Edycja z 31.03.2026 o godz. 22:49 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1717922 Uwierzcie ze Wójcik nie zagrał by gorzej ale lepiej te 2 pizdy wystawiać..[/quote]
Oskar z palcem.w dupie poradzi sobie za granica jak tam takie łamagi grają
[quote]#post1717921 40 milionowy kraj... piłka nożna to "sport narodowy" i nas nie będzie na Mistrzostwach. 🤡[/quote]
A bo to pierwszy raz?
Niech ten team Magiera Urban zostają na posadzie trzeba budować już pewnie beż Lewego jest na czym grają dobra piłkę tylko te Bednarki Grabary....
Przegraliśmy przez niechlujstwo. Broni setkę a wykłada piłkę przeciwnikowi. Tak u nas się gra, brak koncentracji przez 90 minut, a przecież to zawodowcy. Krótko mówiąc przegrywamy na własne życzenie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)